Ακόμα δεν κατάκατσε καλά-καλά ο κουρνιαχτός από τις βλακείες του αγρότη και των κλόνων του, και ήρθε ο cookman, ένα νέο ουσιαστικά μέλος, να απαιτήσει με αγενέστατο τρόπο να του προβλέψουμε τον καιρό στα χιονοδρομικά, λέγοντας πως εμείς γράφουμε για το χωράφι του παπού μας, και αποκαλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ, όλα τα ενεργά μέλη του φόρουμ μας ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ. Μετά από παρατηρήσεις πολλών, όχι μόνο δεν συνετίστηκε, αλλά μας έφτασε στο ΑΜΗΝ με τις προκλήσεις του και τις ύβρεις του.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Αν και κάποιος άλλος συμφωνεί, ας το γράψει εδώ. Όπως είχαμε πει, ελπίζω να το τιρήσουμε και αν συμφωνούν τρεις, να διαγραφεί.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με το παιδί, αλλά ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ αυτό τον τσαμπουκαλίδικο-μπαίνω και με το έτσι θέλω απαιτώ- και υβριστικό τρόπο συμπεριφοράς σε αυτό εδώ το φόρουμ. Αν το είχε κάνει σε πραγματική παρέα, θα είχε αρπάξει φάπες. Το έκανε όμως εδώ, ξέροντας πως δεν θα έχει συνέπειες. Τέτοια άτομα πρέπει να απομονώνονται.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Αν και κάποιος άλλος συμφωνεί, ας το γράψει εδώ. Όπως είχαμε πει, ελπίζω να το τιρήσουμε και αν συμφωνούν τρεις, να διαγραφεί.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με το παιδί, αλλά ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ αυτό τον τσαμπουκαλίδικο-μπαίνω και με το έτσι θέλω απαιτώ- και υβριστικό τρόπο συμπεριφοράς σε αυτό εδώ το φόρουμ. Αν το είχε κάνει σε πραγματική παρέα, θα είχε αρπάξει φάπες. Το έκανε όμως εδώ, ξέροντας πως δεν θα έχει συνέπειες. Τέτοια άτομα πρέπει να απομονώνονται.

"
"
Comment