Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περι moderartors ...Tι γινετε παιδια???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Περι moderartors ...Tι γινετε παιδια???

Eγω προσοπικα περαν του Γιωργου,δεν βλεπω προθυμια για moderators.
    Αυτο τι σημαινει?????
    Οτι Ναι μεν φωναζουμε για τους μοντς αλλα κανενας δεν θελει να αναλαβει το ρισκο.
    Επισεις η Κελλη,ανοιξε ενα θεμα για το ποιος θελει να βαλει υποψηφιοτητα ,και δυστιχος δεν σεβαστηκαμε την επιθυμια της να μην γραψουμε ασχετα μεσα.
    Θελουμε ταξη λοιπον? Αν δεν βαλουμε ολοι το χερακι μας πως θα εχουμε αποτελεσμα βρε παιδια??
    Δικαιος λοιπον στεναχωρηθηκε.
    Περιμενουμε τις υποψηφιοτητες...και κατα τη γνωμη μου,αν μεχρι το τελος της εβδομαδας,δεν συμπληροσουμε 5αδα,τοτε να παραμεινουν οι ιδιοι + τον Γιωργο.
    Επισεις διαβασα οτι οι ιδη υπαρχοντες μοντς,να μην βαλουν υποψηφιοτητα.Αν θελετε ετσι τοτε η δικια μου υποψηφιοτητα ειναι ακυρη.
    Να δουμε τελικα ποιοι θα ειναι...μαλον η μαλαμο..

"
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Υπολονή Φάνη, είμαστε πολύ λίγοι αυτό τον καιρό, βασικά βέβαια περίμενα και τον erythrea_beach να βάλει υποψηφιότητα αλλά...
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

φανη καλημερα. ποιος ειπε για τους υπαρχοντες μοντσ να μην θεσουν υποψηφιοτητα? αν εγινε κατι τετοιο ειμαστε για τα πανυγηρια και να χε.... την δημοκρατια μερικων εδω μεσα. εμενα που το κανανε το θεμα μπαχαλο αλλα δεν με νοιαζει καθολου αν δεν ακουμε τι λεμε αστα να πανε. ειπαμε ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΑΖΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Comment

παιδιά με συγχωρείται εγώ δεν έχω προλάβει να σχολειθώ ακόμα με το θέμα(εν μέρη δεν θέλω αυτές τις μέρες),μόλις εχτές γύρισα.
        ελπίζω να παραμήνει το θέμα κανα δυο μέρες ακόμα για να γράψουμε τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας.

Comment

γιωργο για να σε βαλω στο κλιμα δεν προτεινεισ καποιον αλλον (πχ φανη -ερμη -εμενα) αν θελεις θετεις τον ευατο σου υποψηφιο. ειναι καλυτερο πιστευουμε ετσι. γιατι το να αρχισω εγω να λεω να προτεινω να κανω να ρανω ή εσυ το ιδιο ή ο αλλος γιναμε μπου....... !
          ο καθενας αν θελει βαζει τις αποψεις μας και τις προτασεις μας τις εχουμε κανει γνωστες απο καιρο τωρα και πριν τα επεισοδια και γενικα. θεωρω και πιστευω πως ειναι καλυτερο αν θελεις εσυ προσωπικα να βαλεις υποψηφιοτητα καντο. τα αλλα νομιζω πως περισευουν.

αλλα αυτη ειναι η αποψη μου η οποια δεν μετραει γενικα εδω μεσα αν κρινω απο το σεβασμο που επεδειξαν οι αγαπητοι φιλοι στο ποστ μου.

Comment

όχι Κέλλυ,απλά εγώ θα πρότεινα να διευκρινηστούν πρώτα οι αρμοδιότητες και μετά να γίνουν οι διαδικασίες.

Μία δικιά μου πρόταση θα ήταν να εκλεγούν 3mods από τα υπόλοιπα μέλη με δύο αναπληρωματικούς που θα αναλάβουν καθήκοντα από Οκτόμβρη μαζί με άλλους 2 που θα εκλεγούν τον Σεπτέμβρη από τους είδη υπάρχοντες mods(σύνολο 5δηλ με 2 αναπληρωματικά μέλη).
            Μέχρι τότε να παραμήνει η ίδια ομάδα,και οι δύο που θα παραμήνουν και μετά να αποτελέσουν το έμπειρο τμήμα της επόμενης ομάδας.
            Μία ιδέα απλά είναι.

Comment

αρα για να καταλαβω γιατι με μπερδεψες λοιπον:
              3 μοντς εκλεγονται απο ολους τους αλλους.
              2 μοντς παλι εκλεγονται αλλα θα παιζουν παγκο.
              οι 2 παγκο πιανουν δουλεια απο τον οκτωβρη
              αλλα το σεπτεμβριο θα εκλεξουμε αλλους 2 αναπληρωματικους .

το συνολο 7??????????????????????????

και το ξεχασα! τελος παντων αυτοι που θα ειναι 3-5-10 ποιος θα εκλεξει? θα πουμε ονοματα στην τυχη? θα τους πει το σρ? θα καταιβουν απο μονοι τους αυτοι που το επιθυμουν και μετα εμεις οι υπολοιποι θα ψηφισουμε?

λιγο αυτο να ξεκαθαρισουμε για αρχη. για αυτο το λογο εκανα και το ποστ να ειναι ξεκαθαρο ποιοι θελουν να ειναι χωρις πιεση απο κανεναν.Edited by: KELLY

Comment

3 mods απο τους μη mods τωρινούς και αναλαμβάνουν από Οκτόμβρη μαζί με άλλους 2 που θα είναι από τους σημερινούς mods.και δύο ή τρις αναπληρωματικοί.
                Μέχρι τότε ίδιο σχήμα.

Comment

Προσωπικά περιμένω να δω τις αντιδράσεις των υπεύθυνων διαχειριστών, για τους κανόνες λειτουργίας αλλά και για τις προτάσεις τους επί των μόντς, γιατί πιστεύω ότι η πρόταση πρέπει να γίνει από αυτούς και βλέπουμε.
                  Το πραξικόπημα πάντως που έγινε μου έχει αφήσει πολύ κακή εντύπωση.
                  Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

νομιζω ερμη πως παει πολυ μακρια τον Οκτωβρη!! η αναγκη προεκυψε τωρα. εξαλου βρε παιδια αν καποιο απο τα παιδια που θελει να ειναι και βγει και αποφασισει οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει λογο δουλειας διαβασματος η αλλων υποχρεωσεων ε για ονομα δεν θα του παρουμε και το κεφαλι! αυτο το λεω γιατι κατι εθιξε ο θοδωρης χτες! προς Θεου δηλαδη!!!!! επειδη το ειπε και το ηθελε αλλα δεν μπορει λογω υποχρεωσεων ε σιγα μη πεθανουμε κιολας!"

Comment

το τσατ? στην πρωτη σελιδα κατω κανεις log in αλλα αν τα καταφερεις να μπεις και να μιλησεις κανονικα χωρις να παραπαιει το τσατ εγω το κανω το τατουαζ στην πλατη!!!!! "

Comment

Γιώγο-ερυθραία την ξανασκέφτηκα την πρότασή σου και μου φαίνεται πολύπλοκή!

Εγώ υποστιρίζω ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από την αρχή!

Πιάστε τα τηλέφωνα και ειδοποιήστε τα μέλη που δεν μπαίνουν να μπουν να ψηφήσουν, οσους γνωρίζει ο καθένας τουλάχιστον.
                        Over and out.

Comment

A re maki.Kai esi opados tou arpa kola telika.Ade proxoriste etsi kai tha lithoun ola sto telos...........

Comment

Working...
                          X