Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΑΡΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οταν πρωτοδιάβασα το μύνημα του φίλου Theoski, βιαστικά λόγω δουλειάς, είχα καταλάβει ότι μιλούσε για ατύχημα, γενικώς. Δεν είχα δει ότι υπήρχαν καταγγελίες για συγκεκριμένο άνθρωπο. Yστερα από τις απαντήσεις του iceclimper34 το διάβασα πιό προσεκτικά .
    Μετά από δεύτερη σκέψη και συζήτηση η γνώμη μου είναι η εξής (ice μην με παρεξηγήσεις που άλλαξα γνώμη, σου είχα στείλει mail το πρωί). Δεν διαγράφω το θέμα γιατί πιστεύω ότι μπορούν να βγούν μέσα από καταγγελίες θέματα σοβαρα που αφορούν τους κανόνες ασφαλείας και δεν θέλω να παρεξηγηθεί ως κίνηση φίμωσης. Υπάρχει όμως μία διαφορά. Οι καταγγελίες δεν πρέπει, κατά την γνώμη μου, να είναι του στυλ α) μου είπαν β) άκουσα κλπ όπως επίσης σαν του φίλου TheoSki όπου ουσιαστικά μιλάει για συγκεκριμένο άνθρωπο (υπαρκτό πρόσωπο) χώρις να μπορεί κανείς να ξέρει την ορθότητα των λόγων του και κυρίως χωρίς ο ίδιος ο καταγγελόμενος να μπορεί να απαντήσει στις κατηγορίες αυτές. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα και ο θάνατος του συνανθρώπου μας (εφ όσον έγινε). Δεν μπορούμε να σπηλώνουμε υπολήψεις. Ατυχήματα γίνονται και θα γίνονται όσο υπάρχει ο παράγοντας άνθρωπος και όχι μόνο στα βουνα, άλλα και στην θάλασσα και στους δρόμους που οδηγούμε και στο πεζοδρόμιο που περπατάμε. Ας συνεχίσουμε λοιπόν τις συζητήσεις μας για τις δραστηριότητες που αγαπάμε συνεχίζοντας με καλό κλίμα έτσι όπως το αρχίσαμε.
    Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Το ότι με βάλανε mod επειδή είχα την ιδέα για την δημιουργία αυτής της ενότητας δεν σημαίνει ότι αυτό αποφάσισα και αυτό θα γίνει. Πείτε μου άλλες απόψεις ή αν διαφωνείτε με την γνώμη μου με mail σας στο forum ή αν δεν θέλετε δημοσίως ,στο mail μου.

Ευχαριστώ
    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
    http://www.e-achaia.gr

Comment

Ο ΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ.ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ FORUM.Η ΑΣΦΑΛΗ (ΧΡΗΣΗ)ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ .ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ" ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ ,ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΗ , ΑΝΑΡΙΧΗΤΗ .ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ (ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ,ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ)ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ TESTAΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ .

ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ"

Comment

ο φιλος απο τη θερμη εγραψε¨

Ο αρχηγος ΕΟΔ εχασε ορειβάτη απο την ομάδα του (γκρεμιστικε ορειβάτης 19 ετών γιατι τους πηγαινε ανασφάλιστους απο τον Μυτικα - Κακόσκαλα) τον χειμώνα.

Αυτο το ποστ αν διαβαστει θα υπαρχουν παρατραγουδα...Εκτος αν εγω δεν αντιλαμβανομαι σωστα τα Ελληνικα. "
        10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

Ice, αν θέλεις στείλε μου το κιν σου στο πρ. mail μου να τα πούμε αύριο το πρωί.

Ευχαριστώ
          ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
          http://www.e-achaia.gr

Comment

Originally posted by TheoSki
            ... Αυτά που ακούτε για ομάδες
            διασωσης κλπ ειναι αστεία με τον Τοτο. Ο αρχηγος ΕΟΔ
            εχασε ορειβάτη απο την ομάδα του (γκρεμιστικε ορειβάτης
            19 ετών γιατι τους πηγαινε ανασφάλιστους απο τον Μυτικα
            - Κακόσκαλα) τον χειμώνα....
            Φιλαρακι, χωρις να θελω να σε κατακρινω, μου δινεις
            αφορμη με τα παραπανω λεγομενα σου να σου πω οτι
            διακρινω μια εμπαθεια σε σχεση με την E.O.Δ.
            Kαι μαλιστα απο την στιγμη που ζεις στην B.Eλλαδα, και
            θα πρεπει να γνωριζεις ποσο σημαντικη ειναι η προσφορα
            της. Kαι στην τελικη, εθελοντες ειναι. Aς προσφερεις
            και εσυ τις γνωσεις σου ή οτι αλλο μπορεις για να την
            κανεις δυνατοτερη.
            Tουλαχιστον, απο την στιγμη που και εσυ δεν εισαι
            ασχετος με τους κινδυνους που κρυβουν τα βουνα μας,
            ειναι ασχημο να αναφαιρεσε σε ατυχηματα με εκφρασεις
            του τυπου γκρεμιστικε ορειβάτης. Aνθρωπος
            ηταν, και μοιραζοταν την ιδια τρελλα με τα βουνα οπως οι
            περισσοτεροι εδωμεσα.
            Θα ηθελα να εισαι λιγο πιο προσεκτικος στις εκφρασεις
            σου...
            EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA

sigpic

Comment

Την είδηση την διάβασα στο www.a-z.gr.
              Χειμώνας-σκι,Φθινώπορο-Ανοιξη ΜΤΒ,Καλοκαιρι- ατέλειωτο κολύμπι.

Comment

Working...
              X