Πάντως προλαβαίνουν να διορθώσουν τις τιμές τους.Στα περσινά επίπεδα δηλαδή (αν και πάλι ακριβά ειναι,κάτι τρόγωνται).Αν δε θέλουν να πάθουν πανολεθρία απο τον κόσμο που θα χάσουν.Ξέρω είναι ανέκδοτο,αλλά όπως λέει και ο Βασίλης για ένα όνειρο ζούμε...Edited by: sp
ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!
Τελικά αποδεικνύεται ότι η διοίκηση του χιονοδρομικού προσβλέπει μόνο σε μια ΑΡΠΑΧΤΗ.Οι κύριοι είναι πολύ έξυπνοι αγαπητοί φίλοι...Γιατί; Γιατί πολύ απλά τα ψωνάκια που θα ανέβουν το 15μερο των Χριστουγένων θα τους αποφέρουν περισσότερα χρήματα από αυτά που θα οικονομήσουν από την πώληση ετήσιων καρτών.
Φαντάζεστε τι θα έχαναν αν ανέβαζαν την ημερήσια κάρτα στα 50 αφού μιλάμε πλέον για 100%αύξηση; Εκεί να δείτε εξέγερση!!!!Αλλά πού; τολμάνε;
Επειδή όμως εμάς μας έχουν γραμμένους" ,μας χτυπάνε με την ετήσια στα 450 και δείχνουν το "καλό" τους πρόσωπο στους απανταχού άσχετους και περιστασιακούς σκιέρ οι οποίοι μετά από μήνες λιτότητας μαζεύουν τα λεφτουδάκια τους παίρνουν και την γκομενίτσα και πάνε διακοπές στην ΑΡΑΧΩΒΑ !!!!!
Τους διαφεύγει ενδεχομένως ότι αυτοί που παίρνουν ετήσιες κάρτες είναι αυτοί που ανέδειξαν το χιονοδρομικό και το στήριξαν με την πολυετή παρουσία τους.
Δεν είναι ούτε τα πιτσιρίκια, ούτε οι τουρίστες του σαββατοκύριακου...
Δεν πειράζει,μακάρι να έρθουν τα Χριστούγενα και να φοράμε ακόμα κοντομάνικα.Γιατί υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο...
Δεν είναι ντροπή να ανακαλέσετε τον τιμοκατάλογό σας.Θα το θεωρήσουμε ως μη γενόμενο.Για όλους υπάρχει περίοδος χάριτος...
Αναγνωριζοντας οτι το Snowreport ειναι επιχειρηση και δεν μπορει να οργανωσει κατι τετοιο, σαν μελος και των δυο φορουμ ζητω την φιλοξενια της ειδησης αυτης, ωστε να υπαρξει μια ουσιαστικη, οργανωμενη διαμαρτυρια.
Αυτο που ζητα το snowclub ειναι ενα pm (personal message) με τα πραγματικα σας στοιχεια (ονοματεπωνυμο, διευθυνση και τηλεφωνο) ωστε το ονομα σας να συμπεριληφθει σε μια κατασταση υπογραφων
Το πρόβλημα είναι ότι ο Παρνασσός και τα Καλάβρυτα λόγω έλλειψης ανταγωνισμού απο άλλα κοντινά χιονοδρομικά κέντρα δεν έχουν λόγο να μειώσουν τις τιμές τους (ίσα-ίσα τις ανεβάζουν) γιατί πάντα θα είναι γεμάτα απο κόσμο.Το Μαίναλο ακόμα δεν έχει την υποδομή για τα δεχτεί παραπάνω απο 400 άτομα ημερησίως,το Καρπενήσι απο ότι δείχνουν τα πράγματα δύσκολα θα λειτουργήσει οπότε ελάτε στήν θέση και εσείς των υπευθύνων Παρνασσού και Καλαβρύτων.Ποιός ο λόγος για να μειώσουν τα εσοδά τους;
ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ
ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ!!!
εσύ φίλε πάντως είσαι τυχερός... το εσσπρέσσο μάλλον θα μείνει στην ίδια τιμή και ανοίγουν κι άλλα μπουζουξίδικα στην Αράχωβα φέτος... ποιός στην χάρη σου!!!"
...Eίναι πραγματικά άξιο απορίας το σκεπτικό αυτών που αποφάσισαν αυξήσεις έως και 80% σε ένα χιονοδρομικό κέντρο φανερά γερασμένο και χωρίς νέες επενδύσεις που θα ανανέωναν το ενδιαφέρον των χιονοδρόμων.
Κοινή πλέον διαπίστωση είναι , πως στον τομέα της χιονοδρομίας στην χώρα που ζούμε ή δεν υπάρχει αυτογνωσία ή όλα λειτουργούν καιροσκοπικά χωρίς διάθεση ανταγωνιστικότητας και προόδου."
Σχετικό άρθρο δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα "Εβδομάδα των Καλαβρύτων" στην στήλη χιονοδρόμος http://xionodromos.blogspot.com/"
The general who became a slave. The slave who became a gladiator. The gladiator who defied an "emperor"...
Η Πατρίδα μας τι φταίει βρε φίλε άμα σε αυτό το τόπο έχουμε πνιγεί από βλακεία;
Διοτι η χώρα ειναι οι πολίτες της Χρίστο, οπως η εταιρία σου εχει εσάς.
..και βεβαια ειμαστε αναδελφο κ μπαμπεσικο έθνος! Δυστυχως, ελαχίστους ενδιαφέρει ο συμπολίτης τους.
Δεν νομιζω να τα βαζει κανεις με τις φυσικές ομορφιές των νησιών, βουνών, ποταμών, δασων, αρχαία (μόνο αρχαία) φιλοσοφια κτλ, αλλά με την απυρόβλητη αφελεια που σαν εθνος -στη νεότερη μας ιστορία- δειχνουμε συστηματικά.
Και μην βγαζουμε τους εαυτούς μας απο το γενικότερο συνολο, διοτι συχνά ειμαστε κι εμεις περα απο μάρτυρες- υπευθυνοι για πολλά στραβα κι αστεία του τόπου μας (βλεπε: πονηριές στην οδηγηση, λάδωμα για διεκπεραιωση υποχρεώσεων, μπαγαποντιες σε προτεραιότητες/ουρές κ.α.) που μας εναποθετουν στον πάτο της ευρωπαϊκής κουρούπας.
Αρα ας μη μας κανουν εντυπωση τετοια φαινομενα, διοτι θα έρθουν κι αλλα, κι αλλα..
Κ.
σημ. Φυσικά κ δεν αναφερομαι προσωπικά"
Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.
Επειδή Κωστή μου σε αυτό το έθνος κάποιοι θέλουν συστηματικά να με ταίσουν σκουπίδια σε ότι αφορά την διασκεδασή μου, την τηλεόραση που βλέπω και να με κάνουν να πιστεύψω ότι όλα τα ανεγκέφαλα από τα τηλεμπανιστήρια είναι in και εγώ είμαι out για να έχω σώας τας φρένας βρε φίλε και να μην τρελαθώ τελείως κάνω το εξής.
Λέω η Πατρίδα μου το Έθνος μου και οι λίγοι Έλληνες που λένε με νοιάζει πραγματικά. Από την άλλη βάζω όλους αυτούς τους νεοελληνάρες και όλα τα λαμόγια και τους νταβατζήδες που δυστυχώς κάνουν κουμάντο σε αυτή την χώρα.
Έτσι βρε φίλε μου, άσε να κάνω αυτό το διαχωρισμό γιατί αλλιώς θα τρελαθώ.
Ειλικρινά δεν θέλω να πω εγώ για μένα που είμαι και που δεν είμαι απλά κάνω το διαχωρισμό. Απλά προσπαθώ ... να είμαι κάπου.
Οι φίλοι μου και όσοι με ξέρουν πραγματικά ας κρίνουν .
Αντε γμτ μου
Αντε στρώστο το γμνο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω.
Τι ειναι η πατρις ? μην ειναι τα λαγκαδια, τα βουνα ?
Οχι, φιλοι μου, πατρις ειναι κυριως ειναι οι ανθρωποι που ζουνε σε αυτην.
Και οπως σε ΚΑΘΕ πατριδα, υπαρχουν τα λαμογια και ολοι αυτοι που λετε, με τις αρπαχτες, τις πουρακλες και που πετανε τα σκουπιδια τους οπου τους καπνισει. Υπαρχουν ομως και οι σοβαροι Ανθρωποι, που κοιτανε ψηλα, δημιουργουν, παραγουν αλλα και αφομοιωνουν πολιτισμο, αυτοι που τους νοιαζει ο κοσμος και μπορουν να τον αντιληφθουν.
Αυτα φιλοι μου ΔΕΝ ειναι μονο Νεοελληνικες παρατηρησεις, σε ΚΑΘΕ χωρα του κοσμου υπαρχουν οι μεν και οι δε.
Απλως στην Ελλαδα προβαλεται (απο τα σκουπιδοmedia) μονο η πρωτη κατηγορια και μπορει να αλωνιζει ελευθερα για λογους που ολοι γνωριζουμε. Mην φανταζεστε περαν αυτου πως αποτελουμε μια ειδικη περιπτωση. Ειδικη περιπτωση αποτελουμε στο οτι εμεις ενδιαφερομαστε για τα παιδια μας και δεν τα πεταμε στο δρομο οταν γινουν 18, οτι εχουμε τα χαμηλοτερα ποσοστα αυτοκτονιων και οτι ζουμε περισσοτερο απο πολλους προηγμενους".
Φιλικα"
Αυστρία
Κόστος ετήσιας κάρτας για να κάνει κανείς σκι όχι σε 1 αλλά 22 χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής του Salzburg 450 euro !!! (όσα και ο γειτονικός μας Παρνασσός)
Κόστος ετήσιας κάρτας στο Zell am See-Kaprun με 122 λιφτ και 345 χλμ πίστες 390 euro.
Γαλλία
1) Χ/Κ Chatel (83χλμ πίστες+ 47χλμ σε γύρω χ/κ) ημερήσια κάρτα :29 euro και Ετήσια:411euro
2) Χ/Κ Morzine-Les Gets (107χλμ) Ημερήσια :26.8 euro Ετήσια: 373euro
3) Valloire (150km),ημερήσια 27euro,7 ημέρες 145 euro,ετήσια 420euro
απο την σελιδα http://www.xionodromos.blogspot.com/
Comment