Announcement

Collapse
No announcement yet.

Διαχορισμοι Προγνωσεων ,Παυση δικων μου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Διαχορισμοι Προγνωσεων ,Παυση δικων μου

Πραγματικα ειμαι τρομερα ευτυχισμενος που οι δικες μου προγνωσεις-εκτιμησεις κατα σειροην δεν τοποθετουνται πανω στην ειδικη στυλη,η οποια απο οτι φαινετε ειναι για συγκεκριμενους.Δεν νομιζω λοιπον οτι υπαρχει λογος να ξαναγραψω τις δικες μου εκτιμησεις,στο συγκεκριμενο φορουμ.Καπου αλου τις εκτιμανε περισοτερο,και τους ευχαριστω.Δεν ηθελα να το κανω θεμα,ουτε να ταραξω τα νερα αλλα ,το θεωρο αυτη τη στιγμη σκοπιμο προς το πρωσοπο μου.
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

re fanh stamata epitelous na pareksigeisai "

Comment

Η Απαντηση φυσικα που θα παρω,ειναι γιατι δεν τη βαζεις μονος σου?
      Απλα οταν τοποθετουνται π.χ του δημητρη,καλα θα ηταν να εμπαινε και καποια δικια μου,η απο κανεναν.

Εγω προσοπικα δεν γραφω τη δικια μου στη συγκεκριμενη στιλη γιατι βλεπω οτι κανενας δεν το ακολουθει αυτο.
      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Οταν ομως zink ,τοποθετεις,και κανεις ανενεωση καλα θα ηταν να παρακολουθεις αν υπαρχουν και απο αλλα ατομα.
        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

φανουλη σορρυ αλλα πια ειναι η ειδικη στηλη? δεν την εχω δει ουτε καταλαβει. και ο καμπμαν οταν γραφει καθε δευτερα την προγνωσει βγαινει κανονικα οπως ολα τα ποστ. και αναλογικα με τις απαντησεις και την κουβεντα που εχουμε στην συνεχεια μενει στη πρωτη σελιδα ολη την εβδομαδα που διανυουμε.

σε παρακαλω πολυ σταματα τις χαζομαρες. η προβλεψεις-προγνωσεις σου οπως και Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ειναι και ευχαριστες και χρησιμες για αυτο σε παρακαλω πολυ να μεινεις..... "

Comment

Μην υπερβάλλεις βρε Φάνη,θα μπορούσα κι εγώ να διαμαρτυρηθώ ας πούμε που βγήκε από sticky η δημοσκόπησή μου, αλλά αν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία θα ξεκινήσουμε την εσωστρέφεια πάλι!
            Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Για τις ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ"....η θα σταματηση η στιλη να ειναι για συγκεκριμενους,η θα ειναι για ολους.Απλα ηθελα να δω μεχρι που θα το τραβηξει ο ζινκ. Παντος εχω παρει τις αποφασεις μου.
              "
              Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΠΟΣΤ. ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙΡΟΥ? ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΡΕ ΦΑΝΟΥΛΙΝΟ ΜΟΥ.

Comment

Ναι βρε κελλυ ,δεν αντιλεγω απλα,οταν τοποθετουνται απο μοντερειτορ,προγνωσεις που βρισκονται σε διαφορετικη στιλη,καλα θα ηταν να μην γινονται διαχορισμοι.
                  Τοτε να αλαξουμε τη στιλη,και να την ονομασουμε Προγνωσεις Καbman" ,προς θεου δεν εχω τιποτα με τον δημητρη ετσι? Ουτε φταιει ο δημητρης. Απλα ετσι παει να γινει το πραμα...
                  "
                  Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

λοιπον αν με παρεις τηλεφωνο θα σου αποδειξω οτι εχεις αδικο. ειναι οπως με τον λογαριασμο σου. μονος σου κλειδωθηκες και εγω σε ξεκλειδωσα. θυμασαι>???????????? "

Comment

Φάνη δεν έχεις δίκιο, εγώ προσωπικά τις προγνώσεις μου τις βάζω κανονικά πάνω στη θέση που έχει ανοίξει για το συγκεκριμένο θέμα. Δες το και τώρα.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ερμή μη φωναζεις οι μοντς δεν ειναι εδω!!!!!! απουσιαζουν. αφου και οι δυο δουλευουν.

Comment

Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το Νότο,
                          δύσκολες βάρδιες, κακός ύπνος και μαλάρια.
                          Είναι παράξενα της Ιντιας τα φανάρια
                          και δεν τα βλέπεις, καθώς λένε, με το πρώτο.

Περ' απ' τη γέφυρα του Αδάμ, στη Νότιο Κίνα,
                          χιλιάδες παραλάβαινες τσουβάλια σόγια.
                          Μα ούτε στιγμή δεν ελησμόνησες τα λόγια
                          που σού 'πανε μια κούφιαν ώρα στην Αθήνα.

Στα νύχια μπαίνει το κατράμι και τ' ανάβει,
                          χρόνια στα ρούχα το ψαρόλαδο μυρίζει,
                          κι ο λόγος της μεσ' στο μυαλό σου να σφυρίζει,
                          ο μπούσουλας είναι που στρέφει ή το καράβι;"

Νωρίς μπατάρισε ο καιρός κ' έχει χαλάσει.
                          Σκατζάρισες, μα σε κρατά λύπη μεγάλη.
                          Απόψε ψόφησαν οι δυό μου παπαγάλοι
                          κι ο πίθηκος πού 'χα με κούραση γυμνάσει.

Η λαμαρίνα!.. η λαμαρίνα όλα τα σβήνει!
                          Μας έσφιξε το Kuro Siwo σα μιά ζώνη
                          κ' εσύ κοιτάς ακόμη πάνω απ' το τιμόνι,
                          πως παίζει ο μπούσουλας καρτίνι με καρτίνι.

είπα και εγώ να γράψω κάτι άσχετο, τουλάχιστο ας είναι κάτι ποιητικό (με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ).
                          Φώτης"
                          το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Φώτη.....όπως είπε και καποιος άλλος φίλος..... το βουνο σε κάνει ποιητή "
                            ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                            http://www.e-achaia.gr

Comment

ΦΩΤΗ... ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ......

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΣΑΙ???????

Comment

Working...
                              X