Σε πρωταθλητή του καύσωνα αναμένεται να ανακυρηχθεί το Αγρίνιο, αφού ήδη από σήμερα πρώτη ουσιαστική μέρα της δεύτερης και πιο βαρβάτης θερμής εισβολής του Αυγούστου, η θερμοκρασία πριν λίγο έπιασε μέγιστη 40,6οC. Ομως εκτιμώ με τα δεδομένα που ξέρω από την πόλη σε πιο ευαίσθητα προς τη ζέστη σημεία το 41οC το έχει πιάσει εύκολα.
Και αύριο Σάββατο θα είναι μια παρόμοια μέρα στο Αγρίνιο, με τη θερμοκρασία και πάλι στους 41οc, ενώ την Κυριακή τραβάει κι άλλες ανηφοριές και ίσως να το δούμε και στους 43οC ακόμη, να πω και 44οc (;;
μέχρι τη Δευτέρα, οπότε ακολουθεί η μεγάλη πτώση. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο, αφού θα έχουν πέσει και οι άνεμοι.
Πάντως σε επικοινωνία που είχα με τη μητέρα μου πριν λίγο, λόγω της πολύ χαμηλής υγρασίας, αλλά και του αέρα, τα πράγματα είναι υποφερτά.
Παρά κάτι 40 (39,5οC) έδειξε η μέγιστη καταγραφή στον σταθμό της ΕΜΥ στο αεροδρόμιο του Δοκιμίου 5 χ.λ.μ. Δυτικά του Αγρινίου στον κάμπο.Edited by: beach-snow
Και αύριο Σάββατο θα είναι μια παρόμοια μέρα στο Αγρίνιο, με τη θερμοκρασία και πάλι στους 41οc, ενώ την Κυριακή τραβάει κι άλλες ανηφοριές και ίσως να το δούμε και στους 43οC ακόμη, να πω και 44οc (;;
μέχρι τη Δευτέρα, οπότε ακολουθεί η μεγάλη πτώση. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο, αφού θα έχουν πέσει και οι άνεμοι. Πάντως σε επικοινωνία που είχα με τη μητέρα μου πριν λίγο, λόγω της πολύ χαμηλής υγρασίας, αλλά και του αέρα, τα πράγματα είναι υποφερτά.
Παρά κάτι 40 (39,5οC) έδειξε η μέγιστη καταγραφή στον σταθμό της ΕΜΥ στο αεροδρόμιο του Δοκιμίου 5 χ.λ.μ. Δυτικά του Αγρινίου στον κάμπο.Edited by: beach-snow

Comment