Announcement

Collapse
No announcement yet.

υποψηφιοι για mods διαπληκτισμοί και άλλα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• υποψηφιοι για mods διαπληκτισμοί και άλλα

Αγαπητοι φιλοι,

επειδη πολλα παιδια αναρωτιουνται ποιοι θα ειναι υποψηφιοι για μοντσ και επειδη δεν εχει βγει καμια λιστα αυτο το θεμα θα ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ παιδιων που θέλουν να ειναι στις ''εκλογες''.

θα παρακαλουσα μονο για να μην χασουμε την μπαλα και τα αυγα να βαζετε ΜΟΝΟ το ονομα σας και την προταση ''θελω να ειμαι υποψηφιος'' ετσι ωστε να βοηθησουμε και το snowreport να εχει ολα τα ονοματα σωστα.

σας ευχαριστω εκ των προτερων

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 3 ΛΟΓΟΥΣ
    ΕΙΜΑΙ
    1)ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ
    2)ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ
    3)ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ

Comment

αρα εισαστε 3 μεχρι στιγμης για να ανακαιφαλαιοσουμε τις πολλες υποψηφιοτητες!!!!!!

φανης γιωργος ονλυσνοου"

Comment

Η όλη διαδικασία κατά την δική μου άποψη είναι out. Συμφωνώ σε πολλά από αυτά που ανέφερε ο Θοδωρής, προτάσεις από τις οποίες έχω κάνει και ο ίδιος.
        Απλά πρέπει να περιμένουμε και την άποψη του SR. Θεωρώ πιο πρέπον να γίνει πρόταση από τους υπεύθυνους του φόρουμ για μόντς, αν και δεν έχω καταλάβει πολλά πράγματα.

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

για να σου εξηγησω κωστα μου απλα τα παιδια που θελουν απο μονοι τους υποβάλλουν την διαθεση τους να ειναι μοντς. απο κει και περα και γω η ιδια ειπα οτι το σρ ειναι υπευθυνο για το πως θα γινει η διαδικασια!!!!

οι υποψηφιοι ειναι στην διαθεση του κοινου και του σρ. απλα δεν βλεπω διαθεση!! ας αφησουμε ομως το συγκεκριμενο θεμα μονο για υποψηφιοτητες!

Comment

Το πρόβλημά μου είναι απλό. Δεν μπορεί να διατείνονται κάποιοι για δημοκρατικές διαδικασίες και να είναι θιασώτες του φασισμού. Αυτό το καλλυμένο" πρόσωπο με ενοχλεί και το λέω γενικά για την ώρα.
            Επίσης όταν εγώ έβαζα χαλαρούς κανόνες λειτουργίας και σβηνόταν "δημοκρατικά" από τους υπεύθυνους...κανείς σας δεν είπε κουβέντα.
            Εδώ μέσα για ορισμένους είναι τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου. Αυτό με ενοχλεί."

Comment

Κώστα αν θέλεις, μίλα λίγο πιο ξεκάθαρα, πες μας ένα περιστατικό που σε ενόχλησε...
              Μετεόδωρος ή Θεοτζίμος... ή κατά κόσμον Θοδωρής
              LIVE ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
              http://users.forthnet.gr/her/theotzimos/weather.htm

Comment

Μάλλον εσύ είσαι που προσπαθείς να βάλεις πάλι λάδι στη φωτιά τελικά μιλώντας για καλυμμένα πρόσωπα και θιασώτες του φασισμού και σε προηγούμενα ποστ για άλλους (μεταξύ των οποίων και εμένα) που θέλουν να διαταράσσουν τις ισορροπίες του φόρουμ. Μια βδομάδα τώρα πάει μια χαρά η ενότητα, μην την κάνεις ανω-κάτω πάλι με τις φιλοσοφίες σου.
                Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

τέκνα και τεκνά τουτου του φορουμ!!! ειρηνη ημην!!!!
                  ειναι τρομερα χρονοβορο και δυσκολο να μεταφερω ενα ενα τα ποστς στο αλλο θεμα! σας παρακαλω!!!! οχι αλλο καρβουνο!!!! "

Comment

Βρε Κέλλυ αφού βγαίνει ο Κώστας και αρχίζει και πετάει λάσπη λες και τον έχει πειράξει κάποιος, ενώ κανένας δεν του έχει κάνει τίποτα, από αυτά που έχω δει εγώ, αν τώρα κάτι δεν έχω καταλάβει... Ας πει ποιος είναι αυτός που θέλει το κακό του, το κακό της ενότητας, ποιος είναι ο φασίστας κ.λ.π. για να λυθούν, επιτέλους οι παρεξηγήσεις.
                    Δεν είναι σωστό να πλανιέται η αρρώστια εδώ μέσα χωρίς κανένα λόγο.
                    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Φίλε Λεοπ αν εσένα σου αρέσουν αυτές οι πραξικομηματικές διαδικασίες εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου. Ουσιαστικά συνεχίζεις να δείχνεις κι εσύ και ορισμένοι ακόμη το πόσο δημοκρατικά αντιμετωπίζετε την άλλη άποψη. Οσον αφορά τις φιλοσοφίες που λες μείνε σε επιχειρήματα και άσε τους χαρακτηρισμούς. Φυσικά βέβαια αν τα έχετε βρει όπως λες κι όλα λειτουργούν καλά, τότε γιατί το πραξικόπημα των προηγούμενων ημερών. Εκεί δεν υπήρχαν καταστάσεις που έπρεπε να συζητηθούν. Αντε σηκώνω μπαιράκι κάνω να μην πω πως ένα φόρουμ που είχε ηρεμήσει και τώρα δεν μας αρέσει η αλήθεια.
                      Εκτός κι αν ενοχλεί η αλήθεια και το φόρουμ έχι μετετραπεί σε χώρω άβουλων όντων που τα κατευθύνουν οι υβριστές κ.α....Οπότε να το ξέρω για να πάρω το καπελλάκι μου....

Comment

γειτονακι ο Κωστας εχει την αποψη του και νομιζω πως την εχει γραψει και σε αλλα ποστς. καποια πραγματα νομιζω πως τα εχει πει ξεκαθαρα.αλλα αυτα ειναι καποια παλαιοτερα θεματα. ολοι εχουμε τις αντιρησεις μας ή οχι σε ολη αυτη την διαδικασια. και γω διαφωνω με πολλα πραγματα τα εχω πει αλλα πολλοι δεν συμφωνησαν μαζι μου και ετσι τα αφησα. δεν νομιζω πως καποιος θελει το κακο καποιου αλλου εδω μεσα μη τρελαθουμε βρε παιδια!!! για το καιρο μιλαμε οχι για την Τεχερανη!!!! και το πετραιλαιο σιγα πια! "

Comment

kelly o kostas exei dikaio i oli diadikasia ine proxiri xoris programmatismo xoris prooptikes kai stin ousia apoteli mia anakiklosi ton idi gnoston provlimaton gia to forum.To thema ine na ginei kati prokimenou na veltiosoume ta pragmata ,ean tora esi nomizis oti me ena aplo opios epithimi na vali ipopsifios na to dilosi" elises auta ta provlimata tote ti na po, apla oti diafono kai oti tha ithela na to lavis ipopsin sou"

Comment

Αποσυρω την υποψηφιοτητα μου ενεκα αναληψης νεων επαγγελματικων υποχρεωσεων που θα με αναγκαζουν να βρισκομαι 7-10 μερες το μηνα εξωτερικο.

Comment

ρε αγαπη μου γλυκια ειπα εγω οτι ελυσα τιποτα?
                              ειπα οτι θα δωσω λυσεις?
                              ειπα οτι θα σας λυσω τα προβληματα?
                              προτεινα εγω να λυσω κατι?
                              υποσχεθηκα κατι?

ρε παιδια ελεος! αμα δεν σας αρεσει η ιδεα πειτε το ξεκαθαρα! να το κλειδωσουμε το θεμα να τελειωνουμε! το αναγαγαμε σε κυπριακο και απολογουμε και ζηταω συγνωμη για κατι που δεν εκανα!!! ελεος πια!

Comment

Working...
                              X