Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΑΝΟΔΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΠΑΝΟΔΟΣ

Φίλοι του forum καλημέρα

.

Μόλις χθες επέστρεψα από τις διακοπές μου και σας δίνω μία εικόνα....

.

Λοιπόν από την 06/08 εως και την 16/08 βρισκόμουν στην Χαλκιδική.

Σε γενικές γραμμές είχε ζέστη όχι ενοχλητική αλλά κάποιες μέρες υπήρχε και υγρασία που δυσκόλευε λίγο τα πράγματα.

Την Πέμπτη 10/08 είχαμε και κάποιοες καταιγιδούλες κατά τις 7-8 το απόγευμα αλλά όχι τίποτα συγκλονιστικά πράγματα σαν αυτά που έχω ζήσει σε παλαιότερες διακοπές μου στην Χαλκιδική και τα έχω αναφέρει πολλές φορές στο forum.

Όλα λοιπόν υπέροχα και ο καιρός και οι θάλασσες και το πράσινο έκανα και την μονοήμερή μου εκδρομούλα στον Χολωμώντα και το Στρατωνικό όρος όλα καλά....

Αυτό που ήταν ενοχλητικό ήταν η πολυκοσμία και η κίνηση στους δρόμους.Ορισμένες φορές μου φαινόταν λες και οδηγούσα στη Αθήνα.

Την Τετάρτη 16/08 έφυγα από Χαλκιδική και μέσω Εγνατίας μέχρι τα Σιάτιστα και κατόπιν από την επαρχίακή οδό έφατσα στην πολυαγαπημένη μου Κόνιτσα όπου έμεινα μέχρι και χθες 19/08.

Τι να λέμε τώρα για την ευρύτερη περιοχή της Κόνιτσας????Την έχω επισκευθεί πάμπολλες φορές και πάντα μου αρέσει το ίδιο και περισσότερο.

Έκανα και μια εκπληκτική βόλτα μέχρι τους Πάδες μέσα από φοβερά δάση και με μία εκπληκτική θέα προς την Τύμφη η οποία παρακαλώ διατηρεί ακόμη ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ χιονούρες στην βόρεια πλευρά της ακόμη και ολόκληρο λούκι είναι χιονισμένο.....[i]

Πραγματικά φοβερό μέρος δροσούλα καλό και φθηνό φαγητό, πολλά νερά, δάση, πέτρινα χωριά,γεφύρια....Τέλειος προορισμός για όλες τις εποχές.....

Όποιος δεν έχει πάει, δεν έχει δει τα ωραιότερα κατ εμέ μέρη της Ελλάδος.....

Βόρειος Νομός Ιωαννίνων FOR EVER.........

.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ KAI ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ICECLIMBER34 ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ......

.

ΦΙΛΙΚΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

"

Καλως ηρθες αγαπητε πισω.......Το βουνο ειναι το ιδιο ομορφο αν οχι πιο πολυ το Καλοκαιρι.Οταν γεμιζουν κοσμο τα χωρια....Και η Χαλκιδικη εχει τις ομορφιες της αλλα μονο τους μηνες Ιουνιο και Σεπτεμβριο.Δωσε μου λεππτομερειες για το που εμεινες και ολα τα σχετικα στην κονιτσα γιατι το επομενο σαββατοκυριακο σκεφτομαι να παω προς τα εκει.elefteriou@hotmail.com
    Α και κατι ακομη Ποση ωρα ειναι μετα τα σιατιστα η κονιτσα????Και αν ακουσες τιποτα η ξερεις αν εδψσαν στην κυκλοφορια κανα κομματι της εγνατιας κατα μετσοβο μερια????Μετα τα γρεβενα??Edited by: iceclimber34
    10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

Καλώς ήρθε πίσω!

Πήγα τέλη Ιουλίου Πολύγυρο και είχα πάει και το 2003 Σιθωνία, πραγματικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας η Χαλκιδική! Κόνιτσα δεν έχω πάει αλλά από περιγραφές και φωτογραφίες που έχω δει-ακούσει πρέπει να είναι επίσης φοβερό μέρος και θέλω κάποια στιγμή να πάω προς τα εκεί!
      Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

kalos gyrises toli kai kalo xeimwna [i]"
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Καλως ήρθες Αποστόλη και καλό χειμώνα και από μένα! Κορυφή η Κόνιτσα...

Ας κανονίσουμε να βρεθούμε με το Γιώργο και το Γιάννη
          Over and out.

Comment

Working...
          X