Ρωτάω κυρίως για το σε ποια θέση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα πέδιλα. Οριζόντια, όρθια, ενωμένα, ανάποδα? Επίσης το κέρωμα τους θεωρείται απαραίτητο?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αποθήκευση εξοπλισμού?
Collapse
X
-
ΟΚ: Όρθια όπως τα καρφώνεις στο χιόνι πως θα τα στηρίξεις εξαρτάται από τον χώρο σου οι δέστρες στην θέση που θα είχαν τις μπότες μέσα, οι ρυθμίσεις στο ελάχιστο (μηδέν) το κερί είναι απαραίτητο έστω και το απλό (όχι το ζεστό που φυσικά είναι καλύτερο) για να μην στεγνώσει η επιφάνεια. Ελπίζω να βοήθησαOriginally posted by Chris82Ρωτάω κυρίως για το σε ποια θέση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα πέδιλα. Οριζόντια, όρθια, ενωμένα, ανάποδα? Επίσης το κέρωμα τους θεωρείται απαραίτητο?
"
Έχουμε πει το χιόνι χιονάκι
Comment
-
Αμα σε αφηνει η μαμα σου/σπιτονοικοκυρης σου/γυναικα σου να κανεις τρυπες στον τοιχο, ορμα του!!!
Εγω με 7 σετ πεδιλα χρειαζομαι πολλες τρυπες, τα εβαλα σε θηκες με τη βαση προς τα απανω και τα αφησα στην κυρα Γιουλα στην Τιθορεα (σπιτονοικοκυρα μου).
Φιλικα
ΜακηςΜ"Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;
Safety is no accident!!
Comment
-
Με αφήνει, ίσα ίσα θα βρεθεί και χώρος στη ντουλάπα..
Είναι μήπως καλύτερο να βάλω και έναν τρίτο βραχίονα (ώστε να αποφύγω φαινόμενα στρέβλωσης αν έχω μόνο δύο? ή να βάλω απλώς τους δύο πολύ κοντά μεταξύ τους?)?
Με ποια μεριά είναι καλό να τα βάλω (οι δέστρες προς τα πάνω ή προς τα κάτω?).
Και τέλος, όταν χαλαρώσω τις δέστρες το κάνω μέχρι η βίδα να βγει έξω ή απλώς μέχρι να μηδενίσει η ένδειξη ?
Υ.Γ. Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχω κατασταλάξει
"
Comment
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ SERVICE (ΚΕΡΩΜΑ Κ.Τ.Λ.), ΤΑ ΕΧΩ ΕΝΩΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ (ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΟΥΤΕ ΔΕΣΤΡΕΣ, ΒΙΔΕΣ Κ.Τ.Λ. ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ..
ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ?
Comment
-
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
τι δυναμεις στρεβλωσεις διαβαζω??????
Μου φενεται οτι η ελλειψη του σκι σας εχει πειραξει πολυ ......
Δεν μου λετε πριν τα αγορασετε τα σκι που εχετε τωρα πως τα ειχαν στο μαγαζι που τα πηρατε ????
Οταν εφυγαν απο το εργοστασιο για να διανεμηθουν σε καθε μια αποθηκη και απο εκει σε καθε καταστημα πως τα ειχαν ,σε τι θεση??????
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Εγω παντως σας προτεινω να διμιουργησετε ενα δωματιο το οποιο δεν θα εχει βαρυτητα οπως αυτα που εχουν στην ΝΑΣΑ για τους αστροναυτες.Ετσι στα πολυ αγαπημενα και πολυτιμα πεδιλα σας δεν θα διμιουργηθει καμια δυναμη στρεβλωσης............
Comment

Δε μου απάντησε κανείς όμως στην τελευταία και κρίσιμη ερώτηση μου
Comment