Φίλε hspa τι σχέση έχεις με τον ’γιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και μας δίνεις αναφορές από εκεί.....????
.
Φιλικά
Απόστολος
Νέα Ερυθραία........
.
Λύσαξε πάλι ο βοριάς...κι εδώ και στον ’γιο Κωνσταντίνο και στην ΑΤΑΛΑΝΤΗ υποθέτω......
Που είσαι ρε ΜΙΖ να μας πεις τι έγινε Παρνασσό?????
Ναι Απόστολε τα διάβασα...
Αυτές οι αναφορές είναι ωραίες όταν είναι αξιόπιστες διότι σου δίνουν καλύτερη εικόνα του καιρού...
’ντε και όταν είναι να ξανακατέβεις και έχεις χρόνο κανόνισε να πιούμε κάνα καφεδάκι...
.
Και πάλι ευχαριστούμε για την αναφορά
.
Ο συνονόματός σου
"
ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ- ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
καποιοι εδω νιωθουν ασφαλιτες....
Γινεται καποια ανακριση?
ειχα αναφερει την πηγη μου ωστοσο. δες παλιοτερο ποστ.
Η καταγωγη μου ειναι απο εκει. Δεν παω συχνα. κατι αλλο?
θελεις να σου πω και για το χωριο ηλια στην ευβοια την πηγη μου μηπως?
ΑΝ καλέ μου hspa οι ασφαλίτες έκαναν ανάκριση και είχαν το ύφος γραφής του post μου προς εσένα ρωτώντας απλώς τη σχέση σου με τον ’γιο Κων/νο(που ξέρεις μπορεί να κατάγομαι και εγώ από εκεί και γι αυτό να ρωτώ) βάζοντας και τελειώνοντας με την λέξη ΦΙΛΙΚΑ τότε δεν νομίζω ότι θα είχαν μείνει στην ιστορία με την εντύπωση που έχουμε όλοι γι αυτούς.
Προσωπικά ούτε νοιώθω ούτε είμαι ασφαλίτης ούτε κάνω κάποιου είδους ανάκριση.
Μάλλον εσύ γίνεσαι χωρίς λόγο άκρως επιθετικός και αντιπαθής με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις συζητήσεις στο forum.
Έτσι τα έκανες και με τον Φάνη και μετά έβγαινες και ζήταγες συγγνώμη.
Με την τακτική σου βγάζεις τον εαυτό σου εκτός παρεξηγώντας τα πάντα και τους πάντες...
Ξέρεις στην πλουσιότατη Ελληνική γλώσσα υπάρχει και μία λέξη που την λένε ευγένεια...την γνωρίζεις άραγε???
.
ΦΙΛΙΚΑ
Απόστολος "
ερυθρεα δεν ειμαι κακος. μερικοι με κανετε να αντιδρω αποτομα.
οσον αφορα τον φανη ζητησα συγνωμη για κατι που του χτυπησα ενω το παιδι παραδεχτηκε. δεν μου αρεσει να κρινω αδυναμιες αλλων που ομως οι ιδιοι παραδεχονται.
Μα περα απο το συγνωμη για το συγκεκριμενο και μονο θεμα και μετα αντιστοιχες δικιες του του προτεινα και κατι που μετα λυπης μου κανει οτι αγνοει....
ισως δεν αξιζε την προταση....
οσον αφορα εσενα μερικοι οτι και να κανουν για σενα θα ειναι λαθος. αν δεν εκανα την κινηση με το φανη θα κατεκρινες τωρα που την εκανα παλι κρινεις...
εγω ισως δεν ξερω απο ευγενεια εσυ ξερεια απο αντικειμενικοτητα αμεροληψια και αντικειμενικοτητα?
??? Ποιο πραμα δεν εδωσα σημασια Δημητρη??? Εχασα καποιο ποστ μηπος? Εγω θεωρησα το θεμα ληξαν...Αν δεν εδωσα καπου απαντηση η το ξεχασα ,η δεν το ειδα..."
ενταξει σε πιστευω οτι δεν το ειδες επειδη σου εγραψα και κατι παραπανω αφοτου ειπες οτι εληξε το θεμα.
κανενα προβλημα προχωραμε
να εισαι καλα
βλεπω σακη τωρα...
σαββατο κυριακο δεν φαινεται τιποτε σπουδαιο παντως.
μονο καθαρα ηπειρωτικα μπορει να εχουν λιγες καταιγιδες
σακης παντως δινει καποιες βροχες το βραδυ σημερα σε μακεδονια και αυριο πρωι σε ανατολικη θεσσαλια βορειοανατολικη στερεα και ευβοια...!!!!!ειναι οι λεπτομερειες του σακη που κανεις αλλος δεν δινει...
θερμοκρασια κυριακη και σαββατο περιπου 5 βαθμους πανω απο σημερα
σημερα το πρωι πρεπει να ειχαμε ρεκορ...χολαργος 19.5 ελαχιστη!!!!!!!
κατω απο 20!!!!!
αυτα δικα μου
τελος σακης δινει βροχες κυρια βορεια και δυτικα ως και δευτερα...
οι αλλοι παμε για μπανια...
Δημητρη,παντος χιλιες φορες κρυο,παρα να εχεις βραδιατικα κανα 30αρι,και πριν να εχεις ριξει και κανα κρασακι,με καμια 10αρια σουβλακια,και να σε γαργαλαει ο χαρος στα ποδια... (Το εχω παθει φετος)
"
Comment