Announcement

Collapse
No announcement yet.

4 ημερο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 4 ημερο

Φίλοι μου καλημέρα σας χρόνια πολλά με υγεία και χαρά.
    Λοιπόν το 4ήμερο του Πάσχα το πέρασα σε μία από τις λατρεμένες μου περιοχές της Ελλάδας.ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
    Συγκεκριμένα έμενα στην Πύλη Τρικάλων.
    Πέραν της ομορφιάς του τοπίου την οποία θεωρώ αδιαμφισβήτητη είχα την τύχη από καιρικής απόψεως καθότι ήμουν εκεί από το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής
    να δω από κοντά την τρομερή καταιγίδα του απογεύματος της Παρασκευής η οποία έσκασε μύτη από τα ΒΔ μέσα από τα βουνά.Η όλη κατάσταση κινήθηκε ΝΑ σαρώνωντας τον κάμπο αλλά και τα ορεινά.Αξίζει να σημειωθεί η διάρκεια του φαινομένου,η έντονη διάτμηση της διεύθυνσης των ανέμων καθ ύψος,αλλά και οι τοπικές ανατροφοδοτήσεις των φαινομένων.
    Τα φαινόμενα σταμάτησηαν για δυό τρεις ώρες από τις 8:30μμ για να έχουμε στην συνέχεια ξανά βροχές αυτή τη φορά όμως ποτιστική βροχή χωρίς ηλεκτρικά φαινόμενα.
    Η ποτιστική βροχή συνεχίστηκε καθ όλη τη διάρκεια του Μ.Σαββάτου,Ανάσταση κάναμε μέσα στη εκκλησία,για να σταματήσει τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα.
    Η Κυριακή ήταν μια πολύ όμορφη ανοιξιάτικη μέρα με λαμπρό ήλιο και δροσούλα.
    Χθες Δευτέρα η μέρα ξεκίνησε με πρωινό ξύπνημα από τους κεραυνούς που συνόδευαν καταιγίδα η οποία είχε την μεγαλύτερη έντασή της πάνω από την Πίνδο.
    Ωραίο ξύπνημα.....08:30πμ.
    Έφυγα από την Πύλη Τρικάλων γύρω στις 12 το μεσημέρι.
    Στην διαδρομή φαίνονταν διάσπαρτες κατακόρυφες αναπτύξεις νεφών καθώς και ώριμες καταστάσεις καταιγίδων εδώ κι εκεί.
    Η ίδια κατάσταση μέχρι την περιοχή της Λειβαδιάς καθότι επέστρεψα από την παλαιά εθνική οδό προς αποφυγήν της κίνησης στην περιχή του Μαλιακού.
    .
    Χόρτασε το μάτι μου αστραπές και κεραυνούς.
    Ε και καθότι καταιγιδολάτρης και Τρικαλολάτρης καταλαβαίνετε ότι πέρασα υπέροχα........
    .
    Σκάσαμε στο φαγητό κάναμε υπέροχες βόλτες στα ορεινά
    φτάσαμε μέχρι την Μεσοχώρα Τρικάλων.
    Οι κορυφές των Αγράφων με πολύ χιόνι όπως επίσης τα ψηλά του Αυγού και της Τριγγίας και πλήρης χιονοκάλυψη σε Κακαρδίτσα και Τζουμέρκα.
    .
    Ελπίζω όλοι σας να περάσατε το ίδιο καλά
    .
    Φιλιά
    Απόστολος
    Νέα Ερυθραία

Και του χρονου Απόστολε να στε καλα να ξαναπατε!! υγεια και χαρα!!!

Comment

Και σε σενα KELLY χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς.
      Ελπίζω να τα πέρασες καλά..
      .
      Απόστολος

Comment

αφου ημουνα χαλκιδικη!!! γινεται να μην τα περασα καλα???? αν και λιγακι μας τα μουσκεψε!!! αλλα εχουμε συνιθισει!!!!!! παντως το αρνι το φαγαμε και ας βραχικαμε λιγακι! ειχαμε προνοησει!!!

και του χρονου να μαστε καλα!"

Comment

Απόστολε Χρόνια Πολλά !! Οκ καταλάβαμε... πέρασες καταπληκτικά !! αλλά σήμερα...εεε τι άγρια επιστροφή στο .. μπουντρούμι πάλι... Ερχετε όμως και το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!
          Ν.Ν

SV7LNX
          Η γνώση μας κάνει περήφανους.., η σοφία ταπεινούς !!

Comment

"

Comment

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ........

ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

[i]

"

Comment

Κότσο Χρόνια Πολλά .

Απόστολε παληκάρι μου μην μασάς !! έρχετε και η πρωτομαγιά και άντε... πότε θα έρθεις και προς τα εδώ να γουστάρουμε .. !!
                Πάντως φαίνεσε ενθουσιασμένος με τα Τρίκαλα ...
                Ν.Ν

SV7LNX
                Η γνώση μας κάνει περήφανους.., η σοφία ταπεινούς !!

Comment

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟ!!!

Comment

ΝΙΚΟΛΑ μου αν θυμάσαι σου είχα πει ότι παρ όλο που δεν έχω καταγωγή ή κάτι άλλο είμαι λάτρης των βορειότερων περιοχών της χώρας μας και ιδιαίτερα της Θεσσαλίας και του νομού Ιωαννίνων από Ήπειρο όπως και του νομού Ξάνθης από Θράκη.
                    Για την Μακεδονία δεν το συζητώ.
                    Μακράν νούμερο 1.......
                    Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας δεν μου αρέσουν.Παντού υπάρχουν μοναδικές ομορφιές που όμοιές τους δεν συναντάς αλλού.
                    Απλά έχω αδυναμία στα παραπάνω τι να κάνουμε...
                    .
                    Απόστολος"

Comment

TSOMPANI μου δίκιο έχεις όσο αφορά τους δασικούς δρόμους.
                      Απλά πιστεύω ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την μαγεία που εκπέμπουν τα βουνά μας όταν τα ανακαλύπτεις περπατώντας τα......και πίστεψέ με αυτό που γράφω το γνωρίζω πολύ καλά και από πρώτο χέρι.....
                      Φιλικά
                      Απόστολος

Comment

Στα χωρια του Ασπροποταμου ειναι Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α

Comment

Και εγω ειμουν στο νομο Τρικαλων στο χωριο μου πισω απο τα Μετεωρα στα Αντιχασια στα 840 μετρα υψομετρο.Απο την Παρασκευη το απογευμα μεχρυ την Κυρακη ξημεροματα εβρεχε ασταματητα με θερμοκρασια απο 6 μεχρυ 8 βαθμους κελσιου.Μετα ακολουθησε πυκνη ομιχλη που εφυγε την Κυριακη το πρωι.Τα αρνια ψηθηκαν με ηλιο και κατα τις 3 το απογευμα αρχισε παλι βροχη-καταιγιδα.Σταματησε μετα απο κανα 2ωρο και ειχαμε ενα ωραιο παγομενο βραδακι.Την Δευτερα ηταν πολη ωραια μερα, οτι επρεπε για βολτα στα λιβαδια και τα δαση. Το μεσημερακι βεβαια ξεσπασε μια βιαιη καταιγιδα με χαλαζι που απ`οτι εμαθα (γιατι εφυγα για Αθηνα) κρατησε για ωρες.

Γενικα καιρικα τις μερες που περασα ηταν σαν βαρυχειμωνια στην Αθηνα (αν και στην Αθηνα το Χειμωνα σπανια ριχνει συνεχομενη βροχη για 35 ωρες ασταματητα..)

Το κακο ηταν οτι πειγα μονο μια βολτα στα βουνα με αυτον το καιρο...ελιωσα βεβαια στα ξενυχτια στα club των Τρικαλων και δεν με χαλασε κα πολυ..αλλα νταξει αυτα τα κανω και στην Αθηνα.

"

Comment

Αύα είναι μέρη! Μπράβο παιδιά!!! "
                            Μετεόδωρος ή Θεοτζίμος... ή κατά κόσμον Θοδωρής
                            LIVE ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
                            http://users.forthnet.gr/her/theotzimos/weather.htm

Comment

Όντως panicline την Δευτέρα που δυστυχώς φύγαμε για Αθήνα πρέπει να έγινε χαμός κατά το απογευματάκι.
                              Εξ άλλου το τι θα γινόταν το απόγευμα φαινόταν ξεκάθαρα από το πρωί πρωί......
                              Δυστυχώς το χάσαμε.......
                              .
                              Απόστολος"

Comment

Working...
                              X