Announcement

Collapse
No announcement yet.

OΤΑΝ Η ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OΤΑΝ Η ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

<a href=http://www.superstarcollective.com/destinati&#111;n/" target="_blank">Μόνο για απελπισμένους χιονοδρόμους</a>"
    το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

αυτό δεν είναι απλώς κόκκινο "

Comment

Καλό....

Θα δεχείτε τα συγχαρητούριά μας ?

Συγχαρητούρια λοιπόν... Η εκπομπή σας τέλεια... Μπράβο !

Πάει χάζεψα τελείως εγώ"
      Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Αγαπητοί φίλοι,
        Θέλω να δείτε την ακόλουθη περίπτωση με μεγάλο σεβασμό για τον ανθρώπινο πόνο και να ανταποκριθείτε γενναιόδωρα για την αποκατάσταση της ψυχικής μου υγείας και κατατονικής κατάστασης που βρίσκομαι αυτήν την στιγμή εν μέσω θερινής περιόδου. Οι γιατροί μου είπανε ότι πρέπει επειγόντως να μεταβώ στο ακόλουθο σανατόριο και να παραμείνω εκεί μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας μου.
        <a href=Http://www.laslenas.com" target="_blank">Τοποθεσία Θεραπείας</a>
        Δυστυχώς όμως δεν διαθέτω τα απαραίτητα χρήματα ώστε να μεταβώ στα ξένα και να αρχίσω την επίπονη αυτή θεραπεία.
        Θα ήθελα λοιπόν, αν σας περισσεύουν καλοί μου φίλοι, να καταθέσετε τον οβολό σας στον ακόλουθο λογαρισμό της Χιονοδρομικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΧΤΕ)
        666-999-1111-4444
        Η ανάγκη να βρίσκομαι σε ορεινά μέρη (άνω των 2000m) όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και υπερκαλυμένες με χιόνι καθώς και η απαραίτητη προμήθεια ειδικού θεραπευτικού εξοπλισμού με εναγκάζει να κάνω αυτήν την εκκληση βοηθείας προς τα άτομό μου.

***Ελπίζω να μην βγει και κανας άλλος ψευτοάρρωστος να κάνει τις ίδιες εκκλήσεις***"
        !!! Mind the Beginners & Children !!! The pain is enormous !!! O Καλός σας ο Καιρός

Comment

Επειδή μπερδεύτηκα...Αλήθεια λές "

Comment

Σου την έφερα !!! "

Comment

Φίλε Πέτρο με συγκίνησε πολύ η περίπτωση σου έχω 2 ευρώ που εξοικονόμησα από έρανο μεταξύ του προσωπικού της εταιρίας μας που μπορώ να τα στείλω!

ΥΓ. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον παραλήπτη!

"
              Έχουμε πει το χιόνι χιονάκι

Comment

Originally posted by o_pek
                Αγαπητοί φίλοι,
                Θέλω να δείτε την ακόλουθη περίπτωση με μεγάλο σεβασμό για τον ανθρώπινο πόνο και να ανταποκριθείτε γενναιόδωρα για την αποκατάσταση της ψυχικής μου υγείας και κατατονικής κατάστασης που βρίσκομαι αυτήν την στιγμή εν μέσω θερινής περιόδου. Οι γιατροί μου είπανε ότι πρέπει επειγόντως να μεταβώ στο ακόλουθο σανατόριο και να παραμείνω εκεί μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας μου.
                <a href=Http://www.laslenas.com" target="_blank">Τοποθεσία Θεραπείας</a>
                Δυστυχώς όμως δεν διαθέτω τα απαραίτητα χρήματα ώστε να μεταβώ στα ξένα και να αρχίσω την επίπονη αυτή θεραπεία.
                Θα ήθελα λοιπόν, αν σας περισσεύουν καλοί μου φίλοι, να καταθέσετε τον οβολό σας στον ακόλουθο λογαρισμό της Χιονοδρομικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΧΤΕ)
                666-999-1111-4444
                Η ανάγκη να βρίσκομαι σε ορεινά μέρη (άνω των 2000m) όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και υπερκαλυμένες με χιόνι καθώς και η απαραίτητη προμήθεια ειδικού θεραπευτικού εξοπλισμού με εναγκάζει να κάνω αυτήν την εκκληση βοηθείας προς τα άτομό μου.

***Ελπίζω να μην βγει και κανας άλλος ψευτοάρρωστος να κάνει τις ίδιες εκκλήσεις***
                Επειδη συγκινηθηκα με την περιπτωση σου, πηγα στην τραπεζα και κατεθεσα 10000Ε στον αριθμο που μας εδωσες.

Ο ταμιας χαμογελασε και μου ειπε οτι μεχρι το απογευμα θα τα εχεις πιστωθει.

Παρακαλω επιβεβαιωσε το και καλο ταξιδι!

Φιλικα

ΜακηςΜ"
                Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Originally posted by MakisM
                  Επειδη συγκινηθηκα με την περιπτωση σου, πηγα στην τραπεζα και κατεθεσα 100000Ε στον αριθμο που μας εδωσες.

Ο ταμιας χαμογελασε και μου ειπε οτι μεχρι το απογευμα θα τα εχεις πιστωθει.

Παρακαλω επιβεβαιωσε το και καλο ταξιδι!

Φιλικα

ΜακηςΜ
                  Αγαπητέ φίλε, σε ευχαριστώ θερμά για την κατάθεση των τόσο λεπτών" σου αισθημάτων. Τηλεφωνήθηκα με την ΧΤΕ η οποία μου ανακοίνωσε ότι διακρίνει περίπτωση ξεπλήματος μαύρου χρήματος και έχει αναλάβει η Τράπεζα της Ελλάδος την διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής. Η κατάθεση στον λογαριασμό μου δεν θα γίνει μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης (Ζήσε Μάη μου). Πιθανόν να λάβεις σχετική ειδοποίηση να προσέλθεις στην ΓΑΔΑ για την έναρξη ανακρίσεων. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο ίδιος ο Σύρος. Καλά ξεμπερδέματα...
                  Από τα χρήματα μου και αυτά που έχει μαζέψει ο nek θα σου πάρω τσιγάρα όταν θα είσαι στην ψιρού για προφυλάκιση.
                  Μην στεναχωριέσαι, όλα διορθώνονται, θα μαζέψουμε όλοι χρήματα για την εγγύηση αποφυλάκισης και για ένα καλό δικηγόρο.

Τι τόθελες παλικάρι μου... Δεν μπορούσες να βάλεις μόνο 1000 ευρώ, να κάνω εγω την θεραπεία μου και συ την δουλειά σου...

Τις φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.!!!!!! "
                  !!! Mind the Beginners & Children !!! The pain is enormous !!! O Καλός σας ο Καιρός

Comment

Τι έγινε ρε παιδιά ;;
                    3 μερούλες έλειψα και σας βρίσκω όλους με θερμοπληξία !!!
                    Στο βουνό γρήγορα για θεραπεία ολοι !!!!
                    ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!

Comment

Με 39c τι να κάνουμε...

Comment

Και μετα λεμε για τρελα..

..και δωστου τρελα..

Ο Kris Holm είναι ο Ingmar Stenmark του κυκλωπειου ποδηλατου και δεινος τελεμαρκ σκιερ. Ζει στο Vancouver κ συνηθως συχναζει στο Whistler/Blackcomb."
                        Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Working...
                        X