Announcement

Collapse
No announcement yet.

Επίσκεψη Αυγό-Τζουμέρκα που λέγαμε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ο 2ος είμαι εγώ.

Θέλω στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς για να είμαστε πιο άνετα αν και θα μπορώ και το επόμενο Σ/Κ.

Προτιμώ Τζουμέρκα-Καταφίδι παρόλο που είναι στου δ... τη θεία για μένα και γιατί όχι και Όλυμπο ή Παγγαιο, δε μου κάνει και τόση διαφορά, απλά θα λυπηθώ που δε θα πιάσουμε την κορυφή αν πάμε στον Όλυμπο!

Νομίζω όμως ότι Τζουμέρκα και Αυγό μαζί θα μας πάρει και θα μας σηκώσει γιατί Θα είναι πολύ κουραστικό δύο βουνά σε δύο μέρες!

Καλό το Rafting και το Jeeping αλλά προτιμώ με διαφορά πεζοπορία! Αν συνδυαστούν όλα εντάξει βέβαια, δεν θα κολλήσω εκεί! Αλλά μην κάνουμε την πεζοπορία περίπατο στην πλατεία, να δούμε και κανένα διάσελο!

Αυτά από μένα, εμπρός να δηλώσουν και οι υπόλοιποι!

Θα γίνει χαμόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
    Λεωσθένης
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

2/14

OI EPOMENOI PARAKALW

Comment

’γγελε, είχαμε κατεβεί το φαράγγι του Δημοσάρη (όρος Όχη) μέχρι τη θάλασσα, στους Καλιανούς, και ξεκινήσαμε ύστερα από την παραλία να γυρίσουμε πίσω στις 8 το βράδυ (γιατί το ταξί ήθελε 100Ευρώ να έρθει και να μας πάει πάλι στο Βουνό). Κάναμε τον κύκλο πηγαίνοντας από δρόμους (Αγ. Δημήτριος-Ρούκλια) και φτάσαμε στις 3:30 το βράδυ στο αυτοκίνητο με το κοντομάνικο και το κοντοπαντέλονο, ενώ στο διάσελο και κάτω από την κορυφή του Όχη ξύριζε ο βοριάς και είχε κάτω από 10 βαθμούς με συννεφομίχλη. Είχαμε έναν χάρτη της πλάκας από το Ίντερνετ και μαντεύαμε βραδιάτικα ποιον χωματόδρομο (που δεν είχε και φώτα-ούτε κάν τα χωριά δεν είχαν καλά-καλά φώτα) να πάρουμε για να ξαναγυρίσουμε στο Βουνό. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως το κάναμε. Εντελώς απροπόνητοι και άσχετοι κάναμε μια συνολική διαδρομή 33χιλιομέτρων με κατάβαση από 1250 στη θάλασσα και μετά ανάβαση πάλι στα 1250. Στο δρόμο ο ένας από τους τρείς που είμαστε, σταμάτησε ξαφνικά και έπεσε για ύπνο γιατί τα είχε φτύσει!
        Το συμπέρασμα είναι: Αν δεν έχεις κάνει έστω έναν στοιχειώδη προγραμματισμό που πάς ρε καραμήτροοοο..
        Λεωσθένης

Comment

Θελει προσοχη φιλε...και εγω μικροτερος, ειχα χαθει πολλες φορες στα δαση της Διρφυς και παντα την τελευταια στιγμη, εβλεπα κατα τυχη μπροστα μου, το χωριο μου την Στενη! "
          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αυτό ήταν και σε μάς! Η τύχη... πάντως λόγω συσσωρευμένων κοτσάνων που έγιναν εκείνη την ημέρα έμαθα αρκετά πράγματα για τις πεζοπορίες "
            Λεωσθένης

Comment

Καλα...να σου πω και εμπειρους να εχεις μαζι σου, καμια φορα, κανουν μεγαλυτερα λαθη απο τους ασχετους! Εμεις πριν 2 χρονια, διασχισαμε, κατα μικος ολη την εκταση των προποδων της Διρφυς! Μια εκταση πανω απο 10κμ και δεν βγαιναμε και πουθενα! Κατα καλη μας τυχη, ενας συχωριανος μαζευε χορτα και μας ειδε και μας κατεβασε με το τζιπ! Διαφορετικα, επρεπε να παμε στο καταφυγιο και απο κει καταβαση Στενη! Αλλα 20κμ δηλαδη...

Το μονο που χρειαζεται σε τετοιες πεζοποριες, ειναι καποιος να εχει ξανα περπατησει την περιοχη! Εμπειρια δηλαδη...

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

"
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Η εμπειρία πάνω απ' όλα αλλά αν είχατε αναλυτικό πεζοπορικό χάρτη 1:25000 (για Δίρφη βέβαια δεν γνωρίζω αν υπάρχει) θα ξέρατε από πριν πανω-κάτω περί τίνος πρόκειται και που βαδίζετε!
                Λεωσθένης

Comment

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΛΟΥΠΑΤΑΣ-ΑΥΓΟΥ-ΚΛΠ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
                  ΕΠΙΣΗΣ www.soxt.gr
                  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Comment

Παιδια απ'ότι φαίνεται ξεχάστηκε το θέμα.Ας το σκεφτούμε ξανά, έστω και για άλλη ημερομηνία.
                    Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Θα πάμεεεεεε
                      Λεωσθένης

Comment

Ανακεφαλαίωση

Συμμετέχοντες μέχρι τώρα:

1) Αστραπόχιονο
                        2) LeoP
                        3) Τσομπάνης
                        4) Klassimentes
                        5) Akis-Egio (
                        6) C.J.Jones
                        7) zink_titanum (
                        8) snowman30
                        Λεωσθένης

Comment

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ !!!!! ΕΜΕΝΑ

ΜΕ ΑΚΗ ΚΑΙ ΖΙΝΚ !!!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

ΣΑΝ MOD LETE NA ΜΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑΔΡΑ ?????

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ FORUM?Edited by: tsompanis "

Comment

kai i katerina ipe oti tha erthi tzoumerka

Comment

sorry tsopani tora ida oti tin exis kai esi stin lisra

Comment

Καλημερα και Χρονια Πολλα ! Εγω εκτος συγκλονηστικου απροοπτου μπορω και τα δυο ΣΚ για τα οποια συζηταμε οσο για δραστηριοτητες δεν εχω κανενα προβλημα αρκει μετα να μπορω να περπατησω !
                                Απ' οτι βλεπω πρεπει να ειμαι και η μοναδικη γυναικα! .Κοριτσια που ειστε μονη θα με αφησετε?"

Comment

Working...
                                X