Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποιός θα είναι ο επόμενος εξοπλισμός;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ποιός θα είναι ο επόμενος εξοπλισμός;

Από σανίδα αν και όλα παίζονται γιατί από το Rome Anthem που έχω είμαι ευχαριστημένος, φλερτάρω με τα freeride της Κ2, ειδικά με το Κ2 Ambush. Το άτιμο γαμάει!
    Από μπότες τίποτα, οι 32 305 τα σπάνε
    Από δέστρες Κ2 ή Flow, έχουν αυτό το ιδιαίτερο πράγμα από πίσω που καταργεί το δέσε-λύσε

SUMMER NIGHTMARE

Μωρέ λεφτά να έχουμε και υπάρχει μπόλικο πράγμα να αγοράσουμε.....

Comment

Παιδια παντως χθες μου εστειλε ενημερωτικο το blue tomato εχει φοβερες τιμες κ ειναι καξιοπιστοι στις συναλλαγες τους εχω αγορασει τα παντα απο αυτους κ ηταν πολυ ενταξει σε ολη την διαδικασια κ δε χρειαζεται πιστωτικη μπορεις να πληρωσεις στην παραδοση οποιος θελει να κανει αγορα ειναι καλο να δει το μαγαζι αυτο
      keep walking keep searching

Comment

To rome anthem einai gamato alla einai katharo freestyle an den kano lathos (varieme na dw sto site )
        Einai alithia oti ta K2 snowboards den ta eixa kai poly se ektimhsh alla eida kapoies destres tous kai pragmatika exoun poly kalh poiothta kataskevhs. Gia ta k2 boards den kserw.
        Ego tha ithela gia fetos mia allh sanidoula, tha ithela mia nitro darkhorse giati h salomon era pou exo einai arketa malakh kai epishs thn agorasa ligo mikrh (153)
        Apo binding/boot (forum destroyer/salomon malamute) eimai poly eyxaristimenos kai einai olokenouria"
        Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

ο δικος μου καινουργιος εξοπλισμος εχει να κανει με το kiteboard ο οποιος περιλαμβανει:αετο(kite),σανιδα,μπαρα με σχοινια,ενα κρανακι(γιατι παιζει να φαμε στο κεφαλι την σανιδα εαν μας φυγει απο τα ποδια,μια στολη σαν αυτες που εχουν οι δυτες(για να μας κραταει ζεστους)κι ενα σωσιβιο για να γλυτωσουμε τα χειροτερα!εχθες εκανα την θεωρια και σαβ/κυριακο την πρακτικη σε καποια παραλλια αν φυσαει βεβαια αλλιως θα παρουμε τα @@ μας "
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Odyssey, Rome Anthem έχω εγώ και σε πληροφορώ ότι είναι περισσότερο Freeride. Freestyle όντως είναι αλλά ΜΟΝΟ για τους πολύ καλούς freestylers (απίστευτο και όμως αληθινό! )
            Στο site αναφέρει ότι σε big mountain πιάνει 9 στα 10 ενώ σε halfpipe 8 στα 10. Σε street και σε πάρκο πιάνει μόνις 6 στα 10.
            Αυτά που κάνουν την διαφορά είναι τα E4 core matrix και carbon triax 45 ενώ αναφέρει ότι σε tricks είναι το απόλυτο σανίδι για tricks σε POWDER δλδ σε BIG MOUNTAIN με φυσικά hip και τέτοια. Μιλάμε δλδ για ένα από τα καλύτερα all mountain/freeride σανίδια
            Αν θες freeride μόνο, το Rome Design είναι ό,τι πρέπει
            Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, πήγα στα ’νω Κελλάρια με αυτό και ένοιωθα ότι είμαι ο καλύτερος
            Επίσης δοκιμάστικε όσο δεν πάει στις πουδρένιες διαδρομές στα λούκια της 6 και στην κατάβαση Συνδετικό-Πάρκινγκ Κελλάρια και το φύσαγε!
            Ελπίζω να βοήθησα!"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by liapos7
              ο δικος μου καινουργιος εξοπλισμος εχει να κανει με το kiteboard ο οποιος περιλαμβανει:αετο(kite),σανιδα,μπαρα με σχοινια,ενα κρανακι(γιατι παιζει να φαμε στο κεφαλι την σανιδα εαν μας φυγει απο τα ποδια,μια στολη σαν αυτες που εχουν οι δυτες(για να μας κραταει ζεστους)κι ενα σωσιβιο για να γλυτωσουμε τα χειροτερα!εχθες εκανα την θεωρια και σαβ/κυριακο την πρακτικη σε καποια παραλλια αν φυσαει βεβαια αλλιως θα παρουμε τα @@ μας
              Στολή για καλοκαίρι είναι τελείως περιτή όσες ώρες κ να κάθεσαι μέσα... όποτε μη δώσεις λεφτά κ εκεί... Αν βέβαια συνεχίσεις η χειμερινή εννοείται πως είναι απαραίτητη...
              Πάρε οπωσδήποτε κ quick release, αν κ πιθανόν τώρα να βγαίνουν οι αετοί με αυτό στον εξοπλισμό τους.
              Το quick release είναι ενα γαντζάκι για εύκολη απελευθέρωση απο τον αετό, σε κατάσταση ανάγκης δηλαδή...
              Κ το βρίσκεις σε μαγαζί με είδη ιστιοπλοϊας.
              Το χρησιμοποίησα μόνο μια φορά αν και έχω βρεθεί περισσότερες φορές σε δύσκολη θέση, πάντως είναι απαραίτητο.
              Τέλος πριν αγοράσεις κρεμαστικό δες ποια σε βολέυουν...
              (υπάρχουν κ κρεμαστικά τα οποία έχουν κ ένα κοφτάκι στη πλάτη, για να κόψεις τα σχοινια αν χρειαστεί... υπερβολικό βέβαια, άσε που δεν προλαβαίνεις να κόψεις τίποτα)"

Comment

seaosnow σωστα οσα γραφεις αλλα κοιτα,μεσα στο νερο οταν παω για μπανιο αντε να κατσω 10 με 15 λεπτα,μετα εξω γιατι αρχιζω να τρεμω (τρομαρα μου που θελω να κανω και kiteboard )!αν παιζουμε με καμια μπαλιτσα ο χρονος παραμονης μεσα στο νερο θα φτασει το πολυ κανα 20λεπτο!οποτε σκεφτομαι για καλοκαιρι να παρω μια φορμα με κοντα μανικια και παντζακια.στανταρ για αργοτερα μια dry φορμιτσα θα με σωσει.ο οργανισμος σπαταλαει καποιοα απο την ενεργεια για να κρατησει το σωμα μας ζεστο,οποτε θεωριτηκα κουραζομαστε πιο γρηγορα,η φορμα σε κραταει ζεστο και ετσι αργεις να βγεις απο το νερο.κοιταζω την ασφαλεια μου πρωτα για να μην παθω τπτ μεσα στο νερο οποτε και quick release θα παιξει και κρανακι (μην φαω το σανιδι στο κεφαλι) και σωσιβιο και οτι αλλο υπαρχει.τα κρεμαστικα που εχω δει να εχουν το κοφτακι που λες ειναι της dakine,δεν ξερω αν το εχει κι αλλη μαρκα."

Comment

panagiotis αν δεις στο πρωτο σου ποστ το λες οτι εχεις το Rome για αυτο και εγραψα για αυτο. Αληθεια ποσο το πηρες και απο ποιο μαγαζι?
                  Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

Της dakine ήταν κ αυτό που σου έλεγα...
                    Βέβαια είναι τελείως υπερβολή απλα στο αναίφερα...
                    Για κρεμαστικά έχει τρελή ποικήλια, σε μάρκες που βγάζουν καλά... Εγώ κάνω ακόμα (όταν κάνω) με αυτό που είχα απ'το windsurf κ το οποιο πιάνει χαμηλά στην μέση κ στον ποπο, δεν έχω παράπονο, αλλα έχω την εντυπώση πως για kite βολεύει περισσότερο θώρακας, χωρίς να έχω ποτέ δοκιμάσει τέτοιο...
                    Τώρα για ασφάλεια που λες, συμφωνώ πως για το kite οσα πιο πολλά μέτρα πάρεις τόσο το καλύτερο, ενώ για το snow είμαι ακριβώς της αντίθετης γνώμης...
                    Κ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΙΤΕ ΜΟΝΟΣ!!!
                    Καλό θα είναι οι φίλοι σου που πιθανόν να έχεις στην ακτή να ξέρουν κ το τηλέφωνο του τοπικού λιμεχαρχείου...
                    ’ντε καλή σου αρχή!!!! Κ καλό αέρα!!!

Comment

Το πήρα από blue tomato τον Φεβρουάριο στις εκπτώσεις 450 καπου εκεί ευρώπουλα

SUMMER NIGHTMARE

Comment

ασε και τα εχω ψιλοπαρει σημερα,το σημερινο μαθημα δεν εγινε για αγνωστο λογο αν δεν γινει κι αυριο οπως ειπαμε δεν ξερω και γω τι θα κανω! thnx για τις ευχες σου και αερα στα πανια μας "

Comment

liapos τελικά το πες και το έκανες !
                          Μεγεια τα καλούδια του kite και περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις "

Comment

kerk216 ωπα,μισο φιλε,ενα μαθημα εκανα θεωρια μεχρι στιγμης την τεταρτη που μας περασε,εχω δρομο ακομα μπροστα μου θα καναμε πρακτικη σε καποια παραλια σαββατο και κυριακη.δεν ξερω τι εγινε αλλα το σαββατο που ειχε αερα (εστω για να πεταξουμε τον εκπαιδευτικο αετο) το ακυρωσανε και ειπαν για κυριακη.ε,σημερα που ισα ισα ερχεται ενα αερακι να σε δροσιζει θα καναμε μαθημα;τα εχω παρει ασχημα και αν συνεχειστουν οι ''ακυρωσεις'' μαθηματων θα παω αλλου.
                            ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν ξεσπαω σε σας (δεν μου φταιτε αλλωστε απλα σας λεω τι παιζει στην περιπτωση μου.
                            οσο για τα καλουδια που λες kerk216 δεν εχω αγορασει τπτ ακομα,πρωτα μαθαινεις με τον εξοπλισμο του δασκαλου και μετα περνεις δικο σου.
                            αν θυμαμαι καλα ηθελες κι εσυ να κανεις μαθηματα (εκτος κι αν σε μπερδευω με αλλον )εκανες τπτ;"

Comment

Ναι τελικά δεν θα ασχοληθώ αλλά ήδη έχω ξεκινήσει να φτιάχνω εναν αετό και θέλω να τον τελειώσω. Εμεινα λίγο πίσω μετά το ατύχημα που είχα και έχω αφήσει τα πατρον και όλα τα υπόλοιπα στην αθήνα. Βέβαια πρόκειται για εκπαιδευτικό αετο (3.2 m2) αλλά αν πετάξει θα δώσω φωτο και οδηγίες κατασκευής για μεγαλύτερους.

Comment

Working...
                              X