Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μετεορολογική βόμβα στην eurovision

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by beach-snow
    Ηρθαν οι δαίμονες μαζί με τους Αγγέλους, κατά την θεική δημιουργία, δυναμικά φτιαγμένοι", μία απλή αποτύπωση στίχου...καθόλου σατανιστικοί στίχοι ε (;;, που σε απλή μετάφραση σημαίνουν..."Ο Θεός μας έφτιαξε δυνατούς για να γίνουμε δαίμονες".
    Αν δεν είναι αυτό ύμνος στο σατανά και το σατανισμό, τότε τι είναι; Η περιμέναμε να τους δούμε να κάνουν και τελετή επί σκηνής;
    Απλά θέτω προβληματισμό στην κουβέντα που άνοιξε.
    Επειδή δεν έχουμε ανοιχτό μυαλό, να δούμε το τι παίζετε!!!
    Η μετάφρασή σου είναι δυστυχώς μακριά από την πραγματικότητα. Σατανιστικούς στίχους μπορώ να βρω και στο κομμάτι της Βίσσυ, αν μεταφράσω κατά το δοκούν."
    το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Σαν μουσικός, έχω να πω το εξής: εφόσον όλες οι κατηγορίες τραγουδιών που λαμβάνουν μέρος είναι ποπ τέχνη (είτε αυτή λέγεται ροκ, είτε έθνικ, είτε κάπως αλλιώς, πρόκειται πάντα για ποπ), η διακύμανση στην ποιότητα είναι μικρή, και πάντα στα όρια του ποπ=popular=αρέσει στις μάζες. Ως γνωστόν, καμμία καλή τέχνη δεν έχει καταφέρει ως τώρα να αγγίξει τις μάζες, αλλά απευθύνεται πάντα σε μυημένους ανθρώπους.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για ποιότητα σε έναν ποπ διαγωνισμό, ο οποίος πάντα συμβαδίζει με τα ποπ στανταρντς της εποχής του.

Από κει και πέρα, μάλλον πια τα κριτήρια βρίσκονται στην σφαίρα του θεάματος και όχι τόσο της μουσικής. Η Παπαρίζου γιατί είναι ωραίο κορίτσι, οι Φινλανδοι γιατί προσέφεραν θέαμα, η Ρουσλάνα γιατί είχε ωραία εφφε και χορογραφία κτλ κτλ.

Η εποχή που όλοι τραγουδούσαν στη γιουροβίσιον με την ίδια (ζωντανή) ορχήστρα έχει περάσει ανεπιστρεπτί και έχει δόσει τη θέση της στο playback.

Υ.Γ. Εγώ προτιμώ τους σατανάδες" της Φινλανδίας από τα ξενέρωτα και χιλιοακουσμένα καψουροτράγουδα Edited by: zink_titanum "
      Over and out.

Comment

Έχει πλάκα!

http://www.silvianight.com/main.html
        Over and out.

Comment

Και η Αννα Βισση με τον Καρβελα ειναι σατανιστες τοτε!!!
          Θυμαστε το ΔΑΙΜΟΝΕΣ" ???

Α, και ολα τα θριλερ που βλεπουμε στην τηλεοραση και στο σινεμα ειναι επισης "σατανικα".

Διαβολοι, Τριβολοι, δαιμονες κτλ. Καποια στιγμη το ανθρωπινο ειδος πρεπει να ξεπερασει το νηπιακο επιπεδο εξελιξης του νεαντερνταλ και να παψει να πιστευει σε τετοιες αηδιες. Τελειωσε ο Μεσαιωνας... Ουτε ο Διας κατοικει στον Ολυμπο, ουτε τα διαβολια, τριβολια κτλ υπαρχουν. Ουτε ο αριθμος 13 ειναι γρουσουζια ουτε τιποτα.

"

Comment

Poly kalloi oi Lordi pou kerdisan.. Den nomizw oti einai satanistes.. einai kati diaforetiko.. kai opoios thelei na katevasei to tragoudi tous...

*

http://rapidshare.de/fil es/20980514/Lordi_-_Hard_Rock_Hallelujah.mp3.html

Comment

Και καλα ολοι σνομπαρουμε τον διαγωνισμο αλλα ολοι ασχολουμαστε και συζηταμε γι αυτον!Καναμε την Eurovision εθνικο θεμα!!Ακομα και στο φορουμ ανοιξε κουβεντα!Τοσα και τοσα σοβαρα θεματα μας προβληματιζουν καθημερινα και εμεις κολλησαμε στα τερατα!

Ντροπη σε ολα τα ΜΜΕ και ειδικα στην ΝΕΤ-ΕΤ1 που καθε μερα εδω και 2μηνες μας φαγανε με Βισσυ και Everything.Προβατα μας θελουν προβατα γινομαστε!
              Οριστε τωρα εχουμε φαι!!Ασχοληθειτε Ελληνες με τα τερατα και την Βισσυ και την στημενη ψηφοφορια και ξεχαστε την ακριβεια, την διαφθορα, τα εθνικα ζητηματα και οτι αλλο θα επρεπε να μας προβληματιζει..
              Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
              200μ.
              hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
              http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

To τραγουδι ηταν ελεεινο....
                Οχι οτι τα αλλα που ακολουθησαν την καταταξη των πρωτων θεσεων ηταν καλυτερα (εξαιρουμενης της Βοσνιας).
                Αφου εφτασε ο κοσμος να βγαλει 4ο ή 5ο δεν θυμαμαι το we are the winners of Eurovision καταλαβα σε τι επιπεδο βρισκεται η κουλτουρα μας την σημερινη εποχη...
                Ενταξυ το ροκ κομματι των Φινλανδων το γουσταρε μια συγκεκριμενη κατηγορια ατομων (οι οποιοι οπως εμαθα απο παρεες παρεες εστελνε μαζικα και σε μορφη υστεριας sms για να το βγαλουν πρωτο), αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενα κομματι που θα μπορουσε να χαρακτηριστει μουσικο τραγουδι! Με προβληματισε παντως το γεγονος της νικης αυτου του τραγουδιου.
                www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

einai tuxeo arage oti oi legomeness dytikes xwres den pernoun sovara to diagonismo?tosa onomata exoun na stiloun (blepe agglia eidika ) alla apla to vlepoun upotimitiko na sumetasxoun. tha sumfonisw me to filo parapanw

osos gia ta ofeloi peri tourismou.. kai provolhsas elpisoume an mpoune grigora sthn europaikh enwsh oi baltikes ,proin sovietikes kai proin gioukoslavikes xwres . kati aggloi galloi germanoi kseroun thn ellada kai thn koultoura mas poly kalutera apo oti fantazomaste.

as elpisoume oti to panugiraki meta thn nikh twn lordi apo tou xronou na ginei karnavali.
                  ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
                  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
                  :weather_17:

Comment

LONG LIVE ROCK N ROLL!!! τελικά δεν είναι τα πάντα ισοπεδώμενα από τη λαίλαπα της μπουζουκλερί και της showbizz, υπάρχει ελπίδα! και όπως λένε και το θρυλικό ηαρδ ροψκ συγκρότημα kiss ( οι οποίοι ήταν επίσης βαμμένοι), god gave rock and roll to you!!! "
                    Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Να πω και εγω τη γνωμη μου,και σαν μουσικος,και σαν απλος θεατης .....

Πρωτον , Η Βισση δυστιχος ,απο την πρωτη στιγμη δεν ειχε καμια ελπιδα,για πολους και διαφορους λογους...
                      α) Δυσκολα βγαινει για 2η φορα Νικητρια η ιδια χωρα.
                      β) Πιστευω,οτι γενικος και με το συνολο τον 3ον κοματιον που ηταν προτεινομενα φετος,κατι θα καναμε...τελικα εγεινε αυτο που ηθελε η βισση,και πηγε το χειροτερο,χιολοπαιγμενο,βαρετο,ανουσιο,χωρις θεαμα(το οποιο επιβαλετε πλεον),ανιαρο κοματι.Δυστιχος.
                      Τα ηθελα ολα δικα τις η βιση(βλεπε μουσικη-στιχοι-δικαιοματα,κτλ),και τελικα την πληρωσε και αυτη,την αποτυχια,και δυστιχος και η ελλαδα,Γιατι δεν πιστευω οτι το κοινο της χωρας μας,ψυφισε το συγκεκριμενο κοματι...(οχι οτι τα αλλα ηταν καλλητερα..ειχαν παντος λιγο μπιτ.)
                      γ) Ηταν -κενη- στην σκηνη,δυστιχος και φτωχη ,και εμφανησιακος,και χωρις το παθος που περιμεναμε....
                      δ) Το φορεμα δεν δικαιολογησε τα 170.000 ευρω που λενε οτι δωσανε,δυστιχος......
                      ε) Εκανε (*παντα κατα τη γνωμη μου) λαθακια φωνητικα.
                      ζ) Τα αγγλικα της ηταν ασχημα.
                      .....και αλλα πολλα.

Τωρα για τους lordi.

Eγω προσωπικα,απο την πρωτη στιγμη τους ειχα πρωτους.(Μαλιστα τους επαιξα και στοιχημα)
                      Ηταν πρωτοτηποι,εξυπνοι κατα τη γνωμη μου,το κοματι τους για ροκ,ειχε ρυθμο,ηταν δυναμικο,δωσανε σοου,και οι στιχοι τους,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ.
                      Επιδει ειμαι και μεταλας,ειχα κατεβασμενα απο το ιντερνετ αρκετα τραγουδια δικα τους,και σε κανενα δεν ημνουν τον Σατανα,Τους ξερω δυλαδη...
                      Δικαια λοιπον βγηκαν πρωτοι(κατα τη γνωμη μου παντα),αν και υπηρχαν και αλλα συμπαθητικα κοματακια,οπως της ουκρανιας,ρουμανιας,Σερβιας,Τουρκιας,Μαλτας,και φυσικα της αγγλιας,το οποιο ηταν απο τα φαβορι για εμενα μετα τους λορντι για πρωτια.
                      Τα φαινομενα ομως απατουν......
                      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα που μας περασε ακουσα στην τηλεοραση απο εναν ξενο σχολιαστη μια παρατηρηση σχετικα με την eurovision.Στην αρχη ειπα,τι λεει ο αρχηγος",μετα ομως οταν το καλοσκεφτηκα,ειχε δικιο και το αποτελεσμα του φετινου διαγωνισμου τον δικαιωσε.Λοιπον,ειπε το εξης:"Tον διαγωνισμο της eurovision τον προοθουν χωρες οι οποιες θελουν να προβληθουν περισσοτερο!Αν δεν εχουν κατι να δειξουν προς τα εξω πανε σε τετοιου ειδους διαγωνισμους".Δεν ειναι τυχαιο που οι Ιταλοι και πολλοι αλλοι δεν καταδεχονται ουτε καν να μιλησουν για αυτο.Και δεν ειναι η Ιταλια που δεν εχει τραγουδιστες μεγαλου βελινεκους για να στειλει,απλα οταν καταλαβε νωρις τι παιζοταν,βγηκε εκτος παιχνιδιου.Και πιστεψτε με,επειδη σπουδασα στην Ιταλια,στους ιταλους γενικα τους αρεσουν τα show,η προβολη προς τα εξω και ορισμενα "σαβουροπαιχνιδα" απλα την εικονα που θελουν να εχουν εξω πρεπει να ειναι μελετημενη προσεχτικα διχως προχειροτητες.Εχουν στιλ σε οτιδηποτε κανουν,ασχετα τ'οτι ειναι ξενερωτοι και "κενοι"."

Comment

Γενικοτερα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ασχολουμαστε με ανουσια πραγματα!
                          Οτι εγινε εγινε , οτι καναμε καναμε , ας προσπαθησουμε τωρα να πληρωσουμε τα σπασμενα!Το εχω ξαναπει απ ΄εξω κουκλα απο μεσα πανουκλα!
                          Δαπανησαν ενα τεραστιο ποσο για ποιο λογο?Για να κανουμε τι ακριβως?
                          Εχω γινει εξαλλη με αυτα που βλεπω και ακουω τις τελευταιες μερες!Δεν εχουμε αλλη δουλεια να κανουμε ασχολουμαστε με το Lordi, τη Βισση , τους Λιθουανους κλπ. Πραγματικα αυτος ο διαγωνισμος ειναι η απαξιωση της μουσικης.Εχουμε θυσιασει τα παντα στο βωμο του χρηματος και της προβολης.
                          Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

Comment

Μα γιατί να μην πάρουμε ΕΜΕΙΣ την πρώτη θέση? Καλύτεροι ήταν οι τερατούληδες? Έχεις δεις την Αννα άβαφτη φανταστικέ Ευρωπαίε? Αφού να σκεφτείς ότι η κοπέλα για να κυκλοφορήσει δεν θέλει μακιγιερ, σκηνοθέτης και αρχιτέκτονας την φτιασιδώνουν...Ας την αμολάγαμε όπως ήταν το πρωϊ σαν ξύπνησε, καλύτερα θα τα πηγαίναμε
                            Αφού η μικρή,η κόρη τους η Σοφία ντεεε, τον καιρό που έμενε ακόμα σπιτι τους, τα πρωινά δεν την ξεχώριζε από τον Καρβέλα...Αλλά για να πουμε και την καλή μας την κουβέντα η Αννα είναι ότι καλύτερο έχουμε στο είδος της και αυτό, πρέπει τουλάχιστον να μας προβληματίσει
                            Λοιπόν πέραν της πλάκας μπορούμε να ασχολούμαστε όπως κ όσο θελουμε με την Γιουροβιζιον αλλα όχι στα σοβαρα
                            "
                            Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Comment

καλημερα μητσο μου!!! βρε αν δεν ακουσω κακια απο το μελισταλαχτο στοματακι σου δεν μπορω να βγαλω περα την εβδομαδα μου!!!!!

περαν απο την πλακα αυτους του Lordi πως διαολο τους λενε τους θεωρησα εποιικως φρικτους και αηδιαστικους σε εμετικο σημειο. οσον για την αννα μας??? ενταξει θα μπορουσε και καλυτερα αλλα δυστυχως δεν τα εδωσε ολα μαλλον λογω κουρασης!!! φαν της δεν ειμαι αλλα αξιζε καλυτερης θεσης.

οσο για τους σαταναδες..... αναρωτηθηκε κανεις οτι ειναι ενα ποπ πανηγυρακι και διαγωνισμος μπουτιου φωνης στηθους και ωραιων παρουσιων και οχι φεστιβαλ χεβυ μεταλ ή οπως τα λενε δεν τα ξερω???
                              νομιζω πως ηταν σε λαθος διαγωνισμο οι τυποι.....

τι να πω..... ασε που προσβαλανε την αισθητικη μου.
                              ο Καρβελας δημητρη ετσι για να κανουμε και χιουμορ αν πηγαινε ποιο ομορφος ειναι και σιγουρα θα κερδιζε καλυτερη θεση....

αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη."

Comment

Originally posted by KELLY
                                οσο για τους σαταναδες..... αναρωτηθηκε κανεις οτι ειναι ενα ποπ πανηγυρακι και διαγωνισμος μπουτιου φωνης στηθους και ωραιων παρουσιων και οχι φεστιβαλ χεβυ μεταλ ή οπως τα λενε δεν τα ξερω???
                                νομιζω πως ηταν σε λαθος διαγωνισμο οι τυποι.....
                                Κέλλυ μου όσο και αν σε συμπαθώ και αν σε έχω υποστηρίξει στο παρελθόν, με αυτά που λες δικαιώνεις όσα λέγονται για τις ξανθές! ειδικά αυτό που λες για διαγωνισμό μπουτιού-στήθους;;; "
                                Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Working...
                                X