Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλημέρα σε όλους ,αλλα.............

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλημέρα σε όλους ,αλλα.............

βλέπω ότι ο χορός των παρεξηγήσεων δεν θα έχει τέλος ούτε και σήμερα.
    Να ρωτήσω κατ αρχήν ποιος διέγραψε το θέμα που άνοιξε προχθές η Λάρα το θέματα εκτώς καιρού" το οποίο ήταν η η συνέχεια του θέματος που είχε ανοιχτεί πριν ένα μήνα με σκοπό να αποφευχθούν κάποια άσχετα post??
    Eχτές πραγματικά δεν είπα τίποτα για το λίφτινγκ που είχε υποστεί το θέμα από "θέματα εκτώς καιρού" μετατράπηκε σε θέμα "χαλαρή κουβεντούλα.... δεν θυμάμαι ακριβώς)" προφανός για λόγους αισθητικούς.Και αυτό για να μην πουν κάποιοι ότι ποιανόμαστε από λεπτομέρεις που για εμένα δεν είναι.Τελικά το θέμα τι έγινε,ούτε στα άσχετα το βρίκα?????
    Σαφέστατα είμαι απογοητευμένος"

Και εγώ Γιώργο... απογοητεύτηκα...
    Μπήκα σήμερα πρωι - πρωί με σκοπό να πω τις Καλημέρες σε αυτό ακριβώς το θέμα που είχε γίνει σταθερό για αυτόν ακριβώς το λόγω... να μην ανοίγουμε συνέχεια ποστ... τάχα..
    Και αντ'αυτού.. το θέμα δεν υπάρχει πουθενά.. και θέμτα παρεξηγήσεων και αποχωρήσεων γεμάτο το φόρουμ καιρού..
    Τι να πω???
    Δεν ασχοπούμαι παραπάνω... θέλω να μιλάω με ορισμένους ανθρώπους που θεωρώ αξιόλογους...
    Θα τον βρω τον τρόπο και αλλιώς "

Comment

Σωστα.

Comment

Το θέμα είναι ότι παραπονοιόμαστε για πράγματα και καταστάσεις που συμβαίνουν και από την άλλη μετά από λίγο τα προκαλούμε από μόνοι μας εκεί που δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Comment

καλημέρα και απο μένα! χτες το μεσσημέρι προς απογευμα που έφυγα απο το γραφείο το θέμα υπηρχε μια χαρά. τι έγινε? μήπως κατα λάθος σβήστηκε? λαρα βάλτο πάλι και θα το κανω sticky! "

Comment

Ακριβώς.............
            Γι'αυτό ας κάνουμε την χαλαρή πρωινή κουβεντούλα μας, όπως εμείς ξέρουμε..
            Από καιρό στην Κατερίνη ΒΡΑΖΕΙ ο τόπος.. ξεκινήσαμε πρωινό με 17 βαθμούς και μέχρι το μεσιμέρι περιμένουμε καμιά 25 να πω..
            Γιώργο ανάρρωσες πλήρως???
            Φαντάζομαι πως ναι "

Comment

Καλά που έχουμε και βίσμα.........
              Κελλύτσα βάλτο εσύ κοπέλα μου κατευθείαν!!!
              Ευχαριστω "

Comment

Φαντάζομαι θα βοήθησαν και οι πιπινονοσοκόμες. "
                Κατερίνα

Comment

Το θέμα δεν είναι αυτό Κέλλυ και δεν αμφισβητεί κανείς την καλή διάθεση κανενός και ειδικά την δικιά σου.
                  Το θέμα είναι ότι μέχρι τις 2:30 την νύχτα το θέμα υπήρχε.Σβήστηκε κατά λάθος????Ας έβγαζε ένα post αυτός που το έσβησε κατά λάθος εξηγόντας ,δεν ήταν κακό.

Comment

Ναι ,το είπα και στον Φάνη εχτές ότι χάρη στα λόγια τα δικά σας είμαι από εχτές καλά "

Comment

Και μενα μου εκανε εντυπωση η διαγραφη του παρολο που δεν συμμετειχα, το διαβαζα όμως! Νομίζω πως το Moderating το εξασκούμε σβήνοντας υβριστικα ποστ, άλλαξε κάτι? Οταν επρεπε και χρειαζοταν φαγαμε στην μαπα δυο μερες τον βλακα.....
                      Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Comment

Φίλε Δημήτρη δυστηχώς οι παρεξηγίσεις θα συνεχίζονται και ξέρεις γιατί??Γιατί από το Σάββατο κι όλας όπως και την Δευτέρα είχα τονίσει την ανάγκη για να οριστεί μία μέρα συζήτησης στο Φόρουμ για να συζητηθούν όλα.Δύο προτάσεις είχα κάνει,αυτή και για την μη προχειρότητα στις αποφάσεις.
                        Βλέπω όμως ότι ενώ βιαστήκαμε να δημιουργίσουμε τις θέσεις των mod,να κάνουμε αυτή την συζήτηση δεν μας απασχολεί και μάλιστα τώρα που επιβαλώταν για να λυθούν και οι όποιες παρεξηγίσεις δημιουργήθηκαν στην τελική.Από το να πετάγονται ξεκάρφωτα post διαμαρτηρίας,αποχωρήσεως αλληλοκατηγοριών για μέρες θα μπορούσε να είχε οριστεί αυτή η μέρα από την Τρίτη κι όλας .Έτσι όλοι όσοι έγραφαν διαμαρτυρίες και ενστάσεις θα ήταν εκτεθημένοι αφού θα είχε οριστεί ημέρα συζήτησης.Τώρα είναι αργά............
                        Έγώ είδη είμαι πολύ απογοητευμένος πραγματικά.

Comment

??
                          Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Τι εγινε ρε παιδια??
                            Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Καλά βρε παιδιά γιατί είμαστε προπέτες, ποιό θέμα σβήστηκε; Είναι δυνατόν να ψάχνουμε για κριτική με το παραμικρό; Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                              X