Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αλλάξτε την επικεφαλίδα "Καιρός γενικά"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αλλάξτε την επικεφαλίδα "Καιρός γενικά"

Αλλάξτε το τίλο καιρός γενικά" όσο είναι "καιρός".
    Προτείνω : "κωμωδία", "μια ωραία πεταλούδα", "Υπολοχαγός Νατάσα" "Ο κακός μας ο καιρός" ή κάτι άλλο τέλος πάντων αλλά όχι Καιρός.
    Φώτης
    ΥΓ Ερώτηση:
    Τι σημαίνει αν μπλα,μπλα.....ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ;
    Έγραψε κανείς εδώ μέσα κάποιον με το ζόρι ή με το ζόρι επισκέπτεται αυτόν τον χώρο;
    Γιατί δεν κάθεστε στη μέση του δρόμου και να κρατήσετε την αναπνοή σας; Γιατί δεν ουρλιάζετε πιο δυνατά; Γιατί δεν πετάτε την monopoly από το παράθυρο;"
    το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Πιο δικιο δεν μπορουσες να εχεις.Η κατασταση ειναι για γελια.

Καποιοι εχουν ψωνιστει τελειως και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν μπαχαλο το φορουμ γιατι ...ετσι γουσταρουν.

Την πρωτη φορα τους ειχανε γραμμενους ολοι ..οποτε ειπανε να δοκιμασουν και δευτερη φορα ..περνοντας τηλεφωνω κανα δυο ατομα πρωτα να τους υποστηριξουν στην παρανοια τους ..μην τους γραψουν παλι ολοι.. "

Comment

Γιατί να το μετονομάσουμε σε μια ωραία πεταλούδα" και να μην γίνουμε "μια ωραία παρεούλα" που ασχολείται με τον καιρό και να το δείχνει?? Εγώ είμαι της άποψης να συμβάλλουμε όλοι στην καλυτέρευση της κατάστασης και όχι να την κάνουμε χειρότερη... Δεν ξέρω αν ακούγεται "κλισέ", αλλά είναι μονόδρομος για την λογική αυτό..."
      Μετεόδωρος ή Θεοτζίμος... ή κατά κόσμον Θοδωρής
      LIVE ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
      http://users.forthnet.gr/her/theotzimos/weather.htm

Comment

Σημαίνει ότι δίνεις έμφαση σε κάτι,ότι προσπαθείς να ευαισθητοποήσεις και βγάζεις εκείνη την στιγμή αυτό που νοιώθεις ΦΩΤΗ.

Το forum κατά την θερινή περίοδο δεν έχει κίνηση,μια και το ελκτικό παιδίο δημιουργείται κυρίως από το φαινόμενο που λέγεται χιόνι.
        Οι μεταβολές του καιρού την θερινή περίοδο είναι πολύ λιγότερες και το ενδιαφέρον μειωμένο,παρ όλα αυτά κάποια παιδιά γράφουν τις εκτιμίσεις συνεχώς και όταν κάποιοι έχουν να προσθέσουν κάτι πάνω σε αυτές το κάνουν.
        Όταν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον επίσης συμετέχουν περισότερα παιδιά με αναφορές και άλλα σχόλεια.
        Είναι προτιμότερο λοιπόν κάποιες ζυμώσεις στο forum να γίνονται σε τέτοιες περιόδους και όχι σε περιόδους αιχμής ώστε την προσεχή χειμερινή περίοδο να μην υπάρχουν προβλήματα τέτοια.
        Όσο για κάποια παιχνίδια που αναίφερες εμένα προσωπικά μου αρέσει να τα συνδυάζω όλα,και όταν ήμουν μικρός έπαιζα άλλα και ταυτόχρονα ασχολόιώμουν με το αγαπημένο μου χόμπι τον καιρό δηλαδή,άλλα και τώρα σαν αρκετά μεγαλύτερος ασχολούμαι περισσότερο με το χόμπιμου αυτό άλλα μου αρέσει ακόμα και το παιχνίδι.
        Όταν πρέπει προσπαθώ να γράψω κάτι καιρικό και κυρίως έγκυρο και καλά τεκμηριομένο αναλυοντάς τω και στηριζοντάς τω σε σε απόψεις και στοιχεία μου (ερασιτεχνικά πάντα)και μελετημένο ενώ σε χαλαρές στιγμές ασχολούμαι και με παιχνίδια όπως είπες!!!!!!
        Πιστεύω να σου έλεισα τις απορίες Φώτη???

Comment

Σύντεκνε μια φιλική παρέα έχει διάθεση για κρίση, για χιούμορ, για συμπαράσταση, για βοήθεια, για ολοκλήρωση.
          Με το ζόρι δεν φτιάχνετε. Δημιουργήται από έλξη, αγάπη, ένστικτο και δεν στηρίζεται στην επιβεβαίωση εγωισμών, εγωπάθειας και γνώσεων.
          Φώτης
          ΓΥ Αυτή η ψηφοφορία είναι ακόμα περισσότερο για γέλια.

Comment

Το ζήτημα είναι να βρεθεί μια χρυσή τομή... ΚΑι υπάρχει φτάνει να προσπαθήσουμε όλοι συλλογικά να την βρούμε... Είναι και αυτό ο βλαμμένος γραπτός λόγος για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς, που παρεξηγεί...Το εικονίδια κάτι πάνε να κάνουνε, αλλά δεν βοηθούνε και τόσο όσο θα έπρεπε...
            Μετεόδωρος ή Θεοτζίμος... ή κατά κόσμον Θοδωρής
            LIVE ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
            http://users.forthnet.gr/her/theotzimos/weather.htm

Comment

Fotski δεν σου άρεσε...

Δεν πειράζει.. Ευχαριστώ πολύ για την ειρωνία..

Να 'σε καλά..

Comment

Σημαίνει ότι δίνεις έμφαση σε κάτι,ότι προσπαθείς να ευαισθητοποήσεις και βγάζεις εκείνη την στιγμή αυτό που νοιώθεις ΦΩΤΗ.

-Συμφωνώ

Το forum κατά την θερινή περίοδο δεν έχει κίνηση,μια και το ελκτικό παιδίο δημιουργείται κυρίως από το φαινόμενο που λέγεται χιόνι.
                Οι μεταβολές του καιρού την θερινή περίοδο είναι πολύ λιγότερες και το ενδιαφέρον μειωμένο,παρ όλα αυτά κάποια παιδιά γράφουν τις εκτιμίσεις συνεχώς και όταν κάποιοι έχουν να προσθέσουν κάτι πάνω σε αυτές το κάνουν.
                Όταν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον επίσης συμετέχουν περισότερα παιδιά με αναφορές και άλλα σχόλεια.
                Είναι προτιμότερο λοιπόν κάποιες ζυμώσεις στο forum να γίνονται σε τέτοιες περιόδους και όχι σε περιόδους αιχμής ώστε την προσεχή χειμερινή περίοδο να μην υπάρχουν προβλήματα τέτοια.

-Συγγνώμη αλλά αυτές οι ζημώσεις είναι από το Φθινόπωρο, άρα και μέσα στην περίοδο αιχμής.

Όσο για κάποια παιχνίδια που αναίφερες εμένα προσωπικά μου αρέσει να τα συνδυάζω όλα,και όταν ήμουν μικρός έπαιζα άλλα και ταυτόχρονα ασχολόιώμουν με το αγαπημένο μου χόμπι τον καιρό δηλαδή,άλλα και τώρα σαν αρκετά μεγαλύτερος ασχολούμαι περισσότερο με το χόμπιμου αυτό άλλα μου αρέσει ακόμα και το παιχνίδι.
                Όταν πρέπει προσπαθώ να γράψω κάτι καιρικό και κυρίως έγκυρο και καλά τεκμηριομένο αναλυοντάς τω και στηριζοντάς τω σε σε απόψεις και στοιχεία μου (ερασιτεχνικά πάντα)και μελετημένο ενώ σε χαλαρές στιγμές ασχολούμαι και με παιχνίδια όπως είπες!!!!!!

-Και εγώ παίζω. Κάποιος όμως μου έμαθε να παίζω και να αντιλαμβάνομαι πότε κάτι είναι παιχνίδι και πότε όχι.
                Μπορείς να παίζεις ασχέτως ωριμότητας. Το πως το αντιλαμβάνεσαι όμως, είναι καθαρά θέμα της.
                Εσύ, λες, παίζεις σε χαλαρές στιγμές, όμορφο αυτό. Εδώ όμως κάποιοι παίζουν, δεν το έχουν αντιληφθεί και παίρνουν σε ακραίο βαθμό σοβαρά το ρόλο τους στο παιχνίδι.
                Το αποκορύφωμα; επειδή το παιχνίδι δεν παίζεται με τον τρόπο που θέλουν το χαλάνε.

Πιστεύω να σου έλεισα τις απορίες Φώτη???

-Οι ερωτήσεις που έκανα δεν πήγαζαν από απορίες.

Φώτης

Comment

Originally posted by lara
                  Fotski δεν σου άρεσε...

Δεν πειράζει.. Ευχαριστώ πολύ για την ειρωνία..

Να 'σε καλά..
                  Ποιά ειρωνία;
                  Επειδή δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσε και γιατί συγκεκριμένα πειράχτηκες, μάλλον κάτι έγινε λάθος αντιληπτό από τα γραφώμενά μου.
                  Φώτης"

Comment

Είσαι ωραίος..

Comment

Originally posted by fotski
                      Αλλάξτε το τίλο καιρός γενικά" όσο είναι "καιρός".
                      Προτείνω : "κωμωδία", "μια ωραία πεταλούδα", "Υπολοχαγός Νατάσα" "Ο κακός μας ο καιρός" ή κάτι άλλο τέλος πάντων αλλά όχι Καιρός.
                      Φώτης
                      ΥΓ Ερώτηση:
                      Τι σημαίνει αν μπλα,μπλα.....ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ;
                      Έγραψε κανείς εδώ μέσα κάποιον με το ζόρι ή με το ζόρι επισκέπτεται αυτόν τον χώρο;
                      Γιατί δεν κάθεστε στη μέση του δρόμου και να κρατήσετε την αναπνοή σας; Γιατί δεν ουρλιάζετε πιο δυνατά; Γιατί δεν πετάτε την monopoly από το παράθυρο;

Εγώ είμαι από τους λίγους.. και η μόνη που εξέφρασα διαγραφή.. διότι δεν γνωρίζω γρι από καιρό..
                      Αναφέρεσαι σε κάποιον άλλο???"

Comment

Originally posted by lara
                        Είσαι ωραίος..
                        Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις; "

Comment

Με πρόλαβες.
                          Εγώ είμαι ο απόλυτα ΑΣΧΕΤΟΣ με τον καιρό.

Το θέμα Διαγράψτε με" το διάβασα από άλλους, αλλά αν το έγραψες και εσύ απευθύνετε και σε εσένα, αλλά χωρίς καμία δόση ειρωνίας. Δεν αναφέρομαι στα επιχειρήματα που προβάλει ο καθένας, ούτε στο αν έχει δίκιο ή όχι, αλλά στην καθ'αυτή λέξη. Την αντίρρησή μου την είχα εκφράση και για την λέξη "ΑΠΟΧΩΡΩ" που τόσες φορές γράφτηκε στο παρελθόν.
                          Φώτης
                          ΥΓ Αν σε πρόσβαλα συγγνώμη δεν ήταν πρόθεσή μου."

Comment

Εγώ πάντως νομίζω ότι το χρησιμοποίησα τελευταίος άλλα για πρώτη φορά Φώτη εχτές ,γιατί πίστευα και πιστεύω ότι μία τέτοια βεβιασμένη απόφαση είναι άδικη,και πάλι θα το ξανά έκανα ,και για εσένα αν χρειαζόταν.

Comment

Φώτη συγνώμη.. πήγε αλλού το μυαλό μου

ΟΧΙ να μην διαγραφεί ο Γιάννης και ο Ερμής γιατί είναι άδικο..

Τι άλλο να πω δεν ξέρω "

Comment

Working...
                              X