Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χρόνος από Θεσσαλονίκη

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χρόνος από Θεσσαλονίκη

Υπάρχει πιθανότητα να ανέβω Θεσσαλονίκη για δουλεία και αν μπορέσω θα ήθελα να ανέβω (δεν έχω ξαναπάει). Πόσος χρόνος χρειάζεται περίπου και υπάρχει ουσιαστική διαφορά (σε χρόνο και κατάσταση δρόμου) ανάμεσα στις δύο διαδρομές που προτείνει το Χ.Κ. στο site?

Thanks

apo kerasia mesw aridaias tha kaneis gurw stis 2 wres...enw apo agio athanasio pistevw 2:30 apo proswpikh empeiria to lew..tn dromo ths kerasias tn anoixane k egw p aevhka proxthes itan mia xara alla epeidh se ena shmeio exei pathei kathhzhsh kalou kakou rwta sto xionodromiko 2381032000 an einai entaxei o dromos...
    http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Ευχαριστώ πολύ "

Comment

Τι λέει πάνω ρε παιδιά? Σκέφτομαι ν'ανέβω αύριο! Καιρός- ποιότητα χιονιού?

Comment

Εγώ προσωπικά έχω καιρό να ανέβω..Πάντως αν τελικά πας, κάνε pls ένα αναλυτικό report γιατί σκοπεύω να ανέβω το σάββατο...

Comment

Originally posted by savvoul
            Τι λέει πάνω ρε παιδιά? Σκέφτομαι ν'ανέβω αύριο! Καιρός- ποιότητα χιονιού?
            Για ποιοτητα χιονιου δεν το συζηταμε. Ειναι η καλυτερη που μπορεις να βρεις σε ελληνικο Χ.Κ. Πολυ απλα, ειναι το τελευταιο που θα μεινει χωρις χιονι και το τελευταιο που θα αρχισει να εχει κακη ποιοτητα χιονιου...

Με αλλα λογια εχει τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες που μπορεις να βρεις... ειδικα την Ανοιξη.

Comment

Working...
            X