Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μια πρόταση...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μια πρόταση...

...αν και δεν πιστεύω να γίνει (είμαι σχεδόν σίγουρος)!!!
    Να δοθούν προς εκμετάλευση, με 20ετή σύμβαση, τα Κελάρια και η Φτερόλακα (με την Σαχάρα η οποία να αποχαρακτηριστεί από Εθνικός Δρυμός ) αντίστοιχα στον δήμο Αράχωβας και στον δήμο Αμφίκλειας, η σε 2 διαφορετικούς ιδιώτες. Μόνο τότε, μέσω ανταγωνισμού, ίσως δούμε βελτίωση υπηρεσιών και μείωση κόστους
    Κώστας

κώστα μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!!
    το άλλο με τον τοτό το ξέρεις???
    είναι σαν την ελληνική ταινία με τον Κωσταντάρα

ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕΕΕΕΕΕΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ!!!

κώστα το θέμα έιναι να γίνει κάτι μαζικά!

εδω μεσα είμαι κάποιοι άνθρωποι που αγαπαμε το σκι τη σανίδα οποιοδήποτε αθλημα! αλλοι πολύ αλλοι λίγο λιγοτερο δεν έχει σημασια. αν όλοι εμεις αισθανόμαστε ότι μας πιανουνε βλάκες (ή κατι αλλο) τότε μάλλον πρεπει να κάνουμε αυτό που έγινε περυσι στην μύκονο στην σαντορινη και σε κάποια άλλα νησιά!!!
    βαζεις ενα μεγάλο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και δεν ξαναπατας. πάντα θα υπάρχουν μεσα στα 10,000,000 ελληνες και 2,000 3,000 ΨΩΝΑΡΕΣ οι οποίοι θα πληρωνουν και 450, και 1,000 ευρώ να πάνε στον παρνασσο για να δειξουν το καινουργιο τζιπ πορσε μερσεντες και τα καινουργια μοδατα πεδιλα και το ρολεξ που ολος τυχαιως βγήκε έξω απο το μπουφαν με - 10 κελσιου!
    αυτοι θα υπαρχουν παντα που θα γεμιζουν ασφικτικα το σαντα μαρινα της αραχωβας και ολα τα κλαμπ. εχεις και εχουμε επιλογες απλα δυστυχως ίσως ειναι λιγο πιο μακρια και όχι τόσο οργανομενες.(οχι οτι θεωρω οτι ο παρνασσος είναι το τελεια οργανομενο χκ.)

φιλικά
    κελλυ "

Comment

Originally posted by kca
      ...αν και δεν πιστεύω να γίνει (είμαι σχεδόν σίγουρος)!!!
      Να δοθούν προς εκμετάλευση, με 20ετή σύμβαση, τα Κελάρια και η Φτερόλακα (με την Σαχάρα η οποία να αποχαρακτηριστεί από Εθνικός Δρυμός ) αντίστοιχα στον δήμο Αράχωβας και στον δήμο Αμφίκλειας, η σε 2 διαφορετικούς ιδιώτες. Μόνο τότε, μέσω ανταγωνισμού, ίσως δούμε βελτίωση υπηρεσιών και μείωση κόστους
      Μου φαίνεται πως είναι πιο εύκολο να μαζευτούμε χίλια άτομα να βάλουμε καποια λεφτά και να το αγοράσουμε, χαχα.
      ’σε που θα το έχουμε ανοιχτό μια ημέρα μόνο για εμάς. Καλό ε;
      Αλήθεια πόσο να κάνει άραγε;
      το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Όπως είπα νωρίτερα, δεν πιστεύω να γίνει, τουλάχιστον όχι στο άμμεσο μέλον, αλλά ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται. Πάντως είναι μια ενδιαφέρουσα σκέψη
        Κώστας

Comment

ΦΙΛΕ kce ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ Χ.Κ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ!ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΙΛΟΥΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΔΙ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΩΣΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ."

Comment

Ο καθένας εκφράζει τα πιστεύω του, τις απόψεις του και εκτιμήσεις του. Ένας από τους λόγους που δεν έχει αναπτυχθεί το βόρειο τμήμα του χ/κ είναι ο χαρακτηρισμός του ως Εθνικός Δρυμός, και κατά συνέπεια απαγορεύονται οι οποιεσδήποτε κτιρικές εγκαταστάσεις, απαραίτητες για την λειτουργία του χ/κ, καθώς και η εμπορική χρήση της περιοχής. Αν μπορεί να αξιοποιηθεί η Σαχάρα και η Φτερόλακα όσο είναι η περιοχή Δρυμός, φυσικά και το υποστηρίζω
            Κώστας

Comment

Διάβασα όλα τα παράπονα για τις τιμές του χκ Παρνασσού και τα περί εθνικού δρυμού και έχω να πώ τα εξής:
              Καταρχήν λίγο αργά αλλά ξυπνήσατε μερικοί μερικοί.Γιατί πρίν δυο χρόνια που φώναζα μαζί με 2-3 άτομα εδω μέσα μας είπαν και γραφικούς... Αλλά τώρα που έσφιξαν λιγάκι τα ζωνάρια και οι κ..λοι βγήκατε σαν τα σαλιγκάρια και φωνάζετε.Δεν λέω καλά κάνετε και γω μαζί σας.Η λύση που προτείνω είναι αποχή από το χκ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Μπορείτε να το κάνετε??Προσωπικά ναι.Αντέχετε να μην ανέβετε για 1-2 εβδομάδες ένα μήνα λειτουργίας?Αν ναι να κανονίσουμε ημερομηνία αποχής και να μαζέψουμε υπογραφές διαμαρτυρίας (snowreport + snowclub) εξω από το χκ.(Είναι δουλειά του διευθυντή να τις μεταφέρει εκεί που πρέπει)Εάν όχι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στα χκ των ’λπεων.’λλη λύση δεν υπάρχει..
              όσο αναφορα τον εθνικό δρυμό τώρα.Είμαι υπερ του να μεγαλώσει φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να στηθούν κολώνες για λιφτ σε μέρος που δεν υπάρχουν δέντρα.Όπως στα άνω κελάρια για παράδειγμα.Στις άλπεις δηλαδή πως λειτουργούν όλα μαζί? Η έννοια εθνικού δρυμου μόνο στην Ελλάδα ευδοκιμεί?Αυτά και να δώ πόσο θα αντέξετε χωρίς σκι!

Comment

FREESTYLEMAKI SYMFONO MAZI SOU.EGO EIMAI MESA KAI SE DIAMARTIRIA STHN EISODO TOU XIONODROMIKOU.EPISIS MIA EPISTOLI STON AVRAMOPOULO DEN THA EKANE KAKO.

Comment

Λοιπόν παιδιά βρήκα το mail του υπουργού.Οπότε ουτε να τρέχουμε έξω από το χκ και να φωνάζουμε ούτε τίποτα.Όποιος θέλει απλά ας γράψει: Με λένε τάδε και φέτος δεν θα ανέβω Παρνασσό γιατι οι τιμές είναι πολύ υψηλές.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !
                  το mail είναι: minister@mintour.gr
                  Εμπρός λοιπον...

Comment

Και εσυ μακη και ολοι μα να πιστευουμε οτι θα τα διαβασει καποιος?η θα πανε spam οπως κανουμε ολοι μας με τα διαφημιστικα στο mail μας?μαλλον το 2ο "

Comment

Originally posted by anastasia
                      FREESTYLEMAKI SYMFONO MAZI SOU.EGO EIMAI MESA KAI SE DIAMARTIRIA STHN EISODO TOU XIONODROMIKOU.EPISIS MIA EPISTOLI STON AVRAMOPOULO DEN THA EKANE KAKO.
                      Καλησπέρα σε όλους τους συνφορουμίτες.
                      Αναστασία είδα και κάπου αλλού ενα μηνυμά σου στο ίδιο μήκος κύματος, και οπως είπε και ο freestyle (κάπως έτσι είναι το όνομα) πιο πάνω πριν χρόνια υπήρχαν κάποιοι που φώναζαν για πράγματα που τώρα φαίνονται λογικά για πολλούς εδώ. Για παράδειγμα παραθέτω απο το παλιο forum ενα topic που ειχα postαρει :

Name/Όνομα: stavrakas
                      Subject/Θέμα: re:προς Χ.Κ. Καλαβρύτων
                      Date/Ημερομηνία: 25/01/2005 22:00:57

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΑ
                      ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο
                      makelele, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗ-
                      ΡΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ
                      ΠΑΝΩ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ POST
                      ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 10, 20 Η ΟΣΟΥΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΕΛΟΣ
                      ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
                      (ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ
                      ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 'ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜ/ΝΙΑ!
                      ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΥΛΟ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟ-
                      ΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ 'ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΣΩΝ ΜΕ ΤΟ Χ/Κ
                      ΜΕ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ (ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ POST) ΚΑΙ
                      ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ
                      ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ
                      ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣ
                      ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!
                      ΣΤΑΥΡΟΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ

και τώρα ερωτώ νομίζετε πως μια τέτοια κίνηση θα περνούσε απαρατήρητη? Εγω βάζω τα χέρια μου στη φωτιά οτι μέχρι και στις ειδήσεις θα βγαίναμε...το ότι αναφερομαι στα Καλαβρυτα ειναι τυχαιο και εχει να κανει με το περσυνο πανυγηρι" που εγινε με τις αυξησεις...φανταστειτε 30 ατομα στο λιβαδι του παρνασσου να μοιραζουν τυπωμενες διαμαρτυριες η ακόμη (μέσω αυτών) να οριστει ημερομηνια που να προτρεπουμε να μην ανέβει κανένας.

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΥΓ :ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ
                      http://oldforum.snowreport.gr/show.asp?id=27762&fid=60&tid=2 7638"
                      ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ FZ6S!

Comment

Working...
                      X