Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κράνος giro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κράνος giro

Κοίταξα λίγο τα κράνη της giro και κατέληξα στο οmen. Γνωρίζετε τίποτα για αύτο το κράνος ή γενικά για τα κράνη της giro; Που μπορώ να βρώ στην Ελλάδα; Πρέπει να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω ή να το παραγγείλω;

ego kranos foaro mono sto scooteraki pou odigao (gia na min me grapsi i trohea) [i] .
    sto vouno den xero akomi an mou hriazete.
    stron strato pantos sigoura."

Comment

Εγώ πάλι δεν θέλω να μάθω αν μου χρειάζεται[i].
      Απλά τελευταία σεζόν έφτασα πολύ κοντά στο <<ντουκ>> με έναν βράχο, και απο τότε μου μπήκε η ιδέα...
      Στο θέμα μας όμως..
      "

Comment

Giro στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχουν. Είναι πολύ καλά κρανάκια.
        Τα ποδηλατικά giro τα εισάγει ο gatsoulis, για δοκίμασε μήπως σου παραγγείλει

SUMMER NIGHTMARE

Comment

pare oti nane arki na ine elafri, ton an ine gero de pistevo na thes pote na to mathis..
          UR 2 good to be 4gotten sucka!

Comment

Originally posted by dreamlord
            Κοίταξα λίγο τα κράνη της giro και κατέληξα στο οmen. Γνωρίζετε τίποτα
            για αύτο το κράνος ή γενικά για τα κράνη της giro; Που μπορώ να βρώ
            στην Ελλάδα; Πρέπει να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω ή να το παραγγείλω;
            File dreamlord kalo tha einai na to dokimasis to kranos prota giati iparxoun pola megethi,prepi na mpeni sto kefali sou kai na einai stathero na min exei kena alla na to niothis kai aneto na min se piezi.Ego exo to skycap tis red kai mporo na po oti kana dio fores mou to esose to kefali mou apo toumpes pou ipirxe pagos.
            GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

Συννενοήθηκα με τον υπεύθυνο απο gatsouli, και μου είπε οτι αν φέρνει κράνη για σκι τα φέρνει για την οικογένεια του κλπ κλπ και οτι η επόμενη παραγγελία θα είναι σε 2,3 μήνες. Το θέμα είναι το μέγεθος. Ο υπεύθυνος του εργοστασίου μου είπε οτι μπορώ να δοκιμάσω ποδηλάτου και οτι του σκι θα έχει το αντίστοιχο μέγεθος. Ο υπεύθυνος απο τις αποθήκες μου είπε οτι αυτό δεν γίνεται... Έμπλεξα, καμια ιδέα; Μου κόλλησε το συγκεκριμένο κράνος.

Comment

Opos eipa dreamlord gia mena kalitera na to dokimazes.Otan dokimaza gia kranos petixa pola pou itan stena kai pola pou kolimpousa.Xazomara den einai na to pareis kai na mi sou kanei?Psakse se kapio alo katastima,mpori na min vris to idio alla iparxoun kai pola alla.
                GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

’λλο κατάστημα ε; Στη Θεσσαλονίκη που έχει και τι εταιρίας;;;;

Comment

δοκιμασε κανα κλαουδατο ή στο χασκι σπορτσ...
                    αν κ δεν εχω προσεξει ποτε μαρκες κλπ
                    ισως κιολας δεν εχουν

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Τελικά, επειδή στην πόλη μου κάποιος είναι αντιπρόσωπος της ρεντ, θα πάρω ή το frequency ή το tantrum. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει..

Comment

Πολύ καλά κράνη είναι και τα δύο που λές, αλλά αρκετά ακριβά! Σκεφτόμουνα κι εγώ να πάρω το Frequency φέτος γιατί μου άρεσε, αλλά το ρημάδι έχει 100 ευρώ ακριβότερα απο το Trace. Και αυτό η εταιρία το αιτιολογεί επειδή προσφέρει καλύτερους αεραγωγούς... Βέβαια μπορεί να μη σου αρέσει αισθητικά το Trace, αλλά δες και τα ενδιάμεσα (π.χ. Hi-fi) απο τη σειρά της RED. Απο θέμα ποιότητας πάντως, αυτά στα οποία αναφέρεσαι έχω την εντύπωση οτι είναι πάρα πολύ καλά.
                        The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                        http://www.hiddencellar.eu

Comment

[i]

re paidia ti times paizoun sthn Ellada gia kranakia?
                          egw brhka auto(Red 2006 Shaun White Traceto) 35E.
                          "
                          \
                          Hasta La Muerte

Comment

γνωμη μου ειναι οτι σε θεματα ασφαλειας δεν κοιταζουμε τις τιμες!
                            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Axll είναι λίγο δύσκολο να απαντηθεί αυτό που ρωτάς. Πχ το tantrum της red κάνει γύρω στα 110. Μπορείς εύκολα να το παραγγείλεις όμως και με ενσωματωμένο bluetooth και να πάει στα 250. Γενικά πάντως απο 130-140 μέχρι 40 ή 50. Liapos7 πράγματι το κράνος είναι κάτι που θα το έχεις μια ζωή, εκτός και αν σπάσει (αυτό αντί για το κεφάλι σου), οπότε δεν θα έχεις μετανιώσει την αγορά..

Comment

Working...
                              X