Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τα δύο χρώματα του Αιγαίου...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δημήτρη, η παρασιτική πλάκα επάνω στη δουλειά κάποιου άλλου είναι πάντα το λιγότερο ενοχλητική. Αυτό πιστεύω εγώ.
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

ΒΡΕ ΛΕΟΠ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ!!!!! ελα μωρε μην παρεξηγησε! ειδες ολοι ειπαμε οτι ειναι καταπληκτικες και ειδικα η δευτερη!!!
      ειμαι σιγουρη οτι ο δημητρησ το λεει αστεια...... "

Comment

Και 'γω σίγουρος είμαι Κέλυ ότι ο Δημήτρης πλάκα κάνει.
        Και επίσης κι εγώ πιστεύω ότι ο Δημήτρης δεν έχει ίχνος κακής διάθεσης παρόλη τη φράση του ομολογώ ότι επιθυμώ να εξακολουθώ να πιστεύω πως είσαι ευφυής!!!" η οποία και παρεξήγηση σηκώνει αλλά και αμφιβολίες περί καλής διάθεσης."
        Λεωσθένης

Comment

εγω παντως καταλαβα οτι σου ειπε οτι εισαι πανεξυπνος!!!!!!

ελα μωρε!!!! παντως εχεις και αλλες και σου υποσχομαι να μην το αφησω να κανει πλακα μονο να τις δουμε!!!! "

Comment

Δημήτρη, η παρασιτική πλάκα επάνω στη δουλειά κάποιου άλλου είναι πάντα το λιγότερο ενοχλητική. Αυτό πιστεύω εγώ"

Leop ειλικρινά μου άρεσε η δεύτερη φωτο σου-και η πρωτη όμορφη είναι αν και υποβλητικά καταθλιπτική...Συγνώμη, είσαι φωτογράφος? Μίλησες για δουλειά,άρα πληρώνεσαι...έτσι δεν είναι?Ας μιλήσουμε για τέχνη, η φωτογραφία είναι Τέχνη!
            Αυτό που δεν καταλαβες είναι ότι δεν σχολίασα αρνητικά την φωτογραφία σου, αλλα το ότι θέλησα μέσω ενός τυπικά χιλιοτετριμμένου Φωτοθεματος, καλοκαιρι, θαλασσα και τραπεζάκι να βγάλω μια ιστορία...Θα μπορούσα να γράψω και για την τζοκόντα κάτι, έχω φανταστεί χίλιους διαφορετικούς λόγους για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει αυτό το αιώνιο αινιγματικό της χαμόγελο!
            Any way,επειδή θα σε ενδιαφέρει η στυγνή μου γνώμη για την δουλειά σου και επειδή ερασιτεχνικά λατρέυω την φωτογραφική αρμονία θα σου επεσήμανα, σαν απλός επισκέπτης, ότι η δεύτερη φωτογραφία σου "βαραίνει" στην αριστερή της πλευρά με το βουνό,την μάντρα με τον στύλο, κ την καρέκλα χωρίς,δυσαναπλήρωτα χωρίς, να υπάρχει καποιο φυσικό ή τεχνητό "αντίβαρο" στην δεξιά της πλευρά ώστε να αποδωθεί η Αρμονική Δικαιοσύνη, δεν αμφιβάλλω πως αυτό δεν είναι θέσφατο, αλλά να που στην τέχνη το αίσθημα κενού που μπορει να σου αφήσει ακόμα και ένα ημιτελές αριστούργημα δεν αναπληρώνεται με 1000 επαινετικές κριτικές.
            Η τέχνη και η ομορφιά έιναι αυταπόδεικτες, άρα αληθινές.
            Αυτά τα ολίγα προς το παρών, και κατα κανένα τρόπο μην εκλάβεις ότι έθεσα εν αμφιβόλω τη ευφυία σου!
            Εξαιρετικά φιλικά Δημήτρης!"
            Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Comment

ΕΙΔΑΤΕ ΒΡΕ?

ΚΡΥΦΟς ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΑΣ!!!!! ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!!!!! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΕΝΑΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ!!! Ο ΔΟΝ.... ΜΗΤΣΟΣ!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ!

Comment

Μπαα! Μηχανολόγος είμαι, ούτε κάν χόμπυ δεν την έχω τη φωτογραφία! Τυχαία βγήκαν, όπως βγήκαν, οι φωτο, από το κινητό μου.
                Αφού το θέτεις έτσι και γώ δεν έχω τίποτα να πω, φαίνεται πως η πίεση της δουλειάς μερικές φορές με προδιαθέτει αρνητικά απέναντι σε αυτά που διαβάζω.

Τελικά δεν ήξερα ότι έχω το φωτογράφο μέσα μου!
                Τέλος τα σχέδια, ξεκινάω τέχνες από δώ και πέρα! "
                Λεωσθένης

Comment

"

Comment

Αντε να δουμε και καλλιτενχες στο forum.... "
                    καιρομανια!!!!!

Comment

Originally posted by KELLY
                      ΕΙΔΑΤΕ ΒΡΕ?
                      ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ!
                      Όντως τα βρήκαμε!!!!!!!!!!!!!
                      θα στείλουμε και άλλες, πολλές άλλες φωτογραφίες από Μύκονο, θα φροντίσουμε όμως να μην ειναι κουνημένες
                      Βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζμπόϊνγκ

"
                      Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Comment

Working...
                      X