Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι χειμώνας βαρύς,τι χειμώνας ελαφρύς

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τι χειμώνας βαρύς,τι χειμώνας ελαφρύς

έλα forum νωρίς νωρίς και τις εκδοχές αυτές εδώ θα βρεις.

Οι εκδοχές των μελών για τον επερχόμενο χειμώνα ποικίλουν αφού ο καθένας μας έχει το δικό του σκεπτικό που βγαίνει είτε βάση στατιστικών από καταχωρήσεις δεδομένων που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια ,είτε βάση κάποιας μεθόδου που έχουν ακούσει είτε από ένστικτο.

Μπορούμε πράγματι να προεξοφλήσουμε από τόσο νωρίς την βασική εξέλιξη του καιρού τον επερχόμενο χειμώνα βάση της εικόνας που εμφάνισε το φετινό Καλοκαίρι ή ο περσινός χειμώνας ή από το αποτέλεσμα κάποιας άλλης μεθοδολογίας???

Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα αρνητικοί οι θετικοί σε αυτό στο να έχουμε δηλαδή μια γενική άποψη για μία εποχή εξετάζοντας κάποιους παράγοντες, άλλα θεωρώ ότι για να έχει μία δόση εγκυρότητας μια τέτοια προσωπική η μη μεθοδολογία θα πρέπει να έχει καταγράψει στοιχεία και δεδομένα, παρατηρήσεις και συσχετισμούς από όσο το δυνατόν περισσότερα έτη για να μην πέσουμε στην περίπτωση της σύμπτωσης.

Πάντως τα τελευταία έτη και οι τελευταίοι χειμώνες έχουν αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουν και τόσο από στατιστικές αναλύσεις και μεθοδολογίες συγκρίσεων και συσχετισμών.

Όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ έχω μια δικιά μου προσωπική γενική το τονίζω άποψη-εκτίμιση βάση παρατηρήσεων η οποία όμως για να είναι πιο πλήρης θέλω να δω και την μεγαλύτερη εξέλιξη του καιρού του Φθινοπώρου.

Edited by: erythreabeach

Γεια σου ρε Γιώργο με τις προβλέψεις σου!!! [i]

ΓΙΩΡΓΟ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! "

Comment

ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΝΙΑ?
      ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
      ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ

Comment

Δηλαδή Γιώργο πότε θα μας πεις την πρόβλεψη για το Χειμώνα; Τέλη Ιανουαρίου; [i] Edited by: LeoP "
        Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
        Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Εγω καταλαβα οτι λογω βαρετοκαιριας επαναλαμβανομαστε με ενα θεμα που οπως πολλλεεεεςςς φορες εχουμε πει ειναι ΤΖΟΚΕΡ!!

Το τι θα κανει θα το δουμε σε λιγους μηνες.Τωρα οτι και να λεμε δεν ειναι τιποτα αλλο παρα υποθεσεις.Τον χειμωνα και θα βρεξει και θα χιονισει και θα φυσηξει και θα εχουμε και 1-2βδομαδες με νοτιαδες !
          Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
          200μ.
          hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
          http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Συμφωνω με τον Ερυθραια ,ο καιρος εχει τα μυστικα του που δυσκολα εξηγουνται μακροπροθεσμα.
            Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
            με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

για την ώρα το τελευταίο τρεξιματάκι του αμερικάνικου επιτέλους φέρνει πολυπόθητα mm από Κυριακή μέχρι Τρίτη [i]"

Comment

Τα πολυπόθητα mm εννοείς αυτά τα υπολείματα που θα κατέβουν από την βόρεια-κεντρική Ευρώπη λόγω του βαθέος χαμηλού που υφίσταται αυτές τις μέρες εκεί. Δηλαδή μούφα κατά την προσωπική μου άποψη: Το πιθανότερο είναι να μην φτάσουν εδώ κάτω.Edited by: LeoP
                Λεωσθένης

Comment

το νέο run αυξάνει Λεωσθένη και άλλο τον υετό ενώ δημιουργεί ένα πανέμορφο βροχερό σκηνικό για ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα...βέβαια μέχρι το πρωί το πιθανότερο είναι να τα πάρει πίσω αλλά μακάρι να πάνε ετσι όπως τα δείχνει τώρα...θα ρεφάρει λίγο το νεράκι!

Comment

Αυτό που βλέπω εγώ Bill (Βασίλης φαντάζομαι ε; [i])είναι σε τελική ανάλυση ένας συνδυασμός χαμηλού στην ανατολική μεσόγειο με τον αντικυκλώνα που θα κατέβει από την Αγγλία. Αν ήταν στο καταχείμωνο αυτό θα ήταν καλή φάση. Μα τώρα δεν φαίνεται να δίνει αξιόλογα φαινόμενα στην Ελλάδα πέρα από την πτώση της θερμοκρασίας. Είδομεν όμως..."
                    Λεωσθένης

Comment

ναι Βασίλης [i]
                      σε πρώτη φάση νομζω θα έχουμε την Κυριακή και Δευτέρα ένα αποκομένο low από κεντρική Ευρώπη σαφώς πιο εξασθενημένο θα φθάσει στην χώρα μας αλλά θα προκαλέσει αρκετή αστάθεια με αποτέλεσμα αρκετές βροχές και καταιγίδες μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης...μετά από αυτό το σενάριο που είπες είναι πολύ πιθανό!"

Comment

Working...
                      X