Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΡΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΡΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟ

’ντε καιρός ήταν να χαλάσει λίγο ο καιρός Αύριο Τρίτη υπάρχει λέτε πιθανότητα να ανοίξει..η Κρέμαση? Πήρα τηλέφωνο αλλά μου τα μάσαγαν..Αν ανοίξει θα τρέξω, αλλιώς το ρισκάρω για σ/κ..."

To βλεπω δυσκολο να δουλεψουν ξανα καθημερινή την Κρεμαση (λογω ελαχιστου κοσμου) εκτος ΣΚ> Τις περασμενες μερες ηταν ανοιχτη λογω ski-test επειδη ηταν αντιπροσωποι εταιριων κ δοκιμαζαν τα 07' μοντελα τους.

Γεια σου ρε Λογοθέτη (snowbar2069) με τα 900αρια σου Polaris που πυροβολούν..
    Εδω, πριν 3 μερες (Σαββατο) στην σκοπιανική κορφουλα απεναντι απ’ την Κρέμαση -στο βαθος- κ την ψηλοτερη κορφη 2524μ του ΑιΛιά δεξια.

"
    Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

paraskevh isws rixei k allo xioni...sav/ko tha anevw k egw pantws..eidika t savato p provlepwntai sxetika xamhles tmps tha einai wraia gia ski isws k me kalh poudra...
      http://meteocam.gr/panorama/

Comment

H ψηλότερη κορυφή δεν είναι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία? Και τελικά ποιό ακριβώς είναι το καθεστώς του? Νεκρή ζώνη? 6 μήνες στην Ελλάδα, 6 μήνες στα σκόπια? Επίσης ποιος πήρε άραγε τα βιβλία επισκεπτών που ήταν εκεί από το 2001? Το 2001 έχω γράψει αφιέρωση την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να κάνω σκι (μετά από τα 8 μου..)

Εγώ σκοπεύω να ανέβω Κυριακή λόγω δουλειάς το σάββατο...Καλά που δεν πήγα την Τρίτη γιατί δεν άνοιξε καθόλου (αν και τη Δευτέρα μου έλεγαν στο τηλ. ότι μπορεί να ανοίξουν και την κρέμαση ακόμη )"

Comment

Chrisako pws tha aneveis? Sou menei xwros gia 1.82 ski kai 1.98
          mantraxalo???
          rideON

Comment

Originally posted by Chris82
            H ψηλότερη κορυφή δεν είναι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία?
            ..λιγο πιο σαφής αν θελεις, διοτι οσα χρονια ειμαι στα βουνά δεν το εχω ξανακουσει αυτο.

Ευχαριστώ
            "
            Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Με διάθεση για χιούμορ: Ας μετρήσουμε το ύψος ακριβώς στο κέντρο του Σταυρού στην σκεπή της εκκλησίας.

Comment

Τι δεν κατάλαβες? Εννοούσα το λόφο" που βρίσκεται ο προφήτης Ηλίας.
                Μοnki ευχαρίστως να κανονίζαμε αλλά θα έρθει η κοπέλα μου την Κυριακή..(πήρε πέδιλα πριν 3 βδομάδες!) Και σε yaris πίσω δε νομίζω να χωράς "

Comment

πασο!

ισως ξεσικώσω κανένα φίλο! αν και εχω χωρέσει πισω σε cinquecento

να'σαι καλα και καλο καρβ!"
                  rideON

Comment

...H ψηλότερη κορυφή δεν είναι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία... Τι δεν κατάλαβες? Εννοούσα το λόφο" που βρίσκεται ο προφήτης Ηλίας.
                    Κατσε βρε Chris, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (!) μπορεις να μου εξηγησεις –με ηρεμια-, μιας κ παλι δεν καταλαβα τι εννοεις (
                    Τι δεν κατάλαβες?
                    ), οτι η ψηλοτερη κορφη του Καιμάκ...ΔΕΝ ειναι η ψηλοτερη κορφή του Καιμακ.

Σε παρακαλώ πολύ και σ'ευχαριστω πολύ.

Κ. "

Comment

νομιζω πως μπερδευτηκε ο Chris (οπως κι εγω αρχικα) οταν
                      αποκάλεσες την κορυφη ΑιΛια - οποτε που ειναι ο Προφητης Ηλιας?

υπάρχει και δευτερη εκδοχη... οτι η φωτογραφια φαινεται να εχει
                      τραβηχτει πιο ψηλα απο την... κορυφη - οποτε που ειναι ο Προφητης
                      Ηλιας οεο? (μαλλον ειναι οπτικη απατη γιατι το polaris το βλεπουμε
                      προς τα κατω και πισω στο βαθος φαινεται ο καμπος οποτε και η
                      κορυφη δεξια της κρεμασης φαινεται χαμηλοτερα απο εκει που
                      στεκεσαι)

υπαρχει και τριτη... οτι ειμαι γκαου και δεν καταλαβα οτι παιζετε!!!

σντουπ
                      rideON

Comment

..μπαα, ειλικρινα κι εγω μπερδεμενος ειμαι!

Η φωτο ειναι τραβηγμενη απο σερβική κορφουλα ανατολικα-βοριοανατολικά της Κρεμασης (βλ. φωτο απο παλια [98’] αναβαση με ορειβατικα). Ειναι καμποσα μετρα πιο χαμηλή απο την ψηλοτερη που ειναι κ το οροσημο εκκλησακι-οστεοφυλακιο του Πρ.Ηλία.

"

Comment

Χεχεχ οκ άκυρο, τώρα το έπιασα(!).Aυτό το Αιλιά" το διάβαζα "Λαϊλιά" ή "Ελιά"(μιας και δεν έβαλες ¨)
                          Πρέπει πάντως να πρήχτηκες καλά από τα σχόλια μου
                          ’ντε να χιονίσει γιατί δε μας βλέπω στα καλά μαςςςς"

Comment

Working...
                          X