Announcement

Collapse
No announcement yet.

ποτε θα κανουμε σκι?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ποτε θα κανουμε σκι?

καλημερα ποτε θα δουμε τον Παρνασσο ασπρο?Θα εχουμε κρυο χειμώνα διοτι μεχρι στιγμης κάνει καλές μέρες χωρίς βροχές... "

Αγαπητέ φίλε, το πότε θα κάνουμε σκι στον Παρνασσό, δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από το πότε θα χιονίσει! Σου φαίνεται ίσως περίεργο αλλά έτσι είναι! Εξαρτάται από την καλή διάθεση των παραγώντων του Χ.Κ., ούκ ολίγες φορές στο παρελθόν, κακοκαιρία που έδωσε πάνω από 1 μέτρο χιόνι τους έχει πιασει ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ με αποτέλεσμα να ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ!!! Αυτό μου το έχουν πει άνθρωποι που δουλεύεουν εκεί, καθώς εγώ ανεβαίνω πολύ πριν αρχίσει η χιονοδρ. σαιζόν και παρακολουθώ τις εξελήξεις. Το χειμώνα 95-96 είχα γράψει μάλιστα ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς τον τότε διοικητή-διευθυντή του Χ.Κ. Παρνασσού καθώς είχε παρατηριθεί το φαινόμενο αυτό και ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε σκι από αρχές Δεκέμβρη, η πρώτη καλή μέρα σκι ήταν η 20/12. Έτσι λοιπον, σύμφωνα με την εμπιρεία μου για το βουνό και το ΧΚ, και λιγότερο με την εμπειρία μου για τον καιρό, θα σου πω πως μάλλον από 3η εβδομάδα του Δεκεμβρίου το βλέπω στην καλύτερη περίπτωση να κάνουμε σκι.
    Over and out.

Comment

Προοπτική για καλό χιόνι, δείχνει να αρχίζει από τιο ερχόμενο ΣΚΔ και έχει πολύ πράγμα και στη συνέχεια.

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
      X