Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μέσα σε όλα που διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα ,είρθε και το παρακάτω κείμενο του Φάνη :
    Originally posted by Larissa_Trophy
    Τελικα βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση,να απαντησω και εγω με τον ιδιο τροπο που σχολιασε ο ζινκ...

1ον) Δεν ειπα φιλε μου ζινκ οτι θα αποχωρησο απο το φορουμ.
    Χθες πηρα τηλεφωνο το snowreport,μιλησα με τον χρηστο ,και ειπα να με διαγραψει απο μοντερειτορ.Αυτο δεν εγινε τελικα.Παλαιοτερα ξανα μιλησα με τον Πανο,και παλι ειχα πει να με βγαλουν απο μοντερειτορ.Παλι δεν εγινε τιποτα.
    ΜΗΠΟΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ???
    Αυτο πραγματικα το εκτιμο απο τους διαχειριστες του φορουμ,και εν τελη σεβομαι το σκεπτικο τους,να μην με διαγραψουν.
    Επισεις θα ηθελα να επισημανω ,οτι στην επιλογη των υπολοιπον μοντς ,ειμουνα αυτος που τους προτεινε,και αυτος που εριξε την ψηφο εμπιστοσηνης.
    Τωρα τι βλεπω?? Να με αποκαλουν ΓΕΛΟΙΟ,και συγκεκριμενα σε εσενα μιλαω ζινκ!
    Βλεπω εβαλα τα χερακια μου,και εβγαλα τα ματακια μου.
    Κριμα και σε ειχα ,και σε υποληψη φιλε μου.
    προσκυνούμε την χάρη σου Φάνη!!!!!!!!!

Ο Φάνης λοιπόν ευχαριστεί το SR που δεν κάνει αποδεκτή την παρετησή του που υποβάλει, δινοντάς τους και συγχαρητήρια για αυτή την επιλογή αφού πιστεύει ότι αυτή είναι και η καλύτερη,που αποδεικνύει τι άλλο παρά την μεγάλη υγετική μορφή που ακούει στο όνομα Φάνης.
    Και όχι μόνο αυτό,άλλα μας λέει έμεσα ότι έχει παραλλάβει και λευκή επιταγή από το SR για να την συμπληρώνει εκείνος τόσο για την επιλογή των mods όσο και για άλλων θεμάτων.
    Χτυπάει λοιπόν τον κώδωνα του κινδύνου στον ZINK, τραβώντας του και λίγο το αυτάκι αν θέλει να ξανά έχει την υποστηριξή του ,που όπως ενοεί είναι και καθοριστική.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,’ΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΌΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΜΟΖΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΑΝΗΣ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ.ΤΟΥ ΖΥΤΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΨΩ,άλωστε με γνωρίζει και ξέρει ότι δεν μπορώ να μην αντιδράσω σε τέτοια σχόλεια.Συγνώμη και πάλι από όλους και ειδικά από τον Φάνη αν τον στεναχωρώ.

Τι εγινε βρε παιδια?

γιωργο μηπως ο Φανης τα εννουσε αλλιως? δεν μπορω να πιστεψω αυτα που ακουω!!!!"

Comment

Το ειχα διαβασει απο το πρωι...αλλα ειπα να μην δωσω συνεχεια στο θεμα! "
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

αν ήθελε Κέλλυ να ενοήσει αλιώς,ας τα έγραφε αλλιώς.
        Έτσι δεν είναι??Εκεί είναι το κειμενό του,μπορείς να το ξανα διαβάσεις.Δεν νομίζω ότι επιδέχεται άλλη ερμηνεία.
        Δεν ξέρω και εγώ τι να πω πραγματικα.

Comment

θα συμφωνήσω με τον Αγγελακο!!! ας μην δωσουμε συνεχεια στο θεμα! εσυ εδωσες το στίγμα σου και την αποψη σου και ειναι σεβαστη. αλλα ας μην πουμε τιποτα αλλο παρακαλω θερμα!

Comment

Εγώ λέω ότι η κατάσταση αυτή όσο αφήνεται, τόσο θα ξεφτιλιζόμαστε διότι δεν υπάρχει καμία διάθεση από τους περισσότερους να ενδιαφερθούν για το φόρουμ, αλλά μόνο για την πάρτη τους.

Τελικά όσο περνά ο καιρός νομίζω ότι η γραμμή που ακολουθάει ο Κώστας (beach-snow) είναι η συμφερότερη απ΄ όλες τις υπόλοιπες (που δεν υπάρχουν) και παρόλες τις ατέλειές της, τουλάχιστον, έχει κάποιες βάσεις και είναι σταθερή."
            Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
            Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Και εσύ φίλε Γιώργο δεν μπορούσες να μην δώσεις συνέχεια όπως κάναμε όλοι μας ε?

Ή μήπως θα μας ονοματίσεις και εμάς τώρα που το περάσαμε ξώφαλτσα και απαρατήρητα.

Ειλικρινά νομίζω ότι αρκετοί εδώ μέσα πορόνονται με τσακωμούς διαπλικτισμούς και όλα αυτά εσκεμένα.

Όποιος νομίζει ότι τον αφορά το συγκεκριμέμο post μου ας απαντήσει ότι θέλει........σχολιασμό από μένα ΔΕΝ.......

Χρήστος"

Comment

Εντάξει Χρήστο,συγνώμη κι όλας δηλαδή.
                Δεν θα το ξανα κάνω γιατί άλωστε κάποιοι πρέπει να είναι στο απυρόβλητο.

Φίλε Leop εδώ είναι ένα απλό forum για να γράφουμε τις απόψεις μας για κάποια πράγματα,και δεν χωράνε ούτε οι γραμμές ούτε οι τάσεις αυτό πρέπει να καταλλάβουμε όλοι.
                Μάλλον έχουμε μπει σε λάθος σκέψεις και διαδικασίες.

Comment

Γιώργο-erythrea ακριβώς εκεί είναι ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος, ότι ο καθένας περιμένει να καταλάβουν οι άλλοι αυτό που πιστεύει αυτός.

Η γραμμή του Κώστα τουλάχιστον ήταν να μην κάνει ο κάθε mod του κεφαλιού του για να μην φαγώνονται οι mods μεταξύ τους πράγμα που όταν καταπατήθηκε φτάσαμε σε αυτή την κατάντια. Εκεί συμφωνώ κι επαυξάνω, όπως επίσης και για άτομα που, φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι οπαδοί του φασισμού ή ταραξίες του φόρουμ, όπως έλεγε ο Κώστας, αλλά η αλήθεια είναι αδιαφορούν για το φόρουμ συνολικά και αγνοούν ταυτόχρονα τις συνέπειες αυτών που γράφουν, και δεν αναφέρομαι ειδικά σε αυτούς για τους οποίους μίλαγε ο Κώστας.

Από την άλλη κάθομαι και αναλώνομαι με το να ασχολούμαι με αυτές τις ιστορίες λές και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι. Οι διαχειριστές σκοπεύουν να κάνουν κάτι για την περίπτωση; Αυτά για σήμερα γιατί ήδη έχω παρατήσει τη δουλειά μου πάλι για αηδίες Έ, ρε κόλλημα κι αυτό με τις αηδίες...
                  Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                  Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!

Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, σοβαρότης 0 και άκρη δεν βγαίνει!

Δηλάδή σε άλλα φόρουμ (όπως το π.χ. adslgr.com) με πολλαπλάσια θέματα, χρήστες και moderators από εδώ, πως τα καταφέρνουν; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ; ΤΙ;;;

Εγώ σταματαώ εδώ. Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα αν δεν δω σοβαρότερη προσπάθεια και αντιμετώπιση. Σηκώνω τα χέρια ψηλά που λένε... "
                    Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

ESY RE GIORGO TWRA GIATI EPITITHESE STO FANH??HTAN ANAGI NA TO TONISEIS??TA SYMBERASMATA TA BGAZEI O KATHENAS MONOS TOU XWRIS EPISIMANSEIS POU EINAI AXRIASTES
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΕΣΤΑΙ???
                        http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
                        ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Ελπίζω να μην το λες για εμένα ΜΙΖ ,αφού τελικά απ ότι διαπίστωσα εδώ μόνο συμβαίνουν αυτά τα περίεργα.Να κατηγορείται αυτός που επισημένει ένα κείμενο-σχόλειο που έχει γίνει και είναι όχι απλά ατυχέστατο άλλα προκλητικότατο για το θέμα λειτουργίας του forum,κάνοντας του και επικριτικό σχόλειο γιατί άνοιξε το θέμα λες και το θέμα δεν το άνοιξε αυτός που το δημιούργησε άλλα αυτός που έκανε το τρομερό λάθος να μην το αφήσει ασχολείαστο.
                          Και ένα θέμα μάλιστα που αφορά το σύνολο του forum ,όπου γράγονται μέσα πράγματα και πράγματα για την λειτουργία του.

Comment

Η άποψή μου είναι ότι ο Φάνης δεν μίλησε καθόλου ειρωνικά, αλλά εξέφρασε μια (αυτονόητη) πικρία.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Κώστα δεν είπα εγώ ότι μίλησε ειρωνικά,εγώ μίλησα ειρωνικά σχολειάζοντας το θέμα αυτό και είπα το γιατί ζυτώντας εκ των προτέρων συγνώμη μάλιστα.
                              Ούτε σχολίασα την πιθανή πικρία που μπορεί να βγάζει,σχολείασα άλλα πράγματα που ειπώθηκαν στο κειμενό του.’λλα ας μην το σχολειάσουμε άλλο.

Comment

Working...
                              X