Παίδες θέλω να πάρω στολή για ski!Θέλω να μην πάω σε ολόσομη.Τι πρωτίνετε και από που.Υπάρχει κάτι το οποίο να μπορεί να ενόνετε το παντελόνι με το μπουφάν ώστε να μην γεμίζει το μπουφάν απο μέσα με χιόνι όταν τρόω σαβούρα?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αγορά στολής ski
Collapse
X
-
Φίλε dj nicktop αν πάς Ν.Σμύρνη Ελ.Βενιζέλου ίσως προλάβεις να βρείς κάτι καλό,έχει πολλές και καλές εταιρίες NAPAPIJRI-QUICKSILVER-BILLABONG-NIKE AGC.
Μετά Αργυρούπολη εχει δύο μαγαζιά κοντά O'NEIL-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ(VAUDE),αυτά σε πολύ καλές τιμέςπερσινά μοντελάκια αλλά δεν παιζει ρόλο μπορεί να έχουν και μισή τιμή.
"
SNOWRIDERS 1997
-
Πέρσι αγόρασα από τo Intesport παντελόνι και μπουφάν Etirel Γαλλικό καλή εταιρεία όχι βέβαια κορυφαία αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος προς 150.- Μετά το τέλος της σαιζόν ρίξαν τις τιμές στο ΜΙΣΟ!Originally posted by dj nicktopΠαίδες θέλω να πάρω στολή για ski!Θέλω να μην πάω σε ολόσομη.Τι πρωτίνετε και από που.Υπάρχει κάτι το οποίο να μπορεί να ενόνετε το παντελόνι με το μπουφάν ώστε να μην γεμίζει το μπουφάν απο μέσα με χιόνι όταν τρόω σαβούρα?
Μη δώσεις πολλά λεφτά στα ρούχα,δεν αξίζει!
Comment
-
καλημερα και απο μένα!!! είμαι κατα του να δωσεις ενα σκασμό λεφτα αλλα να παρεις κατι που θα ειναι καλό.αν το παντελονι σου δεν ειναι καλής ποιοτητας θα κρυώνεις και δεν θα ευχαριστιθείς τίποτα γιατί θα είσαι μουσκίδ.
περυσι πηρα παντελόνι και μπουφάν columbia. Ειμαι πολυ ευχαριστιμένη αγορασα και ενα κολαν εσωθερμικό απο μεσα (σαν τον διονυση παπαγιαννοπουλο με σκελαια χαχαχαχα!!!!)
αλλα...................................... μια χαρα ζεστη. θεωρω οτι ο δημητριαδης ειναι καλος αλλα πανακριβος. δοκιμασε το πολυμαγζο σοφοκλεους και αιολου εχει και δυσκολο ονομα! στον 5ο οροφο εχει πραμα μπολικο!!
αντε καλες σαβουρες αλλα πανω απο ολα καλες καταβασεις!!!!
κελλυ"
Comment
-
Αθήνα, Αιόλου 89 & Σοφοκλέους.
Τηλ. 2103319093.
Εξοπλισμός για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες: ορειβασία και ορεινή πεζοπορία, αναρρίχηση, χιονοδρομία (σκι), snowboard, rafting, mountain bike, βιβλία, οδηγοί, χάρτες, κ.λπ. σε πέντε ορόφους. Μεγάλη ποικιλία ειδών! Επίσης πακέτα υπαίθριων δραστηριοτήτων.
kai to magazi legetai nazca!! pote den boro na to po!
kalimera kalo sk. ego tin kano gia karpenisi
kelly
Comment
-
Η dainese είναι μεγάλη εταιρεία,αλλά οι τιμές είναι απλησίαστες.Για τον απλό χιονοδρόμο αρκούν και πιο φθηνές λύσεις.Ένα ζευγάρι γάντια που ήθελα να πάρω κόστίζουν 180,200 κόστισε το μπουφάν μου (Colmar).Τελικά κατέληξα σε γάντια της colmar με 58.dj nicktop αν θες δες και τα προϊόντα της colmar.Είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία στα χιονοδρομικά προϊόντα.Στην Ελλάδα την αντιπροσωπεύει το BEST O.Η σελίδα της Colmar ειναι www.colmar.itΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!
Comment
-
Οσον α φορά το πρώτο ερώτημα σου και εγω θα έλεγα να μην πάρεις ολόσωμη φόρμα γιατί δεν είναι και οτι πιο βολικό, χώρια που δεν θα μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις τον ρουχισμό σου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.Τώρα όσον αφορά αυτό που ρωτάς για το χίόνι, ναι υπάρχει τέτοια πατέντα και λέγεται snow skirt.Στην ουσία πρόκειται για μια ελαστική φαρδιά ζώνη η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος του τζακετ και η οποία κουμπώνει γύρv απο τη μέση σου σφιχτά για ν α μην μπάινει το χίόνι μέσα.Ολες οι εταιρείες τεχνικού ρουχισμού έχουν τέτοια τζακετ και μάλιστα τα καλύτερα έχουν και πόρπες πάνω στην snowskirt για να κουμπώνει το παντελόνι, ούτως ώστε τζακετ και παντελόνι να είναι ενίαίο σώμα.Ετσι έχεις τα πλεονεκτήματα και της ολόσωμης φόρμας και της άλλης λύσης μαζί.Οσον αφορά μάρκες εγω δεν θα πρότεινα ούτε Colmar, ούτε Dainese.Θα σου έλεγα να πας σε North Face, ή εαν θες το καλύτερο Value for money της αγοράς σε Salewa. Εαν παρά ταύτα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις κανένα 800αρι για &nb sp; τζακετ και παντελόνι, θα σου πρότεινα Eider ή Peak performance ή Arc- Teryx (ο κορυφαίος ρουχισμός του πλανήτη) και όλα αυτά σε Gore-tex.Θα τα βρεις όλα αυτά στο Alpamayopro αλλά και στο Nazca (αν και φέτος λίγο φτωχό το βρίσκω το τελευταίο).Γενικώς για μια ποιοτική και ανθεκτική λύση που θα την κρατήσεις για κάποια χρόνια και θα σε καλύψει απόλυτα στις ελληνικές συνθήκες να υπολογίζεις γύρω στα 400-500 ευρώ.
Comment
-
Πολλά λεφτά λέτε παιδιά.. Αν ζητάς μάρκα, θα την πατήσεις. Ισχύει πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις αλλά αν ξέρεις και ψάξεις προσεχτικά βρίσκεις καλά πράγματα .. Πήρα σαλοπέτα από το Pull and Bear στο the Mall" 48 ευρώ και μου έχει κάτσει τέλεια! ’νετη (για τα εσωθερμικά που χώνω μέσα), ζεστή, ψιλοκάβαλη (για το χιόνι στη σαβούρα) και πολύ όμορφη! Μην πάτε καρφί σε Κλαουδάτους κλπ.. Περάστε και ρίχτε μια ματιά από παντού. Ίσως βρέιτε κάτι καλό!"Μπορεί τα πάντα να είναι αριθμός, αλλά τα #@*** τα Μαθηματικά δεν είναι πλήρη!
Comment
-
Η άποψη μου είναι να πας σε ένα μαγαζι ειδικευμένο πανο στο αντικείμενο για να σου προτείνουν κάτι σωστό...να αναπνέει και να είναι 10.000 αδιάβροχο τουλάχιστον και άλλα που δεν τα θυμάμαι...
Εγώ ψωνίζω εδώ και χρονιά στο Parnass και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο της τιμές και την εξυπηρέτηση από ποιότητα δεν το συζητάμε [i]
http://www.parnass.gr/
"
Comment

Comment