Λοιπόν σήμερα ήταν μια απο τις καλυτερές μου μέρες στο Μαίναλο.Απο τις 9 μέχρι τις 11 στόν Αετό το χιονάκι κράταγε μια χαρά και μετά έκανα για μια ώρα περίπου στήν τουριστική,λίγο βαρύ ήταν το απάτητο αλλά γινόταν μια χαρά.Μετά τις 12 σταμάτησα γιατίασχολείθηκα με τον αγώνα των παιδιών.
Ρε συ AEL1964 που ήσουν σήμερα;Ευκαιρία ήταν να γνωριστούμε ρε γαμωτο.
ΝΑΙ ΦΙΛΕ Η ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΥΡΩΠΗ...
ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....
ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ .
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΚΜ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΧΚ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΚ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΚΜ?ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΛΙΓΗ ΕΙΤΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ.
Υ.Γ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ
Δεν βρίσκω κανένα λόγο να θέλουμε το κλείσιμο του ΧΚΜ γιατί όπως έχω γράψει βρίσκεται κοντά και έχει εύκολη πρόσβαση (Μόνο άλλα δύο ΧΚ υπάρχουν σε σχετικά κοντινή πρόσβαση) εάν κλείσει θα είναι πλήγμα για όλους. Για εμάς που κάνουμε το κέφι μας αλλά και τους ανθρώπους της περιοχής που τους βοηθάει στην εργασία τους, επίσης ο όποιος κόσμος εξυπηρετείται από το εν λόγο ΧΚ θα αναγκαστεί να κατευθυνθεί στα άλλα δύο με αποτέλεσμα περισσότερες ουρές κλπ. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να γίνουν με εκπτώσεις στην ασφάλεια και την εξυπηρέτηση. Εάν πραγματοποιηθούν οι προγραμματικές δηλώσεις (χωρίς να εξαρτάται μόνο από τον επιχειρηματία το γνωρίζω) θα είμαι ο πρώτος που θα ανέβει. Ο μοναδικός λόγος που γράφουμε ότι γράφουμε είναι το ενδιαφέρον για βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, είναι καλύτερα να μην γραφούμε τίποτα και να τα λέμε όλα σε γνωστούς και φίλους με την προτροπή «μην πάτε εκεί είναι μόνο για χιονοπόλεμο» όπως μου έλεγαν εμένα?
...κρίνουμε ένα χ/κ που λειτουργεί στην ουσία 2 μήνες το χρόνο...
Ενημερωτικά και μόνο, φέτος το χ/κ Μαινάλου λειτούργησε (ξεκίνησε) πλήρως στις 21 Ιανουαρίου και η τελευταία καλή χιονόπτωση σημειώθηκε γύρω στις 8-10 Φεβρουαρίου. Τέλος η φετινή χρονιά ήταν χειρότερη σε ποσότητα χιονιού από την περυσινή.
ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ Χ.Κ??, ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΩΜΑΣΤΕ Ή ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ Χ.Κ??
ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Χ.Κ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...
1.ΣΧΟΙΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ???
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ???
2.ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ
ΠΡΟΣΙΤΕΣ??ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ 5 ΚΑΙ 6 Ε
3.ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΧΩΜΑ???
ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ??
ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ Χ.Κ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΄΄ΛΟΓΩ
ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ΄΄ ΕΝΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΙΟΝΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ??
ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ...ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΦΙΛΕ...
ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ Χ.Κ?? ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ Ή ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ Χ.Κ??
Το παραπάνω μήνυμά μου είναι καθαρά ενημερωτικό. Δεν απαντάει σε κανέναν. Εάν έχω γράψει λάθος στοιχεία παρακαλώ διορθώστε με.
Λυπάμαι αλλά δεν θα μπω σε διαδικασία διαλόγου, καθώς τις απαντήσεις που θέλετε τις οφείλουν άλλοι και όχι εγώ. Σέβομαι τις απόψεις σας, με άλλες συμφωνώ, με άλλες διαφωνώ, μα όλες με προβληματίζουν.
Comment