Announcement

Collapse
No announcement yet.

Report 16/3/06

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Report 16/3/06

Από τις καλύτερες μέρες φέτος.
    Συννεφιά, καθόλου ομίχλη, άπνοια,40 άτομα το πολύ, θερμοκρασία στους +2 στη βάση το μεσημέρι, χιόνι σκληρό που μαλάκωσε ελαφρώς και πολύ καλά στρωμένες όλες οι πίστες. Δε λειτούργησε μόνο ο αλέξανδρος.

Kalo to les afto... Xoris hlio...Xoris Aleko...Me elafrws malako xioni?

Peri orexeos kolokithopita Vevaia... Ego pali thelo Ntala Hlio...O Alekos
    sto foul esto kai me periergous thoryvous kai xioni fresko patimeno...

Comment

μαλακό όχι σούπα, προς το φρέσκο (δεν ξέρω αν είχε χιονίσει όμως) αλλά ούτε και σκληρό. Πολύ καλή ποιότητα και για την εποχή φυσικά. Αν είχε ήλιο..τότε θα είχε σούπα "

Comment

Nai ontos...

Ego exo na pao 3 SK... Kai ama einai mapa o kairos...kai to xioni...Mallon
        tha pao na vgalo tis skares apo to aftokinito gia fertos afto to SK"

Comment

Χμ νομίζω ότι θα βιαστείς..Σέλι από βδομάδα με αυτά που άκουσα για καύσωνα δεν ξέρω αλλά Καϊμακτσαλάν, Βασιλίτασα θα αξίζει σίγουρα

Comment

Isos na pao ena pistotheri me nyxterino gia apoxairetistirio tis xronias
            Fetos xortasa apo thn arxi tis xronias synexeia 3hmera mexri tis apokries

Comment

Οι εντυπώσεις από το Σάββατο 18/3.

Ο καιρός γενικά συννεφιασμένος, με διαστήματα ομίχλης και ηλιοφάνειας, αρκετά άνετη θερμοκρασία και πολύ ελαφρό βοριαδάκι.
              Το χιόνι σκληρό και σβολιασμένο το πρωί στις μπροστινές πίστες, πατημένη πούδρα στις πίσω πίστες. Φαινόταν σα να είχε χιονίσει πρόσφατα, αλλά μόνο στις πίσω πίστες. Το μεσημέρι λίγο πιο μαλακό, και μπροστά και πίσω, αλλά γενικά καλό. Στο Αρσούμπασι είχε πολλά βουναλάκια, στον αριστερό λόφο (εκατέρωθεν του 'Αρη) ήταν πολύ καλά.
              Κόσμος λίγος και ουρές στα λίφτ πρακτικά ανύπαρκτες.
              Προσωπικές εντυπώσεις: δεν ήθελα να φύγω... Φοβερό πράγμα να είσαι στην αγαπημένη σου πίστα, με σχεδόν ιδανική ποιότητα χιονιού και κανέναν άλλο μπροστά σου

Με τα προγνωστικά όμως να δίνουν θερμοκρασίες 13-14 βαθμούς αυτή την εβδομάδα, μάλλον αυτό ήταν και το τελευταίο Σαββατοκύριακο για φέτος με καλή ποιότητα χιονιού στο Σέλι . Καλά να είμαστε όλοι, να πάμε και του χρόνου "

Comment

Πάει τέλειωσε και για φέτος... "
                Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

tou xronou pali file mou skier 2006!!!
                  Sfendami Mountain Festival
                  www.sfendami.gr

Comment

Του χρόνου...φιλε μου...

"
                    Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Working...
                    X