Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΣ SNOWREPORT MONO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΓΙΑΝΝΗ, αν θέλεις να πεις κάτι ΜΟΝΟ στο snowreport μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις e-mail.

Όσον αφορά το φόρουμ, νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες, το μόνο που χαλάει το κλίμα είναι η γκρίνια μερικών, άνευ λόγου και ουσίας. Επίσης, έχω ξαναπεί πως αντιδράσεις του τύπου ή γίνεται το δικό μου ή φεύγω", δείχνουν νοοτροπία που δεν θα έπρεπε να αρμόζει ούτε στην ηλικία μας ούτε στη σοβαρότητα που θα θέλαμε να έχουμε ως άτομα.

Τέλος, ως MODERATOR σε παρακαλώ να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς όταν αναφέρεσαι σε άτομα."
    Over and out.

Comment

Φίλε Μάκη ,δεν μου άρεσε καθόλου το τελευταίο σου post,και αναζητώ πραγματικά μέσα από αυτό να βρώ τον χθεσινό συνενετικό Μάκη.
      Κατά αρχήν σου απαντώ εγώ για εμένα για να μην μπερδευτούμε όπως κάνω πάντα, συν ότι ο Γιάννης απ ότι μου είπε δεν θέλει να ξανά μπει ούτε καν σαν επισκέπτης ,παρά τις δικές μου εκλήσεις,τις οποίες έκανα και σε εκείνον όπως και στην Κατερίνα και στον Νικόλα.
      Και αυτό το έκανα γιατί με πειράζει σε αντίθεση με άλλους που δηλώνουν το αντίθετο ,να βλέπω ένα forum κουτσουρεμένο απουσιάζοντας αξιολογότατα άτομα και φίλοι ,με τις ιδιαιτεροτητές τους και τους δικούς τους χαρακτήρες και φυσικό είναι αυτό , ο καθένας.
      Το ίδιο θα έλεγα αν απουσιάζε το φιλαράκι μου ο Μάκης ,η φίλη μου η Κέλη ,ο φίλος μου ο Κωστής και ο αξιολογότατος Τσομπάνης,και αυτό το ξέρεις πολύ καλά.
      Και φυσικά ο Φάνης.Θέλω να πω όμως τα εξής:
      Για ποιο λόγο παραπέμπεις φίλε Μάκη τον καθένα να μιλήσει τηλεφωνικά απ ευθείας με το SR όταν θέλει να αναφέρει μία αποφασή του ή θέλει να εκφράσει μία διαφονία του έστω και έντονα???Στο τηλέφωνο έγραφε τόσο καιρό ή στο Forum???Χαλάει την αισθητική μήπως???
      Παρακάτω μιλάς για νοοτροπίες που δεν αρμόζουν σε σοβαρούς ανθρώπους????
      Και σε ρωτώ γιατί τονίζεις ότι αυτά τα λες ως moderator και όχι σαν μέλος,και με τις απαραίτητες συστάσεις κι όλας.

Για να ξεκαθαρίσω κάτι,είχα τονίσει και την Κυριακή και την Δευτέρα πρωί πρωί μάλιστα, ότι δεν πρέπει αυτή την φορά να γίνουν προχειρότητες ,τέτοιες που να δημιουργίσουν σε κάποιον την αίσθηση της αμφισβήτησης.
      Θέλεις λάθος αίθσθηση, θα πω λάθος δεν με ενδιαφέρει αυτό.Τελικά κάτι τέτοιο δεν τειρείθηκε ή τουλάχιστον όπως έγινε δεν φάνηκε ότι τειρείθηκε και δεν ενοώ σε καμία περίπτωση εσκεμένα.
      Έτσι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μπαράζ παρετήσεων και διαφωνιών άλλα και αλληλοκατηγωριών που αντιθέτως θα έπρεπε να είναι όλοι ευχαριστημένοι μετά την πρώτη κίνηση δημιουργίας περισοτέρων θέσεων moderator και μάλιστα όταν αυτές τις καλύπτουν 4 αξιολογότατα παιδιά και το ξανά λέω αυτό.
      Και δεν μπορεί να μου πει κανείς ούτε ότι αυτά τα λέω κατ όπιν εορτής αφού είχα τονίσει τον κίνδυνο,ούτε γιατί εγώ δεν έγινα moderator ,αφού το ονομά μου φιγουράριζε πρώτο πρώτο στις επιλογές του Φάνη και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό.Και μάλιστα και την Δευτέρα το βράδυ και ο Φάνης και ο Κώστας μου το ξανά εισηγίθηκαν.
      Αυτά τα λίγα φίλε Μάκη φιλικά ήθελα να σου πω.

Comment

Originally posted by zink_titanum
        ΓΙΑΝΝΗ, αν θέλεις να πεις κάτι ΜΟΝΟ στο snowreport μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις e-mail.

Όσον αφορά το φόρουμ, νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες, το μόνο που χαλάει το κλίμα είναι η γκρίνια μερικών, άνευ λόγου και ουσίας. Επίσης, έχω ξαναπεί πως αντιδράσεις του τύπου ή γίνεται το δικό μου ή φεύγω", δείχνουν νοοτροπία που δεν θα έπρεπε να αρμόζει ούτε στην ηλικία μας ούτε στη σοβαρότητα που θα θέλαμε να έχουμε ως άτομα.

Τέλος, ως MODERATOR σε παρακαλώ να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς όταν αναφέρεσαι σε άτομα.
        Ειδικά αυτό το "αρμόζει στην ηλικία και στην σοβαρότητα"
        Ειναι αυτό που λέμε "βγάλε την σκούφια να με χτυπησεις"
        Πολύ εύκολα ξαχναμε διαμάχες με χυδαίους υβρυστικούς χαρακτηρισμούς. Και μάλιστα διαβάστηκε από όλους σε αυτό το forum.
        Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα Ελληνική πρωτοπορία. ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....."
        http://www.meteorameteo.com/

Comment

Γιώργο, δεν διαφωνώ μαζί σου. Αυτό που θέλω να τονίσω με τα ποστς μου, είναι ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ. Δηλαδή, ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, και έκφραση δυσαρέσκειας, αλλά με διάθεση συζήτησης και ανέυρεσης λύσης, χωρίς σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού και αν θέλεις εκβιασμού όπως είναι πο αποχωρίσεις. Εγώ τουλάχιστον έτσι τις βλέπω. Μακάρι όλοι οι διαφωνούντες να ακολουθούσαν το παράδειγμά σου.

Κι εμένα με χαλάει που το φόρουμ κουτσουρεύτηκε. Όποιος και να έφευγε, ακομα και κάποιος με τον οποίον δεν έχω συζητήσει ποτέ, θα με πείραζε. Και στεναχωριέμαι και τώρα με τις αποχωρήσεις. Βέβαια κάπου ελπίζω πως θα ξαναγυρίσουν...

Από την άλλη, ειληκρινά δεν καταλαβαίνω τον Γιάννη. Παραείναι υπερβολικός, και παραλείπει πολλά σκαλιά στην κλίμακα της διαμαρτυρίας" για κάτι που δεν του αρέσει.

Για το τηλέφωνο, το είπια ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή ο ΓΙΑΝΝΗΣ λέει ΠΡΟΣ ΣΡ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ενώ ξέρει καλά, πως το ποστ του θα το δουν όλοι. ’ρα, μάλλον δεν ήθελε να απευθυνθεί ΜΟΝΟ στο ΣΡ... Δηλαδή τα λέει στη νύφη, να τακούει η πεθερά. Ας τα πει κατευθείαν στην πεθερά λοιπόν χωρίς κορώνες και δράμματα.

Επίσης, αν πρόσεξες, ο γιάννης αναφέρεται σε "οίκο τραγέλαφων". Είμαι υποχρεωμένος να συμπεράνω πως οι τραγέλαφοι είναι τα μέλη του φόρουμ (και φυσικά ο Γιάννης είναι εκτός). Είμαι επίσης υποχρεωμένος να σημειώσω πως τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν είναι πρέποντες. γιατί αν δεν το κάνω, θα βρεθεί κάποιος άλλος να το πει, και να κατηγορήσει τους μοντς που δεν το έκαναν. Αλλά και απλά, δεν αρέσει σε κανέναν πιστεύω, να τον αποκαλεί ο κ. Γιάννης "τραγέλαφο", έστω και αν δεν τον αναφέρει προσωπικά. Και μη μου πεις τώρα "όποιος έχει τη μύγα..." γιατί θα σου πω πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τιμία, πρέπει και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ τιμία.

Αυτά φίλε Γιώργο και είμαι εδώ για κάθε καλοπροαίρετη συζήτηση και κριτική."
          Over and out.

Comment

Originally posted by meteora
            Ειδικά αυτό το αρμόζει στην ηλικία και στην σοβαρότητα"
            Ειναι αυτό που λέμε "βγάλε την σκούφια να με χτυπησεις"
            Πολύ εύκολα ξαχναμε διαμάχες με χυδαίους υβρυστικούς χαρακτηρισμούς. Και μάλιστα διαβάστηκε από όλους σε αυτό το forum.
            Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα Ελληνική πρωτοπορία. ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.....
            Φίλε meteora, εγώ δεν μίλησα για εμένα, μίλησα για τον Γιάννη. Αυτόν θεωρώ σοβαρό, και του είπα πως δεν τον τιμά μια τέτοια συμπεριφορά. Δεν αποκάλεσα εμένα σοβαρό. Για εμένα δεν μιλάω, μιλήστε εσείς."
            Over and out.

Comment

για πρωτη φορα θα συμφωνησω με το μακη.
              εγω εχω να πω παντος οτι οποιος και να απειλει οτι θα φυγει ειμαι σιγουρος 100% οτι τον επομενο χειμωνα θα ειναι εδω.γιατι υπαρχει το ψωνιο στο καθενα μεσα του ,ο οποιος γνωριζει πεντε πραγματα και επειδη δεν εχει αλλο τροπο να τα πει,μπαινει και γραφει στο φορουμ και νιωθει ικανοποιηση.ειναι στο χαρακτηρα του ανθρωπου να θελει να λεει καποια πραγματα τα οποια οταν βγαινουν και αληθηνα ικανοποιητε ακομη περισσοτερο.

παντος πολυ ντορος για το τιποτα....
              as long as we have memories,yesterday remains

Comment

Και πάλι σου είπα ότι αυτά στα έγραψα επειδή τόνισες πως τα αναφέρεις με την ιδιότητα του moderator γιατί συνήθως σε προσωπικές αντιπαραθέσεις μελών δεν πέρνω θέση ή τουλάχιστον προσπαθώ να το αποφύγω.Και αυτό το τόνισα όπως τόνισα ότι μιλάω εκ μέρους του εαυτού μου και αν κάποιος παραφερθεί σε κάτι καλά θα κάνουν οι mod να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις.
                ’λλα ρε Μάκη εμένα η όλη ιστορία με έχει στεναχωρήσει αρκετά και δεν με αφήνει αδιάφορο όπως θέλουν να λένε πολλοί.

Comment

Είναι γεγονός Θύμιο και έχεις δίκιο ότι ο Μάκης είχε μια προστριβή πριν μερικές ημέρες και ακούστηκαν από δύο μέλη αχαρακτήριστες κουβέντες, έτσι είναι. Ομως οι δύο συνάδελφοι" παρά που θεώρησα τότε κατακριτέα τέτοιου είδους συμπεριφορά, ζήτησαν συγνώμη ο ένας από τον άλλον και αναφέρθηκε ότι ήταν πάνω σε στιγμή εκνευρισμού.
                  Φίλε Γιώργο δέχομαι τους προβληματισμούς σου και πάντα με απασχολούν και οι δικοί σου όταν λέγονται, αλλά και άλλων μελών. Ομως στην διένεξη την σημερινή με την επίθεση (πιστεύω αρχικά προσωπική σε μένα why...I dont know) του Γιάννη, η άμεση ΄παρέμβασή σου είχε να κάνει με μένα και όχι με τον Γιάννη ή αν θέλεις και την διαδικασία και αυτό με πείραξε λιγάκι. Δεν πήρες θέση απόλυτη και σαφή, τη στιγμή που ανέπτυξα επιχειρήματα στην περι δημοκρατίας δημοσκόπηση και θυμάσαι πόσο φιλικά επιθετικός ήσουν σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Βέβαια εντάξει είναι φίλος σου ο Γιάννης, αλλά όταν δημιουργεί ένα τόσο σοβαρό θέμα αναίτια κατά την γνώμη μου και να καταηγορεί για φασισμό και τα τοιαύτα και να χαρακτηρίζει όλα τα μέλη με απαράδεκτο τρόπο, δεν στλάθηκες στην σωστή πλευρά θαρρώ. Θέλω να πω την θεωρία με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά. και σου το λέω αυτό, γιατί πολλές φορές εμφανίστηκες σε ρόλο Σολομώντα και είχες σωστές απόψεις, όμως εδώ παρέκαμψες λίγο την αυτο-διαδικασία σου. Φιλικά το αναφέρω, γιατί ειλικρινά στεναχωρέθηκα το απόγευμα έτσι όπως εξελίχθηκε το όλο θέμα, κυριολεκτικά εκ του μηδενός."

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Γιώργο, κι εμένα με στεναχωρεί, τα είπαμε αυτά. Ο Γιάννης όμως είναι μεγάλο παιδί και παίρνει τις αποφάσεις του. Ελπίζω πως με τον ίδιο τρόπο, θα πάρει και την απόφαση να ξανάρθει.

Όσο για το ΩΣ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ, σου εξήγησα, το έγραψα γιατί υποτείθεται πως ο ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ πρέπει να παρεμβαίνει όταν εξαπολύωνται βρισιές, να διατηρεί το ήπιο κλίμα και να προστατεύει το φόρουμ από αναταράξεις. Δεν υπήρχε λόγος ο Γιάννης να αποκαλέσει τραγέλαφους τα μέλη, όποια και αν εννοούσε. Είναι χαρακτηρισμός, πως να το κάνουμε... Καλό είναι, όλοι μας να αποφεύγουμε να χαρακτηρίζουμε άτομα. Απλά να χαρακτηρίζουμε και να καταδικάζουμε αν θέλεις ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και καταστάσεις χωρίς να καταφεύγουμε σε χαρακτηρισμούς προσώπων.
                    Over and out.

Comment

Κώστα νομίζω ότι ακριβώς για να μην γίνει αυτή η παραιξήγιση σου τόνισα πράγμα που δεν ανέφερες ότι δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα post.Και αυτό που διάβασα και στάθηκα αμέσως ήταν η 3πλοψηφίες ως ενάντιοι ψήφοι έτσι κάπως το χαρακτήρισες.Πραγματικά νόμιζα ότι μπορούσατε να είχατε την δυνατότητα να δείτε αν κάποιος έχει τριπλοψηφίσει.Αν όχι τότε συνέστησα εφόσον έκανες αυτή την καταγγελία η δημοσκόπιση να πέσει όπως και ή επιλογή για δημοσκοπίσεις για λόγους τυπικούς και επιμένω σε αυτό.ένα θέμα που είναι λειτουργικό του Forum δηλαδή,και όχι θέση σε μια διαίνεξη.
                      Στον Μάκη τόνισα ότι απάντησα στον moderator Μάκη που έτσι και απάντησε,αλιώς δεν θα απαντούσα.
                      Όσο για τον Γιάννη γνωρίζεις ότι αρκετές φορές έχουμε στο παρελθόν συγκρουστεί στο forum οπότε αυτό που έγραψες δεν ισχύει περί φιλίας.Το ότι εγώ ξέρω καλύτερα τον χαρακτήρα του οπότε μπορεί και να ερμηνεύσω μία στάση του διαφορετικά ,αυτό ναι άλλα και πάλι δεν παραβλέπω ούτε τα λάθη ούτε τα άστοχα.

Comment

Μα γι αυτό Μάκη σου απάντησα γιατί το ξεκαθάρισες έτσι.Δεν το είπα για κακό ,απλά αν ήταν μία προσωπική απάντηση δεν θα σου απαντούσα ,αυτό ήθελα να τονίσω.

Comment

Τελικά να πέσει ή οχι η δημοσκόπηση? (μα δούμε και πως δουλεύυουν τα tools του μοντ βρε αδερφέ! )"
                          Over and out.

Comment

Μάκη εγώ προτείνω παρά τα όσα ελέχθησαν να παραμείνει η δημοσκόπηση ακόμη 1-2 μέρες (παρά την διαφωνία πολλών για τα ερωτήματα), γιατί οι απόψεις περί δημοκρατίας εξετάζονται από πολλές σκοπιές. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να σεβόμαστε κάθε γνώμη, αλλά και να διαλεγόμαστε όταν διαφωνούμε. Αυτή είναι η αρχή της δημοκρατίας.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ MODERATORS ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΗΜΑ.
                              Ε ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΟΝΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ

Comment

Working...
                              X