Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγορα Σκι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγορα Σκι

Σας χαιρετώ όλους !!!
    Είμαι καινούργιος στο forum του snowreport.

Λοιπόν θέλω να ρωτήσω καπόια πράγματα για αγορά σκι. Κάνω σκι εδώ και 4 και κάτι χρόνια και φθάνοντας στην ηλικία των 16 άρχισα να σκέφτομαι την αγορά σκι διότι πιστεύω πως έτσι θα εξελιχθώ καλύτερα και διότι σε όσα Χ/Κ έχω πάει στην Ελλάδα πάντα ο εξοπλισμός που νοίκιαζα δεν ήταν και ο καλύτερος...Έχω δοκιμάσει αρκετές μάρκες αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω εύκολα κάποια...
    Συνήθως κατεβαίνω κόκκινες αλλά και μαύρες (εξαρτάται τον καιρό και την παρέα)
    Καμιά τδέα ;;;

(ύψος 1,80 και βάρος 68 κιλά)

Ξεκινα απο ενα ζευγαρι καλες μποτες, 60-70 φλεξ. Αν σου περισσευουν λεφτα, κυττας για σκι. Τα Fischer ειναι γενικα σε καλες τιμες.

Φιλικα

ΜακηςΜ
    Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

σκεφτομουνα πρώτα για πέδιλα αφου το πόδι μεγαλωνει ακομη...

Comment

Originally posted by Al Foutzin
        σκεφτομουνα πρώτα για πέδιλα αφου το πόδι μεγαλωνει ακομη...
        Αυτό ισχύει και για το υπόλοιπο σώμα.Αφού λοιπόν ψηλώνεις ακόμα,τα σκι που θέλεις να αγοράσεις (και θα τα πάρεις σε συγκεκριμένο ύψος) δεν θα ταιριάζουν και τόσο πολύ με το ύψος σου.’ρα δεν θα κάνουν για τη δουλειά που τα θέλεις.Απλά θα ήθελα να τονίσω ότι το πρόβλημα" στις μικρότερες ηλικίες είναι η ανάπτυξη του σώματος που δεν σε αφήνει να καταλήξεις σε επιλογή εξοπλισμού."

Comment

Originally posted by Al Foutzin
          Σας χαιρετώ όλους !!!
          Είμαι καινούργιος στο forum του snowreport.

Λοιπόν θέλω να ρωτήσω καπόια πράγματα για αγορά σκι. Κάνω σκι εδώ και 4 και κάτι χρόνια και φθάνοντας στην ηλικία των 16 άρχισα να σκέφτομαι την αγορά σκι διότι πιστεύω πως έτσι θα εξελιχθώ καλύτερα και διότι σε όσα Χ/Κ έχω πάει στην Ελλάδα πάντα ο εξοπλισμός που νοίκιαζα δεν ήταν και ο καλύτερος...Έχω δοκιμάσει αρκετές μάρκες αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω εύκολα κάποια...
          Συνήθως κατεβαίνω κόκκινες αλλά και μαύρες (εξαρτάται τον καιρό και την παρέα)
          Καμιά τδέα ;;;

(ύψος 1,80 και βάρος 68 κιλά)
          Η πρώτη ερώτηση είναι: ΠΟιές στροφές σου αρέσουν,οι ανοιχτές ή οι κλειστές?Αν σου αρέσουν οι ανοιχτές στροφές με μεγάλη ταχύτητα (πράγμα σπάνιο για Έλληνα χιονοδρόμο) χρειάζεσαι πέδιλο γιγαντιαίου σλάλομ (ακτίνα R18 και πάνω), ενώ αν σου αρέσουν οι κλειστές τότε παίρνεις πέδιλο σλάλομ (R14).Αυτό που σου προτείνω ανεπιφύλακτα ΄΄ασχετα από την ακτίνα που θα επιλέξεις είναι να πάρεις πέδιλα μικτού" χαρακτήρα για να μπορείς να σταθείς και στο απάτητο σε περίπτωση που βγεις εκτός πίστας.
          Λόγω το μικρό της ηλικίας σου και του όχι τόσο μεγάλου χρονικού διαστήματος που ασχολείσαι με το σκι,νομίζω πως επιβάλεται να πάρεις κάποιο πέδιλο "μαλακό" το οποίο δεν θα σε κουράζει γιατί στρίβει πολύ εύκολα.Το σκληρό πέδιλο εκτός της κόπωσης πρέπει να ξέρεις πως έχει ακαριαίες αντιδράσεις και δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος.
          Π¨αντα στη διάθεσή σου για περισσότερες πληροφορίες.
          Πολύ φιλικά.
          Μιχάλης."

Comment

Working...
          X