Announcement

Collapse
No announcement yet.

ta nea gia tis epomenes meres...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pantos leitourgei to sale etsi gia kanena kafe etsi Hlian36? Afto einai kalo toulaxiston! Ligo toulaxiston na ksefigoume apo tin kathimerinotita. As einai kai enas kafes an de boroume na xrisimopoiisoume tis pistes sto full.Xionise pantos kai thessaloniki aftes tis meres, oxi mesa kentro omos. Ego meno Retziki. apo retziki kai pano erixne. Re pedia, oson afora tis times, mipos egine kapia anakinosi?Giati vlepo na anoigi to miso xionodromiko me xioni oxi poli kalis poiotitas kai na plironoume pali kati 15aria. Opoios kseri kati as pei. Kai episis perimenoume nea apo opoion anevei katholou esto kai gia volta.
    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Καλησπέρα. Στους τελευταίους χειμερινούς ολυμπιακούς στις ΗΠΑ που παρακολουθούσα έβλεπα πάντως να γίνονται αγώνες σε πίστες γεμάτες χιόνι και όλη η γύρω περιοχή ήταν κατάξερη.Δεν υπήρχε ίχνος χιονιού αλλά τα κανόνινα δούλευαν διαρκώς όπως παρατήρησα. Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να λειτουργήσει πίστα αποκλειστικά με τα κανόνια χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτος.
      Φιλικά, KonstantinosV

Comment

Originally posted by KonstantinosV
        Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να λειτουργήσει πίστα αποκλειστικά με τα κανόνια χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτος.
        Φιλικά, KonstantinosV
        Αυτό ισχυει, αρκει να βοηθούν και οι θερμοκρασίες που στην ηπειρωτική Utah του Salt Lake (όπως κ στις χαμηλές κοιλάδες των Αλπεων) τις κραταει χαμηλά ολο το χειμώνα.
        Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

καλα, μην περιμενετε οι δικοι μας οι τσιγκουνιδες να βαλουν τα κανονια σε λειτουργια.. προφανως τα πηραν απο καποιο κοινοτικο πλαισιο στηριξης και μονο για λεζαντα..

για εξοδα ειμαστε τωρα?
          ασε.. θα χιονισει μονο του "
          ATOMIC SL11 / GS11 (Atomic Racing Department). ATOMIC C 9 PULS

Comment

Working...
          X