Καθήστε να δούμε και το ηφαίστειο στην Ινδονησία. Τώρα με απλή αριθμητική εγώ δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Ακόμα και με στατιστική, αν δεν λαμβάνεις υπόψη τα στοιχεία που επηρρεάζουν τον καιρό, οι βασικές παράμετροι που φτιάχνουν τον καιρό στην Ελλάδα βρίσκονται πολύ μακριά από αυτή. ’ρα αν κοιτάς μόνο τι κάνει στην Ελλάδα είναι σαν να προσπαθείς να μελετήσεις τον ήλιο μέσω ενός καθρέφτη στη Γη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΕΡΙ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑΣ..
Collapse
X
-
Tα μερομήνια σε γενικές γραμμές και στην τάση τους ήταν μέσα, όπως τις περισσότερες φορές. Αυτή είναι η δική μου άποψη και δεν λέω να συμφωνήσουν όλοι. μετράει η οπτική γωνία και με τι κριτήριοα τα κρίνει κάποιος.
Οσον αφορά τα ηφαίστεια Κέλλυ, ανάλογα με το πόση ενέργεια εκλύουν και πόσο καπνό πετάξουν" προς τα πάνω στην ατμόσφαιρα, μπορεί να επηρεάσουν τις περιοχές εκείνες που θα φτάσει και θα αποκόψει τις ηλιακές ακτίνες, οπότε και θα έχουμε ψύχρανση κάποιων περιοχών."
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Μία μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη επηρρεάζει όλη την υφήλιο καθώς η τέφρα καλύπτει τεράστιες εκτάσεις μειώνοντας την ηλιακή ακτινοβολία και έτσι πέφτει η θερμοκρασία όχι μόνο στις περιοχές σκίασεις αλλά παγκοσμίως.
Για τα μερομήνια έχω ήδη εκφράσει την άποψη μου ότι έχουν πέσει τελείως έξω φέτος, 2-3 που έχω μελετήσει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μάλιστα όταν λέγανε χιόνια είχε καλό καιρό και όταν λέγανε καλό καιρό είχε χιόνια. Επίσης μιλούσαν για βαρυχειμωνιά όταν ο φετινός χειμώνας τελείωσε νωρίς και ήταν έτσι και έτσι, τα περί όψιμου κτλ που άκουγα δεν έχουν καμία σχέση με το τι έγινε τελικά.<a href="" target="_blank">
meteovolos.gr
Pilio
Comment
-
Μακάρι να εκραγούν όλα τα ηφαίστεια της Γης αν είναι να χιονίσει..Ακόμα και της Σαντορίνης, εντάξει, μια χαρά νησί ήτανε, πρόλαβα και πήγα πέντε-έξι φορές, ευκαιρία να γνωρίσουμε και τις χαρές του Ιονίου πελάγους,έχει απίστευτο ηλιοβασίλεμα ο Πέλεκας στην Κέρκυρα
"
Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών
Comment
-
Σόλωνα απλά είναι θέμα οπτικής γωνίας το θέμα. Εμένα και Μόσχα να γίνει η Αθήνα θα θέλω κι άλλο. Ομως ο περασμένος χειμώνας ήταν ένας από τους βαρύτερους (αρκετές ψυχρές εισβολές, πολλά χιόνια και σε μάκρος χρόνου) των τελευταίων χρόνων σε αρκετές περιοχές της χώρας, κατά πως λένε και το πλείστον του κόσμου.
Τώρα για τα μερομήνια της παράδοσης δεν θα πω περισσότερα, γιατί γι αυτά μιλάει και πάλι το πλείστον του κόσμου. Δε νομίζω ότι μπορούμε να τα βάλουμε σε πλειοδοτικό" διαγωνισμό ευστοχίας ή αστοχίας."
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment