Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μόλις επέστρεψα στην Αθήνα από το χιονοδρομικό
    του Μαινάλου. Φέτος το τίμησα αρκετές φορές,γύρω
    στις 10. Παρά τις λίγες πίστες του, το προτιμούσα
    λόγω των μικρών ουρών, του ωραίου τοπίου, των συναντήσεών
    στο snow hawk chalet κλπ.
    Αυτήν την Κυριακή όμως δεν μπορώ να μην παραπονεθώ. το
    χιονοδρομικό κατά τους υπέυθυνους ήταν κατάληλλο για
    σκι! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ακόμη και οι πιστέρ του Κλαουδάτου με διαβεβαίωναν πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα!!!
    Έλεος πια!
    Το χιονοδρομικό απλά δεν έχει χιόνι.
    Στη μοναδική κατεβασιά στη Βορεινή έκανα σλάλομ για ν αποφύγω τις πέτρες! Αλλά όλα τα λεφτά ήταν ο περιφεριακός, εκεί απλώς κατέστρεψα τα πέδιλά μου, καθώς μετά τη στροφή είχε περισσότερες πέτρες από χιονι.

Κύριοι υπεύθυνοι του χκ μη μας εμπαίζετε!
    Εχουμε όλη την καλή διάθεση να στηρίξουμε εσάς και το χκ.

Είστε όμως υποχρεωμένοι να μεριμνείτε για την ασφάλειά μας καθώς το χκ αυτή τη στιγμή είναι φοβερά επικίνδυνο.
    Πάρτε επιτέλους την απόφαση να το κλείσετε κι αν ξαναχιονίσει ευχαρίστως να το ξανανοίξετε!

snowantonio

Εγω πρωτη φορα πηγα σημερα στο Χ.Κ. μαιναλου και νομιζω οτι θα ειναι η τελευταια για φετος(εκτος αν γινει κανενα θαυμα)αλλα και του χρονου θα το σκεφτω αν θα ξαναπαω αν προκειται να παραμενουν στο κεντρο οι ιδιοι πιστερ και λιφτιεριδες....
    παω στη βαση του αρκτουρου οπου στο διαδρομο του lift ειχε πετρες και κανενας ¨υπευθυνος¨ δεν ειχε σκεφτει να ριξει με ενα φτιαρι χιονι,ανεβηκα στη βορεινη οπου με τα χιλια ζορια καταφερα να κανω μια καταβαση!!!ρωταω εναν πιστερ:¨η περιφεριακη ειναι ενταξει;¨ και μου απανταει:¨μια χαρα, μονο στο τελος θελει προσοχη¨ οποτε αποφασιζω να δοκιμασω!!!
    παντου υπηρχαν πετρες....οι πατοι απο τα πεδιλα απεκτησαν ξαφνικα αναγλυφο αφου εφτασα στη βαση τον βρηκα και του ειπα οτι λεει χαζομαρες και εκεινος επεμενε στην αρχικη του θεση!!

κριμα,γιατι απ’οτι καταλαβα ειναι ενα πολυ ομορφο βουνο με ωραιες πιστες αν και λιγο μικρες αλλα αν συνεχισουν ετσι δε θα λειτουργει για πολυ ακομα...αυτα προς γνωση και συμορφωση!

φιλικα Λουκας"

Comment

Working...
    X