Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΣ SNOWREPORT MONO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΡΟΣ SNOWREPORT MONO

επειδη πουθενα και ποτε δεν εμαθα να συμβιβαζομαι
    δεν εχει κανενα νοημα πλεον να μενω σε ενα μερος που δεν με εκφραζει πλεον και οπου επικρατει φασιστικη νοοτροπια απο ορισμενους διορισμενους
    δηλωνω την αγανακτηση μου αρχικα και μετα την απογοητευση μου που βλεπω ενα φορουμ φιλων του καιρου να μετατρεπεται σε οικο τραγελαφων.
    φευγω και ζητω απο το snowreport και οχι απο τους υπουργους εδω΄¨την διαγραφη μου απο τα αρχεια σας κυριοι
    δεν ασχολουμε(αυτο ψηφισα)και αυτο θα κανω τωρα.
    στο μελλον θα επαναενταχθω στην ομαδα μονο οταν δω να αναλαμβανει moderator καποιος απο την ομαδα του snowreport.
    μετα απο τοσα χρονια ειδα το φορουμ να κατρακυλαει σε ολα τα επιπεδα και να πιανει πατο τελικα ΑΒΟΗΘΗΤΟ.
    ΚΡΙΜΑ.
    "
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Μόνο θέμα νοοτροπίας είναι και όχι συμβιβασμού φίλε Γιάννη, γιατί έχεις αποδείξει στην διαμονή σου σε αυτή την καιροαγκαλιά, ότι ξέρεις πολύ καλά να τσακώνεσαι με τους περισσότερους και όχι να διαφωνείς απλά. Η Δημοκρατία έχει διάλογο, λόγο και αντίλογο, αλλά εσύ δεν φαίνεται να το έχεις μέσα σου αυτό και πετάς αόριστες και αναπόδεικτες επιθέσεις χωρίς νόημα. Και βέβαια θα συμφωνήσω στο θέμα μοντερέιτορ από το snowreport, άλλωστε αυτό είχα ψηφίσει όταν ετέθη πριν λίγο καιρό.
    Ομως αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, να διαμαρτυρόμαστε χωρίς ουσία και αποδείξεις για ένα θέμα που είχε ανοίξει και είχε κλείσει με σύντομες μεν, δημοκρατικές διαδικασίες δε. Και διαφόρων ειδών χαρακτηρισμοί δεν έχουν καμμία σχέση για μένα προσωπικά, όταν πρόκειται να υποστηρίξω την θέση μου, ότι κανένας (ούτε εσύ βέβαια Γιάννη, παρά τις διαφωνίες, που είναι θεμιτές) δεν πρέπει να φύγει ή να διαγραφεί από το φόρουμ.
    Αυτή είναι η δική μου άποψη και ας κριθεί ανάλογα της επλίθεσης που δεχτήκαμε σήμερα αναίτια και αντιδεοντολογικά.

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Δ Ε Ν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ (ΓΡΑΠΤΩΣ ΜΟΝΟ)ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ?ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ <<ΧΑΛΑΣΕΙ>>.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ(ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ).ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

Comment

καλα ρε παιδια ελληνικα δεν ξερετε να διαβαζετε???????

Το παληκαρι ειπε προς το snowreport και μονο!!!!!!

Εσεις γιατι Απαντατε?????????????

Φιλε μου γιαννη τωρα που φευγεις το μονο που θελω να σου ευχηθω ειναι

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

και ελπιζω καποιο αλλο καιρο foroum να σε παρει στην φιλοξενη του αγκαλια!!!!!!!"

Comment

Ξερουμε-Ξερουμε...Το Δεκεμβριο παλι εδω θα εισαι! "
          Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
          200μ.
          hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
          http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Μα μονο και μονο για να δημιουργουν εντυπωσεις βρε φιλε...ξερεις ποσοι απο εδω εχουν πει αποχωρω και ειναι συνεχεια εδω! "
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

στο μελλον θα επαναενταχθω στην ομαδα μονο οταν δω να αναλαμβανει moderator καποιος απο την ομαδα του snowreport.

NA ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ......

Comment

Γιαννη....ξερεις εγω αμα γκαντεμιασω καποιον ε???
                Αντε στα αβγα σου... "
                Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Αγαπητέ Γιάννη σε κανέναν δεν αρέσει να συμβιβάζεται, δεν μπορω να καταλάβω την έκρηξή σου, σκέψου το καλύτερα και θα δεις ότι ίσως έχεις άδικο
                  Αυτα, πάντως όλες οι καλοπροαίρετες απόψεις είναι σεβαστές, το forum όπως είναι τωρα είναι μια χαρα, κάναμε σωστή απεντόμωση "
                  Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Comment

απεντομωση..... "
                    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Δεν έχω ποτέ όσο καιρό είμαι εδώ, κατακρίνει κανενώς μέλους την στάση που δηλώνει αποχώρηση,ούτε καν στον Φάνη (εκτώς από μία φορά νομίζω ,και αυτό με αφορμή κάποιου άλλου γεγονόντως στις αρχές του χειμώνα) που έχει την πρωτιά στις αποχωρήσεις.
                      Πρωτιμώ προσωπικά μία τέτοια εκδήλωση διαμαρτυρίας, σωστή ή λάθος η αιτία αυτό δεν με ενδιαφέρει, παρά μίας εκδήλωσης διαμαρτυρίας με άλλους τρόπους όπως με προκλητικά και υβριστικά post.
                      Πάντως στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ο φίλος μου ο Γιάννης αναφέρεται καθαρά προς τους υπευθύνους του SR εξειγώντας τους λόγους αποχώρησης, καθώς και ποιες συνθίκες θα κάλυπταν εκείνον για να επιστρέψει,ζυτώντας μάλιστα και την διαγραφή του από την λίστα μελών.
                      Ας μην απαξειώνουμε λοιπόν συνεχώς τις αντιδράσεις πικρίας κάποιων παιδιών ,και θα ξανά πω εδώ διακαιολογιμένες ή όχι δεν με ενδιαφέρει,με την φράση κινήσεις εντυποσιασμού "ή "ε και που θα πάει θα γυρίσει".
                      Και για να μην ειπωθεί από κάποιον ότι κάνω διάκριση, ξανά λέω και ας γίνομαι κουραστικός ότι και στον φίλο μου τον Φάνη που του έχω κάνει κριτική ,καλοπροαίρετη πάντα για κάποια πράγματα,μπορεί κάποιες ελάχιστες φορές και έντονη κάπως ,ποτέ δεν τον έχω κρίνει κυρίως το τελευταίο διάστημα που ήταν mod για τις αποχοροεπιστροφές του.Μάλλον ίσα ίσα, προβληματιζόμουν κι όλας ,και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος αν θέλει άλλα αν διάβαζε κανείς και τα κειμενά μου-απαντήσεις θα το παρατηρούσε.

"

Comment

Εχεις εκνευρισει παντος......ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ. "
                        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

πιστευω πως ο cookman εδωσε τη καλυτερη απαντηση.
                          οποιος θελει να φυγει ας φυγει.και οποιος θελει να μεινει ας μεινει.ας μην δημιουργουμαι νεα θεματα,με ασχετο περιεχομενο,για να κερδιζουμε εντυπωσεις και μετα να κατηγορουμε αλλους.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"
                          as long as we have memories,yesterday remains

Comment

Οπως εγω π.χ εχω φυγει 10 και εχω ερθει 10.... "
                            Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Εμένα προσωπικά με προβληματίζει κάθε τέτοια η παρόμοια κίνηση, άλλη λιγότερο ,άλλη περισσότερο, είτε προέρχεται από τον Φάνη είτε από τον Γιάννη είτε από κάθε άλλο ενεργό μέλος του forum.Αλίμονο να μην προβληματιζόμαστε από τις αντιδράσεις είτε πικρίας,είτε αγανάκτησης των διπλανών μας,ασχέτως αν είναι άλλες φορές σωστές και άλλες λάθος.

Comment

Working...
                              X