Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς ΦΑΝΗ για συμπεριφορά μελών

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προς ΦΑΝΗ για συμπεριφορά μελών

Ακόμα δεν κατάκατσε καλά-καλά ο κουρνιαχτός από τις βλακείες του αγρότη και των κλόνων του, και ήρθε ο cookman, ένα νέο ουσιαστικά μέλος, να απαιτήσει με αγενέστατο τρόπο να του προβλέψουμε τον καιρό στα χιονοδρομικά, λέγοντας πως εμείς γράφουμε για το χωράφι του παπού μας, και αποκαλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ, όλα τα ενεργά μέλη του φόρουμ μας ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ. Μετά από παρατηρήσεις πολλών, όχι μόνο δεν συνετίστηκε, αλλά μας έφτασε στο ΑΜΗΝ με τις προκλήσεις του και τις ύβρεις του.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Αν και κάποιος άλλος συμφωνεί, ας το γράψει εδώ. Όπως είχαμε πει, ελπίζω να το τιρήσουμε και αν συμφωνούν τρεις, να διαγραφεί.

Δεν έχω τίποτα προσωπικό με το παιδί, αλλά ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ αυτό τον τσαμπουκαλίδικο-μπαίνω και με το έτσι θέλω απαιτώ- και υβριστικό τρόπο συμπεριφοράς σε αυτό εδώ το φόρουμ. Αν το είχε κάνει σε πραγματική παρέα, θα είχε αρπάξει φάπες. Το έκανε όμως εδώ, ξέροντας πως δεν θα έχει συνέπειες. Τέτοια άτομα πρέπει να απομονώνονται.
    Over and out.

Ηρέμησε φίλε Zink, αν με την μία κουβέντα που λεέι κάποιος τον διαγράφαμε... θα έμεναν εδώ μέσα τρεις και ο κούκος
    Ολοι κατά καιρούς έχουμε γράψει και μια κουβέντα παραπάνω άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.. Έτσι δεν είναι???
    Τον Cookman τον ξέρω προσωπικά και δεν είναι ούτε τσαμπουκαλής - ούτε υβριστής ( ίσα - ίσα θα έλεγα ) είναι πολύ χαμηλών τόνων, ίσως στο χθεσινό ποστ, το οποίο διάβασα, ξέφυγε λίγο - ίσως παρερμήνευσε.. δεν είναι λόγως αυτός για να τον διώξουμε
    Ηρέμησε λοιπόν και μη χαλάς το στόμα σου.
    Ο Cookman δεν είναι από αυτούς που πρέπει να απομονωθούν
    Φιλικά πάντα.
    lara "

Comment

Παιδια μην το συνεχιζουμε κατανταει κουραστηκο.Ηταν μια ατυχη στιγμη. "
      Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
      με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

ετσι ετσι..
        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Ότως το ύφος του cookman ήταν εκνευριστικό με τον θέλει να επιβάλει την γνώμη του. ’λλο αυτό όμως και άλλο η διαγραφή του από το forum. Έτσι και αλλιώς στο θέμα καιρός δεν γράφει συχνά και μπορεί να παρερμήνευσε κάποια πράγματα. Με το παραμικρό μη ζητάμε τη διαγραφή καποιου.

Comment

mporeite na mpu peite pou mporw na brw doriforikes fotografies kalis analishs gia tin ellada?

Comment

Originally posted by LugZiE2
              mporeite na mpu peite pou mporw na brw doriforikes fotografies kalis analishs gia tin ellada?
              Δηλαδή για τον καιρό ή ολόκληρης της χώρας ή ζητάς και από πόλεις?

Comment

ΟΚ παιδιά, αφού αυτή είναι η άποψη της πλειοψηφίας, το δέχομαι.

Όμως εμένα ο cookman μου έδοσε την εντύπωση πως είναι ο τύπος που θα μου πάρει το παρκινγκ όσο προσπαθώ να παρκάρω και μετά θα με βρίσει κι ολας, ή που θα βγει να κάνει τσαμπουκαλίκια... ξέρετε, νεοέλληνας ψευτόμαγκας, όπου τον παίρνει. Τονίζω το όπου τον παίρνει, ίσως γιαυτό Λαρα στο live να είναι ίπιων τόνων, επειδή εκεί ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ. Επειδή έχουμε πίξει από τέτοιους τύπους, καλό είναι να απομονώνονται. Ελπίζω όμως να κάνω λάθος και να μην είναι έτσι.

Επίσης το στιλάκι του εμένα ο μπαμπάς μου είναι πιο δυνατός" που μεταφράζεται στο "εγώ έχω κάνει πιο πολλές μέρες σκι από σένα" δεν νομίζω πως αρμόζει στην ηλικία του.

Δεν τον είδα όμως και να ζητήσει ένα συγγνώμη για τις (ομαδικές) προσβολές του στα μέλη του φόρουμ που τον φιλοξενεί. Αφήστε εμένα, εμείς το πήγαμε σε προσωπικό επίπεδο, κα δεν έπρεπε. Οπότε συγγνώμη ας είναι για το ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ μόνο, τα "δικά" μας τα προσπερνάω...

Πάντα φιλικά,"
                Over and out.

Comment

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ .......

ΤΗΕ END

Comment

Zink, emena den mou edose to paidia tetoia entiposi.
                    Sorry kiolas, einai prosopiki mou apopsi.
                    Isos na parexigithike o cook.
                    Filika panta.
                    Ptolemaida 3.6C
                    (Isos to proi pame gia ekpsixis?)
                    http://www.meteo.gr/stations/ptolemaida/
                    http://www.meteo.gr/stations/vlasti

Comment

to paidi enoo! "
                      http://www.meteo.gr/stations/ptolemaida/
                      http://www.meteo.gr/stations/vlasti

Comment

Working...