Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλησπέρα - Σχόλια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλησπέρα - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους, πριν λίγες ώρες επέστρεψα αλλά δυστυχώς αυτά που διάβασα μπαίνοντας μετά απο 3 μέρες στο φόρουμ δεν μου άρεσαν και πολύ.

Αποχωρήσεις, κόντρες, αλληλοκατηγόριες και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί. Μπορεί ο ορισμός των moderator να έγινε γρήγορα όμως αυτά περί αντιδημοκρατικών και κλίκας δεν ευσταθούν αφού έγινε πρόταση σε πάνω από 10 άτομα, μεταξύ αυτών και εγώ που έχω αρκετά σύντομη παρουσία στο φόρουμ. Εμένα από όλο το σκηνικό μου δίνεται η αίσθηση ότι τα άτομα αυτά που διαμαρτύρονται και αποχωρορούν νοιάζονται να είναι το φόρουμ όπως το θέλει η πάρτι τους και όχι για το καλό του φόρουμ ως σύνολο.

Και μέσα σε όλα αυτά διαβάζω ότι αρνήθηκα να γίνω moderator, πότε έγραψα κάτι τέτοιο ρε παιδιά; Εγώ έγραψα στο επίμαχο θέμα ότι με τιμάει η πρόταση και μπορώ να είμαι πολλές ώρες το απόγευμα-βράδυ και άφησα στην διακριτική ευχέρεια του snowreport τις υπόλοιπες ενέργειες, οκ δεν έστειλα προσωπικά μηνύματα ούτε έκανα τηλέφωνα για να πω κάντε με moderator γιατί δεν είναι του στυλ μου και όπως ήδη είπα άφησα το θέμα στην διακριτική ευχέρεια του snowreport.

Τέλος πάντων, θα επιστρέψω άργότερα με τις πρώτες φώτο από Ρόδο-Καστελλόριζο-Έκλειψη...
    Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Γεια σου ρε Hengeo επιτέλους ένας άνθρωπος μέσα να μιλήσουμε!!!
    Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Φίλε hengeo με μπέρδεψες αρκετά.Από την μία στο πρώτο τμήμα της επιστολής σου μιλάς ότι τηρήθηκε η απαραίτητη διαδικασία επιλογής mods ,και στο δεύτερο τμήμα αναφέρεις ότι ενώ άφησες ανοιχτή μία πιθανή συμετοχή σου ως mod δεν σε ειδοποίησε κανείς επειδή δεν μίλησες τηλεφωνικά,πράγμα που δεν αναφερόταν πουθενά ως διαδικασία νομίζω.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ HENGEO.

Comment

Ωχ μην αρχίσετε πάλι, erythrea please!!!!! "
        Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

"

Comment

Αυτό που έγραψα στο δεύτερο μέρος δεν το έγραψα για να διαμαρτηρυθώ που δεν έγινα moderator ή για υπονοήσω κάτι διαφορετικό από αυτά που είπα στο πρώτο μέρος για την διαδικασία. Απλώς κάποιοι έγραψαν ότι αρνήθηκα να γίνω moderator και το έγραψα απλώς για να ξεκαθαρίσω την θέση μου.

Εντωμεταξύ ένα tcu που αναπτύχθηκε γρήγορα έδωσε βροχοκουρτίνες στα Β-ΒΑ (εδώ δεν έριξε τίποτα).
            Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Γεώργιε πες μας και άλλα για την αδρεναλίνη στο Καστελόριζο !!
              Ν.Ν

SV7LNX
              Η γνώση μας κάνει περήφανους.., η σοφία ταπεινούς !!

Comment

Working...
              X