[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΑΝΙΚΟΣ- ΤΡΟΜΟΣ!!!! 232mm
Collapse
X
-
Καλά ρε παιδιά, προς στιγμή έφαγα κόλλημα βλέποντας το topic από την πρώτη σελίδα. Είδα το 9/10, αλλά δεν είχα προσέξει το 2006 και νόμιζα ότι μιλούσατε για προχτές.
Διάβαζα και διάβαζα... 17 σελίδες απορώντας πότε στο καλό έγιναν όλα αυτά τα σκηνικά και δεν είδα τίποτα στις ειδήσεις; Αφού πήρα σβάρνα μέχρι και τα in.gr, pathfinder, flash κλπ. για να ψάξω νέα. [i] Ε, κάποια στιγμή πήρα είδηση τι είχε γίνει. Οκ, μου χρειάζεται ύπνος, μη δίνετε βάση.
Προσέξτε όμως, μη μου σκαρώσετε τίποτα παρόμοιο με χιόνια, γιατί είμαι ικανός να πάρω τους δρόμους και τα βουνά για να παίξω χιονοπόλεμο.
Edited by: nickg78 "
Comment
-
Ωχ κάτι μου θυμίζει αυτή η κατάσταση..κάτι από περσινό Οκτώβριο..
Το φθινόπωρο επίσης είναι γενικά τόσο ομαλό όσο και το περσινό.....
Ο Θεος να βάλει το χέρι του..www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
Ναι φιλε μου δικιο εχεις...Originally posted by hspaπαντως οπως και να εχει τετοιου ειδους βροχες 100 χιλιοστα και διακοσια σε μια μερα ειναι αρρωστεια που δεν προσφερουν τιποτε...
δεν ειναι το ζητουμενο
ζητουμενο ειναι να ριξει 4 25αρια μεσα στο μηνα. αυτο ειναι φθινοπωρο
Παντως αυτη εδώ η κακοκαιρία σε εμάς που αφησε ως τωρα 102+mm σε 3 ημέρες ηταν με ιδανική ποτιστική ενταση.. Περίπου 30-40mm την ημέρα
kαι να βρέχει ασταμάτητα!!.
Τετοιες βροχές εύχομαι σε όλους... να μην πάει ουτε σταγόνα χαμένη..!![i]
Edited by: Siourds "Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
www.westmacedonia.gr
Comment

Comment