Announcement

Collapse
No announcement yet.

Επανοδος και καλο χειμωνα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επανοδος και καλο χειμωνα

Καλημερα σε ολους!

Ενα μηνα μετα επιστροφη στον αγαπημενο μας δικτυακο χωρο!
    Πολλα συνεβησαν απο αποψη καιρικων φαινομενων, εχω καταγραψει αρκετα προς συζητηση, θα κανουμε ταμιο οπως εγραφα και αρκετο καιρο πριν και μιλησουμε σχετικα με το καλοκαιρι που μας αφηνει σιγα σιγα παρα τις τελευταιες πολυ ζεστες μερες.
    Ετοιμαζω κατι για τον χειμωνα που ερχεται το οποιο θα το εμπλουτισω και με καποιο περιγραφικο κειμενο και οχι μονο με αριθμους και στατιστικα οπως η αναλυση που ειχα κανει για φετος το καλοκαιρι, την οποια θα την ανεβασω ξανα σε καποια απο τις ερχομενες μερες για να την αναλυσουμε λιγο μιας και πηγε πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα!
    Anyway, σε λιγη ωρα θα επανελθω με την πρωτη προβλεψη της σεζον ενω εχω και πολυ ενδιαφεροντα δεδομενα για τον φετινο χειμωνα! Λιγη υπομονη και θα τα δουμε ολα!

Φιλικα, Δημητρης

Υ.Γ. Για τις διακοπες θα ανοιξω και καποιο topic με καυτες και μη φωτογραφιες απο Ζακυνθο και Σαντορινη!
    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Καλως ηρθες πισω αγαπητε Δημητρη.Αναμενω φωτος και στοιχεια ...........Οι φωτος αφορουν και σουηδεζες??? [i] "
    10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

BLEPW I XEIMERINI PAREA..EINAI PISW GIA ALLI MIA XRONIA...

ANTE NA DOYME KAI FETOS TI THA GINEI
      eimai kynigos oxi dolofwnos

Comment

καλως τον Δημήτρη...αναμένουμε..πες κάτι καλό γιατί είμαι λίγο απαισιόδοξος για τον χειμώνα...

Comment

Καλώς ήρθες Δημήτρη!
          Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΣΤΕΒΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!
            Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
            Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
            Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
              ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Να πω πολυ γρηγορα πως η αντιστοιχη στατιστικη μελετη που εκανα για τον χειμωνα 2006-2007 δινει θερμοτερο Δεκεμβρη και Γεναρη απο τον περσινο με 1-2 ξεσπαματα κρυο, αλλα με μεγαλο κερδισμενο τον Φλεβαρη και κυριως τον Μαρτη!
                Θα τα αναλυσω αυτα σε μερικες μερες, αφου τελειωσει και ο Αυγουστος και βγαλω τα συμπερασματα μου για το καλοκαιρι σε σχεση με την στατιστικη μεθοδο που χρησιμοποιω τα οποια θα τα εκθεσω με γραφηματα και αριθμους.
                www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

geia sou re dhmhtrh!!!
                  pes thn thewreia sou kai egw,,tha thn kataripsw [i]"
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Γιαννη,

εχω βαλει συστημα παραπλανητικων φωτοβολιδων και δεν καταρριπτομαι με τιποτα!!!
                    Σε μερικες μερες δε, που θα ανεβασω και τα τελευταια επεξεργασμενα στοιχεια...ουτε με S-300 δεν θα πεφτω!!! [i]"
                    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Οποιος θελει μπορει να ριξει μια ματια στην σελιδα 26 στο θεμα ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ" και την απαντηση μου (Μαιος 2006). Θα το ξανανεβασω με γραφηματα ετσι ωστε να δειξω τα λαθη και τις επιτυχιες της στατιστικης αυτης μεθοδου.

Φιλικα, Δημητρης"
                      www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Working...
                      X