Γεια σας φίλοι και από εμένα. Μια πρόταση είναι να μιλήσετε και για ήπιες δραστηριότητες του βούνου, έτσι ώστε να μπορούν και οικογένεις με παιδιά, αλλά και άτομα που ίσως η εμπιρεία και η φυσική κατάστασή τους δεν επιτρέπει extreme δραστηριότητες. Εγώ ανοίκω και στις 2 πιο πάνω κατηγορίες [i] Αγαπώ όμως το βουνό, και είμαι σκιέρ. Η μεγαλύτερη αναρρύχιση που έχω κάνει ποτέ (ή μάλλον ορεινή πεζοπορία) είναι ως το Σκόλιο του Ολύμπου. Με ενδιαφέρουν όμως πολύ τοποθεσίες που μπορεί κανείς να απολαύσει το βουνό χωρίς σκι η sb, να μπορεί π.χ. να κάνει πεζοπορία, καγιάκ, ιππασία σε ωραίο ορεινό τοπίο.
1 όμορφη και εύκολη διαδρομή για όλους (3-4 ώρες με επιστροφή) για πεζοπορία και εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά είναι στον Κλωκό (1777 μέτρα),από Φτέρη Αιγίου.Η θέα φτάνει ως τα Ακαρνανικά όρη,τα βουνά της Ευρυτανίας και της Στερεάς,καθώς και της Βόρειας Πελοποννήσου,μέχρι το Μαίναλο.
"
1 όμορφη και εύκολη διαδρομή για όλους (3-4 ώρες με επιστροφή) για πεζοπορία και εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά είναι στον Κλωκό (1777 μέτρα),από Φτέρη Αιγίου.Η θέα φτάνει ως τα Ακαρνανικά όρη,τα βουνά της Ευρυτανίας και της Στερεάς,καθώς και της Βόρειας Πελοποννήσου,μέχρι το Μαίναλο.
Και μερικές πρόσφατες φωτογραφίες από το εν λόγω βουνό
Και μερικες παλιές από την κορφή του βουνού ..4+ ωρες περπάτημα σε εύκολη διαδρομή με λιγο κουραστικά τα τελευταία 800 μέτρα με πολύ ανηφόρα και σαθρό έδαφος
Aigio apo Klwko,stis 7/01/07,me fresko xionaki k foveri oratotita.Aki,mono mia fora exw anevei sto sigekrimeno vouno k me entiposiase i thea!Euxaristw gia ola! Edited by: kostastrekk "
το σαβ/κο ανεβηκαμε με τον σεο θεσ/νικης σε 2 βουνα της ομορφης θρακης.......στο αχλαδοβουνο(αχλατ τσαλ)1400μ. απο γερακα και την κυριακη στο συνοριακο παπικιο 1483μ.ομορφα βουνα πραγματι παρθενα σε σχεση με καποια αλλα που τα εχουν αλλαξει την πιστη.....
Comment