Για το ΣΚ συμφωνώ και εγώ, υπήρχε ένα μπάχαλο όσον αφορά τους συλόγους, που σε έκανε να αισθάνεσαι και λίγο βλάκας , που καθόσουν και περίμενες με τις ώρες στη σειρά!"
Αληθεύει ότι το πάνω πιατάκι θα αντικατασταθεί με καρεκλάκι του χρόνου??? Η πηγή μου μου είπε ότι είναι τετελεσμένο αλλά εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Παν τα χιόνια, παν τα κάλλη...
Αλλά ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ πάλι!!
Η ΟΥΡΑ ΣΤΟ ΛΙΦΤ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ
ΤΟ 50% ΤΩΝ ΣΚΙΕΡ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 3 ΠΥΛΩΝΑ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ 2 Η 3 ΚΑΤΕΒΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ
Δεν είδα ποτέ τόσους πολούς να αφήνουν το πιατάκι σ' αυτό το σημείο (κάποιους ναι και κυρίως πιτσιρίκια).
Η ουρά δημιουργείται γιατί το πιατάκι είναι πολύ αργό και ο κόσμος πολύ περισσότερος από πέρσι, τόσο απλά! "
λοιπόν να πώ και γω πως στο Μαίναλο ήρθα πρώτη φορά φέτος, κατεβήκαμε συνολικά 5 φορές....και πως θα περιμένουμε με το καλό του χρόνου το χειμώνα να τα ξαναπούμε πάνω...
προβλήματα υπάρχουν..τα αναφέρετε όλοι, όμως πιστεύω πως το σημαντικότερο είναι αυτό της ασφάλειας (βλ. αναβατήρες-πιατάκι κ.λ.π.)!!!!
παρόλα αυτά το ΧΚΜ το υποστηρίζουμε πολύ, κάναμε φίλους πάνω και φέραμε και τους φίλους μας (εγώ προσωπικά άλλα 6 άτομα...)... τώρα ξέρω πως για μερικούς από σας αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο διότι θα προτιμούσατε λιγότερο κόσμο για πιο άνετα... το καταλαβαίνω!!!!
anyway αν προστεθούν, όπως γράφετε, κάποα lifts, αν τα υπάρχοντα βελτιωθούν και κινούνται με μεγαλύτερες ταχύτητες πιστεύω να βελτιωθεί η εικόνα του ΧΚ
το θέμα είναι πως το ΜΑΙΝΑΛΟ είναι πανέμορφο και στο ψυγείο του σπιτίου μας έχουμε κολλήσει photo από περιφεριακή.....
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
παρόλα αυτά το ΧΚΜ το υποστηρίζουμε πολύ, κάναμε φίλους πάνω και φέραμε και τους φίλους μας (εγώ προσωπικά άλλα 6 άτομα)...τώρα ξέρω πως για μερικούς από σας αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο διότι θα προτιμούσατε λιγότερο κόσμο για πιο άνετα... το καταλαβαίνω!
Comment