Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα ωραίο παραδοσιακό κατάλυμμα στον Παλαιό Αγ. Αθαν'ασιο, που να το έχει επισκεφτεί και να έμεινε πολύ ευχαριστημένος;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
Collapse
X
-
Απίστευτα δωμάτια έχει ο Χρήστος στην ταβέρνα Καταφύγιο με τζάκι και υδρομασαζ . έχει μόνο τρία και για αυτό πρέπει να κλείσεις πολύ νωρίς . Τα δωμάτια είναι πολύ μεγάλα με καθιστικό και κουζίνα. Δεν έχει όμως καθιστικό από κάτω από τα δωμάτια . τηλ. 23810/31883 Επίσης Πατρικό» (23810/31018, 23810/82248)με τζάκι σε όλα τα δωμάτια και κατω καφετέρια με μπαρ . Και τα δυο επειδή εχω μείνει στα προτείνω ανεπιφύλακτα . Ειναι μέσα στο παλαιο άγ. αθανάσιο και τα δύο και σε πολυ καλή τοποθεσία για να μην χρειάζεσαι αυτοκίνητο
-
MountExplorer εδώ και 8 χρόνια Απλά τα τελευταία χρόνια έχει τόσο πολύ κόσμο στις γιορτές και δεν μπορώ να πηγαίνω στο χωριό και να αναπολώ τις χρονιές που βγαίναμε και γέμιζε το μπαράκι με την παρέα μας...Τότε πάντως είχε 25 κρεββάτια όλο το χωριό ..... [i] Τώρα έχει γίνει ένα τουριστικοχώρι που θυμίζει λίγο πολύ την αράχωβα ...."
Comment
-
παιδιά καλημέρα. θα ήθελα να ρωτήσω επειδη σκέφτομαι να ανεβω με την παρεα μου αναμεσα χριστουγεννα και πρωτοχρονια. ο αγιος αθανασιος ποση ωρα απεχει απο το χιονοδρομικό? και αν εκεινη την περίοδο εχει σοβαρες πιθανοτητες να ειναι ανοιχτο για να τσουλησουμε.... μιας και θα παρουμε την αδεια μην κάνουμε τοσο ταξιδι τσαμπα?
ευχαριστω. Edited by: KELLY
Comment
-
Παλαιος Αγιος Αθανασιος - Χ.Κ. ειναι 15 χιλιομετρα. Μιση ωρα υπολογιζε... Εννοειται οτι ειναι ανοιχτο εκεινη την περιοδο! Το Χ.Κ. ανοιγει απο αρχες Δεκεμβριου
συνηθως, αν και εχει ανοιξει και τελος Νοεμβριου. Το προβλημα ειναι μονο οι συχνες ομιχλες! Μεσα στο προγραμμα ειναι και καμια χιονοθυελλα παντως... [i]"
Comment

Comment