Ωραίος! Καλά και μετά πώς βρίσκατε το δρόμο μες την ομίχλη;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΛΥΜΠΟΥ 21/4
Collapse
X
-
Φίλε nikosoikski σε ζηλεύω! Εσύ στην γ'λυκείου και εγώ τώρα στα 33 κατάλαβα τι είναι πραγματικά αυτό που μου αρέσει, μόνο που τώρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως ήταν τότε. Και σωματικώς αλλά κυρίως από πλευράς υποχρεώσεων... Που να φύγεις κάθε ΣΚ; Όταν μεγαλώσει ο μπέμπης θα τον παίρνω και αυτόν μαζί !!!!
Και βεβαίως να τα κάνεις του χρόνου! Πας σε μια σχολή χειμερινού βουνού αν σου αρέσει συνεχίζεις! Χρειάζεται η ελληνική ορειβασία νέους ανθρώπους με όρεξη και ... χρόνο!!!!
Φιλικά,
Τάκης
Comment
-
ttsog Δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα. Συνηθως οταν εισαι μαθητης/φοιτητης κατι λειπει. Μπορει να ειναι το χρημα, το οχημα κλπ αλλα εχεις ολο το χρονο. Μετα εχεις τα υπολοιπα αλλα σου λειπει ο χρονος συνηθως. Καθε περιοδος εχει και τις δυσκολιες τηςΚάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος
Comment
-
odyssey δεν έχεις άδικο! Όπως κάθε εποχή έχει και τα ωραία της, αυτό είναι αλήθεια! Απλά όσο μεγαλώνεις δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, ενώ όσο είσαι μικρός μπορείς να αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις... Όχι ότι μας πήραν τα χρόνια κιόλας, αλλά δεν είμαι και 18 ...
Όσον αφορά τα χρήματα, όντως είναι ένα θέμα μεγάλο, απλά επειδή και εγώ υπήρξα φοιτητής και μετά έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά και όλα αυτά, ξέρω πως αντί για μπαράκια, καφετέριες, Μύκονο κ.α, είναι εφικτό κάποιος να αφιερώσει κάποιο ποσό για εναλλακτικές δραστηριότητες, το μίνιμουμ του εξοπλισμού κλπ. Βέβαια ωραία τα λέω, και εγώ τα ίδια έκανα ...
Φιλικά,
Τάκης
Comment

"
"
Comment