Announcement

Collapse
No announcement yet.

Διαγραφή Nickolas_N

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Διαγραφή Nickolas_N

Οντως ο Νικόλας είχε ζητήσει να γίνει αποδεκτή η διαγραφή του μέσω E-mail και του είχα απαντήσει να περιμένει λίγο μέχρι να επικοινωνήσω μαζί του.
    Το αίτημα διαγραφής το είδε επίσης και η υπεύθυνη εγγραφών του forum με αποτέλεσμα η διαγραφή να προχωρήσει χωρίς να ενημερωθώ!!
    Πιστεύω ότι ο Νικόλας έχει προσφέρει πολλά σε αυτό το forum και ότι πρέπει να παραμείνει.
    Νικόλα αν συμφωνείς σε παρακαλώ στείλε μου E-mail με τα στοιχεία σου για την επάνοδο σου.
    30 χρόνια Snow Report

Συμφωνω απολυτα! Εχει οντως προσφερει πολλα και επιμενω να γυρισω πισω!
    "
    καιρομανια!!!!!

Comment

Φυσικά κι εγώ συμφωνώ να επανέλθει ο Νικόλας, και όλοι οι άλλοι αυτοεξόριστοι"! Προσωπικά τον συμπαθώ πολύ, και ανεξάρτητα από αυτό, έχει σίγουρα προσφορά τεράστια στο φόρουμ. Απλά το λέω για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, όχι ότι έχει καμμια άλλη σημασία...

Από την άλλη μεριά, βαριέμαι και με κουράζει το σίριαλ του "φεύγω-έρχομαι". Ας τελειώνουμε βρε παιδιά... Και αναρωτιέμαι, γιατί χρειάζεται να ζητήσει κάποιος τη διαγραφή των στοιχείων του? Σε τι εξυπηρετεί αυτό???"
      Over and out.

Comment

Με την κίνησή τους αυτή οι υπεύθυνοι του forum πραγματικά δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για τα μέλη τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
        Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνεται, όταν πρόκειται κυρίως για μέλη που έχουν προσφέρει όλο αυτό το διάστημα(η μεγάλη πλειωψηφία των μελών δηλ κάποιες μικροπαραιξιγίσεις είναι λογικές σε ένα σύνολο) ,τιμώντας την δυνατότητα και την ευκαιρία που τους έχει δωθεί να γράφουν εδώ.
        Επικροτώ λοιπόν την κίνηση αυτή και νομίζω ότι θα συνυπολογιστεί θετικότατα από όλα τα μέλη.

Comment

μηπως μπορει να μου θυμισει καποιος παρακαλω γιατι δηλωσε οτι αποχωρει ο νικολας σαν ενδειξη διαμαρτυριας??????????????? και γιατι ζητησε την διαγραφη του απο το φορουμ? εχω κατι στο μυαλο μου αλλα θα ηθελα να το ακουσω απο καποιον που μιλουσε πιο πολυ μαζι του

ευχαριστω

Comment

Καλημέρα, σε όλα τα παιδιά.
            Για το λόγο του οτι δεν συμφωνώ με κάποια άτομα στην θέση του moderator, θα μου επιτρέψετε ...φυσικά να αποχωρήσω. Δυστυχώς οι τόσες ώρες ενασχόλησης και παρακολούθησης, καθώς επίσης και οι προτάσεις που έχω κάνει πήγαν ..στο βρόντο.
            -Γιώργο Erythraia ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου.
            -Κατερίνα .. φυσικά αυτό που λέμε το κρατάμε !!
            Να είσθαι όλοι καλά και καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ τους moderators !!
            Ευχαριστώ το SR για την Hospitallity των 4 ετών.
            ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ GUYS !!
            nnikif@yahoo.gr

Θυμήθηκες τώρα ???

Comment

οκ
              με καλυψες

Comment

Όλοι μπορούν να κάνουν τις προτάσεις τους και τις μομφές τους, και από Δευτέρα θα το φτιάξουμε... αν κάποιοι δεν θέλουν κάποιους για μοντς, να μας δόσουν την αιτία, και να είστε σίγουροι πως θα βρεθεί λύση. Να οδηγεί όμως κάπου, γιατί όλοι μπορούμε να το διαιωνίζουμε λέγοντας εγώ δεν θέλω αυτόν ή εκείνον"...

Καλό απόγευμα σε όλους."
                Over and out.

Comment

antono2 όσο αφορά την επιλογή των moderators...
                  μετά την επίθεση του αγρότη" ζήτησαμε ποιοί εθελοντικά θέλουν να αναλάβουν τον ρόλο του moderator. Δεν έγινε
                  καμία επιλογή. Oσοι ενδιαφέρθησαν εγίναν και τους ευχαριστουμε για αυτό γιατί ο ρόλος του moderator δεν είναι εύκολος.
                  Αν υπάρχει επιπλέον ενδιαφέρον από άλλους κατά προτίμηση παλαιά μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Οσο αφορά τους κανόνες που προτείνονται από τους moderators, σαν snowreport δεν μας ενδιαφέρει το forum να διέπεται από τυχόν strict κανόνες, πιστεύουμε κυρίως ότι η ίδια δυναμική του forum, αποτέλεσμα συμμετοχής όλων, μπορεί να ορίσει το σωστό και ανεκτό τρόπο συμπεριφοράς."
                  30 χρόνια Snow Report

Comment

Νομίζω ότι ο Νίκος όταν ο Φάνης αναίβασε το θέμα επιλογής moderator και ξανά λέω με την δική μου μούρη να φιγουράρει πρώτη πρώτη στην λίστα(αυτό το τονίζω κάθε τόσο μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν λάθος συμπεράσματα) και τον ευχαριστώ για ακόμα μια φορά όπως και τα άλλα παιδιά τον Κώστα ,την Λάρα την Κατερίνα κα ,ο Νικόλας λοιπόν άμεσα δήλωσε από κάτω ότι θα έπρεπε να περιλαμβάνει και άλλα πρόσωπα η λίστα.Παρ όλα αυτά δεν του απάντησε κανείς.Είναι το σημείο που εμένα με κάνει προσωπικά να με απασχολεί μία τέτοια ένσταση,άσχετα εάν την υοθετώ ή όχι.Εάν δεν είχε γράψει κάτι σε εκείνο το θέμα δεν θα έκανα αναφορά ,απλά θα του έκανα μία πρόταση προφορική-φιλική να επιστρέψει και τίποτα παραπάνω.
                    Έχω δηλώσει προσωπικά ότι τους mods τους θεωρώ αξιολογότατα πρόσωπα και τους περισσότερους και φίλους.
                    Ελπίζω το ίδιο να με θεωρούν και αυτοί.

Κέλυ με τον Νικόλα δεν έχουμε μιλήσει ούτε 3 φορές παραπάνω συνολικά απ ότι έχουμε μιλήσει μαζί,και μία φορά που έχουμε βγει με αρκετά άλλα παιδιά από εδώ ,όπως και επιθυμώ να επανάλάβεις κάποια στιγμή την πρόσκληση για εκείνο το φαί που δεν φάγαμε ποτέ.Το ίδιο θα έκανα και για εσένα πραγματικά όπως και για πάρα πολλά άλλα άτομα εδώ,δηλ θα επιθυμούσα και θα προσπαθούσα να επιτευχθεί η παραμονή τους σε μία ανάλογη περίπτωση παρεξήγισης δηλαδή.

Comment

Επιδει νιωθω τυψεις τελικα θα ηθελα να επισημανω μερικα πραματα.
                      Στο ποστ μου με τα ονοματα,ειχα ανφερθει οτι αν ξεχασα καποιος να με συνχωρησουν...
                      Θελω να πιστευω οτι ο Νικολας ,δεν πειραχτικε για αυτον τον λογο...
                      Επιδει εχω χασει το τηλεφωνο του,αν δει το ποστ θα παρακαλουσα να με παρει στο κινητο.
                      Ειναι κριμα γιατι το Γουσταρο πολυ σαν ανθρωπο,και σαν χαρακτηρα.
                      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΙΚΟ ΩΕΩΩΩ!!!!!! "

Comment

ΤΣΟΜΠΑΝΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. "

Comment

Working...
                          X