Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΝΗ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΝΗ

Επειδή μέσα στο κείμενο-ανακοίνωση του ο Φάνης, αναφέρεται άμεσα ή έμεσα και σε δικά μου σχόλεια και post ,με τα οποία διαμαρτυρίθηκα για κάποιες κινήσεις του που αφορούσαν κάποια δικά μου θέματα (όπως η δύο δημοσκοπίσεις που είχα αναρτήσει και κατεύηκαν χωρίς καμία ενημέρωση και η 2η μάλιστα έμεινε στην κορυφή λιγότερο από 10 ώρες) γράφω το παρακάτω κείμενο:
    Δεν διαμαρτηρύθηκα για τίποτα περισότερο ή λιγότερο από μία ειδοποίηση ή ενημέρωση που θα ήθελα ως μέλος αυτού του forum ,στο οποίο συμετέχω καθημερινά και για πολλές ώρες μάλιστα το οποίο έχει γίνει κομάτι της ζωής μου(όπως και για πολούς άλωστε και εσένα τον ίδιο Φάνη) γι αυτό και δεν το έχω υποβαθμίσει ποτέ(έχω προσπαθήσει τουλάχιστον) συμετέχοντας σε υβριστικούς ή διαλόγους που προσβάλουν και με τοποθετήσεις που θα έφερναν σε δύσκολη θέση τους υπευθίνους του.
    Αν πραγματικά η παραμονή σου στο forum επηρεάζεται από τα δικά μου γραφόμενα είμαι έτοιμος να αποχωρήσω προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή πορεία του forum χωρίς περεταίρω παρ εξηγίσεις.
    Την γνώμη μου για την θέση σου ως moderator στην έχω εκφράσει και από κοντά και μέσα στην δημοσκόπιση που αναίβασες εχτές.
    Όταν δημιούργησες τις 4 κατηγορίες θεμάτων πριν ένα 20ήμερο περίπου,αντέδρασα απότομα γιατί δεν ήξερα πόσες άλλες κατηγορίες θα έβγαιναν στην πορεία και το παραδέχτηκα με post μου παρακάτω δινοντά σου εξηγίσεις πράγμα που δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το είχα επαναλάβει για άλλα θέματα που θα είχα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο όχι όμως για θέματα και σπασμοδικές κινήσεις που παραβλέπουν την παρουσία μου σε αυτό το forum.
    Όσο αφορά περί φιλίας, αν και σε γνωρίζω μόνο μέσα από το forum άλλα και από την μία φιλικότατη συνάντηση που είχαμε εξακολουθώ να σε θεωρώ φιλαράκι ,και αν ξανά κατεύενες Αθήνα θα ξανά έκανα πολύ ευχαρίστως άλλα τόσα χιλιόμετρα μπορεί και παραπάνω για να τα πούμε πάλι από κοντά.
    Η προτασή μου ισχύει πάντως,αν νομίζεις ότι είμαι ένα είδους εμπόδιο στην λειτουργία σου ως moderator ή το πιστεύουν και άλλοι αυτό καλύτερα θα ήταν να αποχωρήσω εγώ(τουλάχιστων ως ενεργό μέλος,χωρίς να γράφω ενοώ).

ΦΙΛΙΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Αχ!Αχ!Αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τι μας έκανες ρε Γιώργο????????????
    Να βλέπεις λες μια κουβέντα ... και να οι συνέπειες ..
    Γι'αυτά και γι'αυτά θα αρχίσουμε να μην γράφουμε εδώ μέσα..
    Τι να πω πια ... ΚΡΙΜΑ "

Comment

Γιωργο. Οφειλω να σου δωσο μια απαντηση.

Δεν αναφερθηκα στο ονομα σου,συγκεκριμενα.
      Τωρα το οτι ησουνα μεσα σε ολα αυτα ΝΑΙ ησουνα.
      Και να σου πω την αληθεια το θεμα το κουραζες συνεχεια.
      Δεν σε κρατω κακια,και φυσικα οταν καταιβω αθηνα θα συναντιθουμε αυτο ειναι 100% σιγουρο.
      Το προβλημα ειναι Γενικο.
      Φυσικα δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου,και ειδικα εσενα που σε γνωρισα,και μου αφησες τις καλλητερες εντυπωσεις.
      Πρεπει να παραμεινεις στο φορουμ,γιατι αν κανεις κατι διαφορετικο,θα καταιβω αθηνα και θα παρω μαζι μου οση γκαντεμια εχω,και ζητω που καικες μετα..
      Τωρα η αποφαση μου ειναι οριστικη.Το mail μου ηπαρχει,και ολο και με καποιους θα συναντιθο...

ΛΑΡΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΩ!!
      ΕΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΙΡΙΣΤΕΙΣ!! "
      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

εγω βλεπω το εξης:πριν μερικες εβδομαδες λογομαχουσαν νεα μελη και εμπαιναν εδω μεσα για χαβαλε και για να πουν μια δυο μ....ιες και να κανουν τη πλακα τους.τωρα μετα λυπης βλεπω παλαια μελη, που ειναι γνωστο το τι εχουν προσφερει τους χειμωνες με τις προβλεψεις τους και τις γνωσεις τους,να τσακωνονται μεταξυ τους.αυτο ειναι εξωφρενικο.τα μελη αυτα πρεπει να δινουν το παραδειγμα στους νεωτερους και οχι να φτιαχνουν νεα θεματα και να κατηγορουν συντονιστες η αλλα μελη για δημοσκοπισεις....

1)πιστευω πως πρεπει να τα βρειτε μεταξυ σας και οχι να εχουμε αποφασεις π.χ διαγραφες,τηλεφωνικη επιβεβαιωση...
        2)και οσον αφορα τις αποχωρησεις.απο την αρχη του χειμωνα εχω διαβασει για ενα σωρο αποχωρησεις και παλι ολοι εδω εδω ειναι.
        η αποχωρηση δεν ειναι λυση.κοιταξτε να τα βρειτε μεταξυ σας και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους
        as long as we have memories,yesterday remains

Comment

ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Comment

ΤΣΑΤ

Comment

ΜΠΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΣΑΤ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. ΜΗΝ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ

Comment

ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ,ΦΕΥΓΩ.ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ???

ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΗ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
                ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΟΤΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΩ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ.
                ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΟΥ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ FORUM ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ.
                ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΩ(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΩΣ ΣΥΝΟΛΟΥ).
                ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΚΟΡΔΑ,ΦΙΛΑΚΤΑ....
                "

Comment

Λοιπόν, την επόμενη που θα τα πείτε Αθήνα, κι εγώ μαζί σας...

Όσο για το θέμα μοντ, πιστεύω πως ο Φάνης και ο Γιώργος είναι 2 άτομα που έχουν πολλά κοινά στο χαρακτήρα τους, και συγκεκριμένα, αυτό ακριβώς που λέει ο Γιώργος: είναι και οι 2 αυθόρμιτοι, ευαίσθητοι και ίσως λίγο οξείς στις αντιδράσεις τους. Οπότε λογικό είναι να κοντράρονται μεταξύ τους.

Είναι όμως ταυτόχρονα τα καλύτερα παιδιά. Οπότε, κρίμα θάταν να γίνει καμμια παρεξήγηση.

Όσο για το θέμα μοντερέητινγκ, ρε Φάνη παράτα το αν σε χαλάει, αλλά όχι να φύγεις και από το φόρουμ! Αν και προσωπικά εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί σου ως μοντερατορ.

Αυτά...
                  Over and out.

Comment

Φανουλη..... Γυρνα πισω στο forum.....
                    Αντε βρε και εχουμε αγωνια να σε γνωρισουμε πολλα μελη απο εδω....
                    Εμαθα πολλα για σενα και εχω περιεργια να σε γνωρισω.... "
                    καιρομανια!!!!!

Comment

Working...
                    X