Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΑ ΠΑΡ/ΚΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οχι Γιώργο, είσαι πολύ out. Ούτε τυπικολάτρης αγέλαστος είμαι ούτε τίποτα από όσα ανέφερες, άλλωστε όπως έγραψα δεν με ενιαφέρει η καλή λειτουργία και ξέρω πια που ακριβώς συμμετέχω. Αλλά δεν μπορεί 2-3 άτομα να συμπεριφέρονται σε σοβαρά ζητήματα με ειρωνείες πεζοδρομίου. Με ενοχλεί αυτό και πάρα πολύ. Τώρα αν θέλω να παίζω τις κουμπάρες μπορώ να πάω και στα filarakia ή στο parea ή και αλλού.

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

beach-snow na se rwtisw k go ligo ka8isterimena epidi tora diavasa to topic...ta notia proastia ths attikhs pezei na dun xioni/xionostrosi??pantos ton perasmeno ianuario(2006)ixe xioni!!Gia pes mu

Comment

Αναλυτική πρόβλεψη περιοχών, όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο να γίνει και βέβαια μιλάμε για γενική τάση καιρού. Ομως αν θεωρήσουμε ότι και η Αττική γενικότερα θα δει καλά χιόνια και φέτος (πιθανότητες 70-30), τότε και τα νότια προάστεια με τη λογική της έκτασης των φαινομένων, μπορούν να δουν καλά χιονο-φαινόμενα. Ομως μιλάμε για πιθανότητες και τίποτα παραπάνω. Τα μερομήνια πάντως είναι αισιόδοξα!!!Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

A! se afxaristo poli gia tis plirofories!!elpizo na rixei k kei xionaki vevea milao gia ipsometra 40m.to mono kodino meros pou na pianei prin apo tis para8alasies ine enas lofos" giro sta 120m pou 8imame h genikh ton ianuario tou 06 megali diafora perioxon pou se eu8eia apostash apexun 500m:to apogeuma ths 25hs ianuariou eixe xionisei eki sta psila tou lofu k to aallo proi katevike k xamilotera..ine o keros panurgos!!!"

Comment

Working...
          X