Announcement

Collapse
No announcement yet.

υπάρχει λόγος που...................

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• υπάρχει λόγος που...................

είμαστε όλοι μέσα και κανεις δεν μιλάει? νιώθω μια άκρα του τάφου σιωπή στους κάμπους πέφτει χιόνι? να αρχίσω να υποθέτω πράγματα??????????????? να υποθέσω οτι η νεκρική σιωπή οφειλετε στο γεγονος οτι υπαρχουν αρκετοι μοντερατορς? στο γεγονος οτι εφυγε ο ακατανομαστος και τωρα επεσε παγομαρα????

δεν βλεπω κινηση και ανυσηχω!

καλημερούδια σε όλους!"

Καλημέρα!!! Η άκρα του τάφου σιωπή μάλλον οφείλεται στο ότι άρχισαν να πιάνουν ζέστες και δεν συμβαίνει κανα συνταρακτικό καιρικό γεγονός. Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να συγχαρώ τους νέους moderators! Εδώ έχουν ανθίσει τα πάντα και η ατελείωτη συννεφιά και βροχή αυτού του χειμώνα πήρε τέλος( προσωρινά μάλλον γιατί Γιάννενα έιμαστε ).Η διάθεση λοιπόν στο φουλ!!!!! "
    Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

θελω να το πιστευω και γω αστραποχιονο!!! οτι μαλλον φταιει η ανοιξη!!! αλλα βλεπω αποχωρησεις μελων απο δυσαρεσκεια και αυτο δεν μου αρεσει καθόλου!!!

ελπιζω να φταιει η ανοιξη και ο ερωτας!!!!! "

Comment

επισης To chat ειναι δωρεαν... Δεν δαγκωνει αν μπειτε μεσα να πειτε και καμια κουβεντα πιο αμεσα και live...

Comment

Βρε παιδιά πώς μπαίνεις στο chat?
          Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Καλη αρχη και καλη συνεχεια σε ολους τους moderators!! Στο τελος κατι μου λεει, οτι θα μεινετε εσεις και μονο εσεις και θα μιλατε μεταξυ σας παιδια... Τι παθατε βρε σεις και αποχωρειτε ολοι;

Αλλα αμα δεν ριχνει χιονι...τι να πεις, σε ενα snowforum! Να πουμε καλο καλοκαιρι;; Και του χρονου ολοι μαζι ξανα;; Θα δειξει...

Κελλυ...τι εκπληξη ηταν και αυτη!!! Καλη αρχη και καλη συνεχεια! Οπως καταλαβες μαλλον...δεν ειμαι και πολυ καλος φιλος με το κινητο! Φευγω και το ξεχναω σπιτι...sorry για χθες βραδυ! "
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Ρε συ ’γγελε το έχω απορια,πώς μπαίνεις σε αυτό το chat που λένε?

Comment

Originally posted by αστραπόχιονο
                Ρε συ ’γγελε το έχω απορια,πώς μπαίνεις σε αυτό το chat που λένε?
                EINAI STHN ARXIKH SELIDA TOY FORUM KATO KATO

Comment

ok thank you! Pantos den einai kaneis allos tora"

Comment

Working...
                  X