Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αποθήκευση εξοπλισμού?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αποθήκευση εξοπλισμού?

Ρωτάω κυρίως για το σε ποια θέση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα πέδιλα. Οριζόντια, όρθια, ενωμένα, ανάποδα? Επίσης το κέρωμα τους θεωρείται απαραίτητο?

Εκει περα

Καλα δεν σου φτανανε ολα αυτα που εμαθες; Εσυ εγραψες το πρωτο και το τελευταιο ποστ!!!

Φιλικα

Μακης<"
    Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Ωραίος ο Μάκης "
      Έχουμε πει το χιόνι χιονάκι

Comment

Οσο για τις μποτες,θα προτεινα να μην βγαζετε απο μεσα το παπουτσακι γιατι η μποτα ετσι χανει την σκηλοτιτα
        the beauty is more enough...

Comment

Δε μου απάντησε κανείς όμως στην τελευταία και κρίσιμη ερώτηση μου Να κάνω ή όχι τις τρύπες στον τοίχο για να βάλω τους βραχίονες? Μιλάω για 2 ή 3 βραχιόνες που θα μπουν στο τοίχο ώστε τα πέδιλα να κάτσουν οριζόντια"

Comment

Originally posted by Chris82
            Ρωτάω κυρίως για το σε ποια θέση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα πέδιλα. Οριζόντια, όρθια, ενωμένα, ανάποδα? Επίσης το κέρωμα τους θεωρείται απαραίτητο?
            ΟΚ: Όρθια όπως τα καρφώνεις στο χιόνι πως θα τα στηρίξεις εξαρτάται από τον χώρο σου οι δέστρες στην θέση που θα είχαν τις μπότες μέσα, οι ρυθμίσεις στο ελάχιστο (μηδέν) το κερί είναι απαραίτητο έστω και το απλό (όχι το ζεστό που φυσικά είναι καλύτερο) για να μην στεγνώσει η επιφάνεια. Ελπίζω να βοήθησα "

Comment

Αμα σε αφηνει η μαμα σου/σπιτονοικοκυρης σου/γυναικα σου να κανεις τρυπες στον τοιχο, ορμα του!!!

Εγω με 7 σετ πεδιλα χρειαζομαι πολλες τρυπες, τα εβαλα σε θηκες με τη βαση προς τα απανω και τα αφησα στην κυρα Γιουλα στην Τιθορεα (σπιτονοικοκυρα μου).

Φιλικα

ΜακηςΜ"
              Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Με αφήνει, ίσα ίσα θα βρεθεί και χώρος στη ντουλάπα..

Είναι μήπως καλύτερο να βάλω και έναν τρίτο βραχίονα (ώστε να αποφύγω φαινόμενα στρέβλωσης αν έχω μόνο δύο? ή να βάλω απλώς τους δύο πολύ κοντά μεταξύ τους?)?

Με ποια μεριά είναι καλό να τα βάλω (οι δέστρες προς τα πάνω ή προς τα κάτω?).

Και τέλος, όταν χαλαρώσω τις δέστρες το κάνω μέχρι η βίδα να βγει έξω ή απλώς μέχρι να μηδενίσει η ένδειξη ?

Υ.Γ. Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχω κατασταλάξει "

Comment

Ποτε δεν μου ειχαν ερθει τοσα ερωτηματα για την αποθηκευση του εξοπλισμου....
                  Μια λυση ειναι να τους αλλαζεις θεση καθε μερα. "
                  Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

’στα όπως είναι και εάν χαλάσουν του χρόνου θα είναι μια ευκαιρία να πάρεις καινούργια

Την βίδα μέχρι τέλος προφανώς θα τα βάλεις οριζόντια τότε με τις δέστρες προς τα κάτω"

Comment

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ SERVICE (ΚΕΡΩΜΑ Κ.Τ.Λ.), ΤΑ ΕΧΩ ΕΝΩΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ (ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΟΥΤΕ ΔΕΣΤΡΕΣ, ΒΙΔΕΣ Κ.Τ.Λ. ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.
                      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ..
                      ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ?

Comment

Χεχεχ το να τα αλλάζω κάθε μέρα θέση θα βοηθήσει και στην επαφή που θέλω να κρατήσω μαζί τους Μέχρι χθες αυτό κάνω τουλάχιστον "

Comment

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

τι δυναμεις στρεβλωσεις διαβαζω??????

Μου φενεται οτι η ελλειψη του σκι σας εχει πειραξει πολυ ......

Δεν μου λετε πριν τα αγορασετε τα σκι που εχετε τωρα πως τα ειχαν στο μαγαζι που τα πηρατε ????

Οταν εφυγαν απο το εργοστασιο για να διανεμηθουν σε καθε μια αποθηκη και απο εκει σε καθε καταστημα πως τα ειχαν ,σε τι θεση??????

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

Εγω παντως σας προτεινω να διμιουργησετε ενα δωματιο το οποιο δεν θα εχει βαρυτητα οπως αυτα που εχουν στην ΝΑΣΑ για τους αστροναυτες.Ετσι στα πολυ αγαπημενα και πολυτιμα πεδιλα σας δεν θα διμιουργηθει καμια δυναμη στρεβλωσης............

Comment

kalh idea
                            rideON

Comment

Ειδικα αν σε αυτο το δωματιο αφαιρεθει και το οξυγονο ωστε να αποτραπει η οξειδωση τοσο το καλυτερο "
                              Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

Working...
                              X