Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αποχώρηση - Λόγοι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αποχώρηση - Λόγοι

Ο Λόγος που φτιάχνω το νέο θέμα είναι για να μην χαθεί στο χάος των ποστς, όπως γίνεται συνήθως και φυσικά για να απαντήσω σε ορισμένους/ες.

Οι λόγοι που αποχωρώ είναι οι εξής:

1. Στην περίπτωση του αγρότη ότα έκανα καφριλίκια, χωρίς όμως να βρίσω, όπως άλλα παλιά μέλη απειλήθηκα με διαγραφή, ενώ τα άλλα παλιά μέλη που έβριζαν χυδαία δεν απειλήθηκαν καν, δεν τους έγινε η παραμικρή σύσταση από τον mod.

2. Στη συνέχεια διάβασα απίστευτα αντιδημοκρατικά μέτρα, τρομολαγνικά και αγροτοφοβικά. Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε έστω ένας δεύτερος mod και είχε σβήσει αμέσως τα μηνύματα. Βέβαια έτσι βρήκαν ευκαιρία να δικαιωθούν αυτοί που υποστήριζαν τα αστυνομικά μέτρα. Μάλιστα τα μηνύματα του αγρότη έμειναν τόσο καιρό μέσα που αρχίζω να υποψιάζομαι ότι έμειναν επίτηδες μέσα ώστε να παρθούν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα και να δικαιολογηθεί το πανηγύρι της μοντεροποίησης που ακολούθησε...

3. Και πάμε στο πανηγύρι. Όταν πρότεινα αυστηρό μοντεράτινκγ δεν εννοούσα να πάρουμε τα φιλαράκια μας και να τα κάνουμε μοντς σα να μοιράζουμε παιχνίδια. Νομίζω ότι οι περισσότεροι το είδατε σαν νέο παιχνίδι. Ο Hengeo και κάποιοι άλλοι προς ΤΙΜΗΝ τους δεν δέχτηκαν να γίνουν παρά το ότι τηρούσαν τις προδιαγραφές. Αλήθεια βάση ποιον προδιαγραφών προτάθηκαν οι μοντς; Και με βάση ποια λογική μπήκαν εν μία νυκτή λες και ο αργότης υπήρχε ακόμα μέσα και κινδύνευε το φόρουμ.

4. Γιατί γίναν τόσοι πολλοί μοντς; Μήπως γιατί έτσι εξυπηρετείτε μία συγκεκριμένη παρέα (δεν θα πω κλίκα) και ποιοι τελικά γίναν; Για κοιτάξτε λίγο. Δηλαδή όποιος γράφει τα πιο πολλά άσχετα με τον καιρό ποστς γίνεται υποψήφιος για μοντ; Για να καταλάβω...

5. Είναι αντιδημοκρατικό να αποχωρείς, μάλιστα, τι άλλο θα ακούσουμε από τον κύριο Ζινκ που την έχει δει αρχηγός έτσι και αλλιώς πριν γίνει μοντ. Πως αισθάνεσε τώρα Ζινκ που έχεις εξουσία; Αισθάνεσαι καλύτερα;

6. Το τραγελαφικό που ακολούθησε με τον κάθε μοντ να γράφει τους δικούς του κανόνες, να λέει πως θα χρησιμοποεί το μοντεριλίκι και πως θα κάνει διαγραφές, οπς σόρρυ συστάσεις ήθελα να πω.

7. Προσωπικά και να μου κάνατε πρόταση δεν θα δεχόμουν, αλλά το θέμα δεν είναι εγωιστικό αλλά λειτουργίας του φόρουμ, που νοσεί σοβαρά και όχι μόνο λόγω αγρότη. Τώρα που έφυγε η κίνηση έπεσε δραματικά και μη μου πείτε για τον καιρό γιατί και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αδιάφορος...

8. Δεν έχω κάτι προσωπικά με κάποιον, αλλά με την συμπεριφορά που δείχνει ο καθένας απρόσωπα εδώ μέσα, αν θέλετε ένα φόρουμ κλειστό κλαμπ με 10 γνωστούς μοντς...δικό σας είναι.

Αυτά από μένα, ζητώ συγνώμη από τα παιδιά που γνωρίζω και σέβομαι.
    Σόλωνας
    <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
    Pilio

Σόλωνα σαφεστατα και εχεις προσωπικα! και αν καταλαβαινω οχι μονο με καποιον αλλα με πολλους εδω μεσα!!! κρίμα παντως γιατι θεωρεις αυτο το φορουμ κλικα! μονο που οι κλικα δεν ειναι η 5 απο εμας αλλα ολα τα μελη! λυπαμαι αν δεν μπορεις και δεν θελεις να συνεχισεις!
    εγω θα σου πω απλα ωρα καλη και καλη τυχη! να σαι καλα!

Comment

sou dino dikio se orismena pantos
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

solona makari ekei pou tha grafis apo edo kai pera na exeis tis idies dimikratikes evesthisies dioti apo oti ksero prin vgoun ta minimata ta pernan apo diplo kai triplo koskino.Vevaia eki ine pio kirile kai den tha pis kouveda stin teliki alla den pirazi.Den thelo na po alla giati den exo kati prosopiko mazi sou apla den mou aresi o tropos pou topothetis ta pragmata kai nomizo oti ise poli lathos

Comment

Σόλωνα, αν και απ' ότι κατάλαβα σε έχουν πειράξει κάποια πράγματα, δέξου και εμπιστεύσου μια καινούργια κατάσταση, όσο άμεσα κι αν έγινε. Δώσε πίστωση χρόνου και μείνε, γιατί το θέμα είναι να βρούμε μια χημεία μέσα από πολλές διαφορές και διαφωνίες. Προσωπικά ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά και λίγο νερό στο κρασί μας δεν βλάπτει, με πρώτο εμένα "

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Δεν γράφω συχνά στο foroum αλλά το παρακολουθώ τακτικότατα πάνω από 2 χρόνια. Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το Σόλωνα στον ορισμό των modarators αλλά θα δικαιολογήσω ότι ο ορισμός των συγκεκριμένων έγινε στα πλαίσια του πανικού του Σ/Κ με τον αγρότη και γι΄αυτό το λόγο ορίστηκαν και ορισμενοι οι οποίοι πιστεύω ότι ήταν γνωστοί του admin. Αν βέβαια ο admin παρακολουθούσε το foroum συχνότερα θα παρατηρουσε ότι κάποιοι από τους ορισθέντες είχαν προστριβές με άλλα μέλοι σε άθλιο ύφος και με απειλές και δεν πιστεύω ότι είναι κατάλληλοι να επιβλέπουν" το foroum. Το να απόχωρείς όμως από κάτι το οποίο σου αρέσει και δεν μάχεσαι για να το βελτιώσεις δεν είναι και η κατάλληλη στάση κατά τη γνώμη μου. Προτείνω σε ευλογο χρονικό διάστημα να προταθούν από όλους κάποια μέλοι και από εκεί να εκλεγούν οι "οριστικοί" modarators και μέχρι τότε να λειτουργήσει με τους υφισταμένους .

Φιλικά
            Μιχάλης"

Comment

Δεν έχει καμία σχέση με σένα Κώστα. Όσοι θιχτούνε από τα λεγόμενα μου μάλλον θα έχουν τη μύγα. Μπορεί να είναι υπερβολικό αυτό που λέω για την κλίκα, αλλά προς τα έξω έτσι φάινεται. Η γυναίκα του Καίσαρα....

meteovolos.gr
              Pilio

Comment

μιχάλη θα σε παρακαλούσα όταν κατηγορείς ''οτι καποιοι οριστικαν επειδη ειναι γνωστοι του αντμιν'' να εχεις το θαρρος της γνωμης σου και να λες και ονοματα! ειναι τραγικα αδικο να κατηγορεις ανθρωπους και να θιγεις καποιους χωρις να εχεις αποδειξεις!

σε ευχαριστώ

Comment

solwna egw aplws na sou zitisw sygnwmi gia auta pou eixa grapsei ,oxi oti eipa kati xontro alla den exw kanena problima mazi sou...to forum thelei anadiorganwsi..egw proswpika exasa tin mpala me tous mods,den katalaba ti egine,an kai dinw kapoia dikia ston nikola gia auta pou exei grapsei..nomizw oti se kanenan den aresei i eikona tou forum kai nomizw oti k alloi tha pane pros tin eksodo...

Comment

epidi se ksero kai ti atomo ise kai ti psora sou(meraki) me tin meteorologia nomizo oti ise ipervolikos kai adikis ton eouto sou.Nomizo oti prepi na to ksanaskeutis

Comment

Αν δω κάποιες κινήσεις, θα το ξανασκεφτώ να είσαι σίγουρος.
                      Δεν ξαναστέλνω άλλο μήνυμα. Μακάρι να πάει μπροστά το φόρουμ, αλλά με επιπόλαιες κινήσεις δεν το βλέπω, μακάρι να βγω εγώ λάθος.

meteovolos.gr
                      Pilio

Comment

elpizw na dexesai tin sygnwmi mou solwna "

Comment

Όταν εννοώ ότι είναι γνωστοί του admin εννοώ ότι έχει πικοινωνία τηλεφωνική μαζί τους πολύ πιο τακτικά από ότι με άλλα μέλοι. Και εννοώ εσένα Κέλυ και τον Ζινκ. Και δεν νομίζω ότι αυτό θίγει κανένα

Comment

Καταρχήν για ποια κλίκα μιλάτε βρε παιδιά, εγώ εδώ μεσα 3-4 άτομα ξέρω κι αυτά από ενα καφέ και με μηνύματα που μιλάμε. Η Κέλλυ το ίδιο αποσο ξέρω, τον τσομπάνη δεν τον ξέρω καν και τον Μάκη γνωριστήκαμε σε καφε, ενώ και με τον Φάνη το πρώτο μήνυμα που αλλάξαμε ήταν χθες για να του στείλω το τηλέφωνό μου, αρα είναι άτοπα όσα γράφονται.
                            Και είναι άτοπα και για ένα λόγο ακόμη. Ανακοινώθηκαν από τον καθ΄ύλη αρμόδιο Φάνη 10-12 ονόματα παιδιών για μοντ και απ' ότι θυμάμαι απάντησαν θετικά τρείς, ποια είναι η κλίκα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο πιστέψτε με.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

θιγεις εμενα προσωπικα και λυπαμαι πολυ! δεν με ξερεις δεν σε ξερω ! το οτι πηρα τηλεφωνο τον Πανο Β ναι τον πηρα γιατι το σκηνικό με τα μηνυματα με εθιγε προσωπικα αν μπηκες στον κοπο να το διαβασεις το σκ! αν εχεις προβλημα μαζι μου μπορεις καλιστα να τον διαβιβασεις στο φορουμ και να με διαγραψουνε! εξαλου χτες με πηραν και το ανακοινωσανε!δεν νομιζω οτι σου εχω δωσει το δικαιωμα να με κρινεις! το εργο μου εδω μεσα δεν το γνωριζεις αγαπητε! μαθε το πρωτα και μετα ελα να τα πουμε! και συγκεκριμενα αναφερομαι στο χκ παρνασσου!

αυτα και εντελως φιλικα! αλλα μαθε πρωτα να ξεχωριζεις σε παρακαλω! και χαιρομαι πολυ που ειχες το θαρρος της γνωμης σου εστω και αργα!
                              αλλα πριν κατηγορισεις ξανα εχε αποδειξεις! το οτι μιλαω με τον κυριο βατικιωτη δεν σε αφορα και δεν σημαινει οτι ειναι και κολλητος μου!

Comment

Working...
                              X