Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανεμοδαρμενη Λαρισα,με καδους που βολταρουν...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ανεμοδαρμενη Λαρισα,με καδους που βολταρουν...

Ισχηρος ανεμος μεσα στη Λαρισα,ενω στα ανατολικα περιχωρα η ενταση του ειναι ιδιαιτερα ισχηρη,με τους καδους να κανουν βολτες,και σε μια περιπτωση να χτυπαει και ενα αμαξι,χωρις βεβαια καποιον τραυματισμο.(Το εχω ξαναδει..)
    Απο πλευρας καιρου,ηλιοφανεια αλλα με εναν πυρινα νεφων απο τα δυτικα-βδυτικα να πλησιαζει...αναμενουμε.
    Θερμοκρασια στους +30.1 κεντρο,και +29.5 στα ανατολικα περιχωρα τωρα.
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΤΕΙ Η ΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ!! ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ..
    Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
    Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
    www.meteo.gr
    www.meteovolos.gr

Comment

ΒΕΡΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ Η ΤΕPM 25 BAUMOYS STIS 2:40 TO MESIMERH
      ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

fanh opws paei fetos tha bgazeis problepsi akrewn kadwn aporimatwn [i]"
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Είναι, που λέμε, οι προγνώσεις για τα σκουπίδια [i]"
          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by Larissa_Trophy
            Ισχηρος ανεμος μεσα στη Λαρισα,ενω στα ανατολικα περιχωρα η ενταση του ειναι ιδιαιτερα ισχηρη,με τους καδους να κανουν βολτες,και σε μια περιπτωση να χτυπαει και ενα αμαξι,χωρις βεβαια καποιον τραυματισμο.(Το εχω ξαναδει..)
            Απο πλευρας καιρου,ηλιοφανεια αλλα με εναν πυρινα νεφων απο τα δυτικα-βδυτικα να πλησιαζει...αναμενουμε.
            Θερμοκρασια στους +30.1 κεντρο,και +29.5 στα ανατολικα περιχωρα τωρα.
            ΦΑΝΗ ΞΕΘΕΟΦΑΝΗ ΑΠΟ ΜΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΑΛΙ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!ΟΛΟ ΚΥΚΛΩΝΑΚΙΑ ΣΚΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΥΓΓΕΣ [i] "
            Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Working...
            X