Ρε Φανη θα σε ρωτησω κατι απλο.Με ποια στοιχεια θελω να μου πεις εβγαλες την εκτιμηση για τον Απριλιο,τον Μαιο,τον Ιουνιο και τον Ιουλιο.Μονο αυτο θελω να μου απαντησεις.Περιμενω απαντηση
Φιλικα
Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...
elgreco, εχεις απόλυτω δίκαιο!
Δεν αντιλέω.
Πρόσεχε όμως καλά φίλε αυτό που θα πω.
Δε κάνω πρόγνωση καιρού γιατί το ξεπέρασα, κάνω πρόγνωση καιρού στο σιτε μου και μετεοροσις για τη περιοχή μου, δεν εχω βλέψεις και τάσεις να κάνω οπαδούς με τη συμπεριφορά μου και τα γραφόμενα μου.
Αλλωστε το εχω ξανά πει, εδώ ειμαι για να έχω άμεση ενοιμέρωση για το τι γίνεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Τομέας μου είναι η Γεωγραφία και όπως καταλαβένεις δεν έπεσα απο τον ουρανό σε αυτό το τομέα.
Όταν ακούς εκτιμίσεις περιμένεις και τη μέθοδο που αυτές βγήκαν.
Οταν η απάντηση είναι φεύγω και δε ξανά γράφω ή είναι μυστικά του επαγγέλματος, τοτε τη να πεις Ελγκρέκο?
το τραγικότερο απο όλα είναι ότι με βγάζετε και ειρωνικό! Αντί να κάτσουν μερικοί και να πουν, εντάξη ρε παιδιά βγάζω εκτιμίσεις ετους, να σας πω πως το έκανα και μετά το σηζητάμε όλοι μαζί.
Το έχω γράψει 1000 φορές, έχω κουραστεί, Πολύ καλή ιδέα να βάλουμε κάτω διάφορα στοιχεία και αυτά που δεν τα βλέπει ένα μοντέλο στη φύση. Δεν είπα κάτι το αντίθετο.
sto telos tha fobamaste na milisoume kiolas edw mesa!!
an mi ti allo prokaloun gelio logia tou stil...den tolmane oi alloi na bgaloun prognwsi k.t.l.
den einai etsi.apla kapios pou sebetai ton eauto toy kai xerei 5 pragmatakia gia ta kairika kai exei kai 1 alpha ilikia den tha gyrisei pote na pei oti kanei problepsi giati xerei oti apla den einai se thesi kaneis edw mesa na to kanei.me stoixeia eite fusi eite parafisi den kaneis prognwsiEdited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τον Γιάννη,άλλο να πεις κάποιες φορές την αποψή σου για την περαιτέρω εξέλιξη του καιρού,άλλο να πεις ερμηνεύω το τάδε συγκεκριμένο μοντέλο και άλλο κάνω δική μου πρόγνωση.
Comment