Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τιμοκατάλογος 2005-06 Χ.Κ. Παρνασσού

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ρε παιδιά το ξαναγράφω.Μακριά απο Παρνασσό Σ/Κ.Δεν θυμάμαι καλά αλλά μου φαίνεται ότι περισυ πλήρωνα 35 EURO για ΤROIS VALLES (4 X/K ,over 600km pistes)και ζητάνε 27 στον Παρνασσό.Έλεος.Μην ξαναπάτε ρε παιδιά.Εκτός απο Μαίναλο οδηγήστε 2 1/2-3 ώρες παραπάνω και πάτε Πήλιο,Σέλι,Πήγάδια,Πισοδέρι,κ.α.Έχουμε εναλλακτικές για Π/Σ/Κ.
    Αχ μωρέ το ξέχασα.Έχουμε και το τελευταίων προδιαγραφών Καρπενήσι.....................................
    Π/Σ/Κ στον Παρνασσό είναι σαν το κάπνισμα.Μια κακιά συνήθεια που πρέπει να κοπεί...

"
    WARNING!!!:EXCEED YOUR SPEED LIMIT MAY CAUSE FATAL INJURIES

Comment

Ένα απλό υπολογισμό

Οικογένεια με δύο παιδιά από Αθήνα για ημερίσιο σκι

Βενζίνη 40 EUR
      Κάρτες χιονοδρομικού 4x27=108
      Ενοικιάση εξοπλισμού 4x15 =60
      Καφές και τυρόπιτες για τα παιδία με πορτοκαλάδα
      2x5 + 2x5 +2x3 =26
      Φαγητό 4 x 25 =100 (ταρίφα)

Και το σύνολο είναι 336 EUR

Κατά τα άλλα

Μένουμε Ελλάδα και πάμε Παρνασσό

για να πληρώνουμε 27 EUR για χείριστες υποδομές χιονοδρομικού.

για να περιμένουμε 30 λεπτά στο lift για να κάνουμε 4 λεπτά σκι.

για να κάνουμε σε άστρωτες πίστες χωρίς σήμανση και να αντιμετωπίζουμε αδιάφορους υπαλλήλους.

για να αντιμετωπίζουμε δρόμους κλειστούς ανυπαρξία αστυνόμευσης μέσα και έξω από το χιονοδρομικό.

και άμα χτυπήσουμε θα πρέπει να περιμένουμε το γιατρό να έρθει αφού τελειώσει το καμάκι του στο σαλέ.

για να πρέπει να κουβαλάμε νερό σάντουιτς και καφέ στο σακίδιο όχι γιατί μας λείπουν τα 5 EUR αλλά γιατί θεωρούμε κοροιδία να πληρώνουμε τόσα λεφτά για το ατμομπούρμπουλο που ονομάζουν ελληνικό

για να κάνουμε χρήση στις απαράδεκτες τουαλέτες μέσα στο σαλέ και στο 1750 (αμα βρεις χαρτί να σκουπίσεις τα χέρια σου ...)

Πίστευα εγώ προσωπικά ότι κάτι θα αλλάξει. Ότι με μία μικρή πίστωση χρόνου από εμάς τους καταναλωτές κάτι θα άλλαζε. Ότι μικρά πραγματάκια που δεν κοστίζουν θα έκαναν την διαφορά.

Αλλά όλοι οι φωστήρες που αποφάσισαν για αυτές τις αυξήσεις ξέρουν πολύ καλά ότι ούτε τα Καλάβρυτα με την μία πίστα που έχουν ουσιαστικά αλλά και ούτε και το Μαίναλο αποτελούν ουσιαστικά ανταγωνιστές του Παρνασσού. Οπότε σου λένε που θα πάνε τα κοροίδα εδώ θα έρθουν.

Και άντε να πούμε ότι από 25 στα 27 δύο EUR παραπάνω είναι κάτι που δεν θα μας φανεί (λέω τώρα). Την ετήσια Κύριοι από 250 στα 450EUR. Αντί να υποστηριζετε τους πελάτες σας που είναι κάθε ΣΚ εκεί τους τιμωρήτε. Ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται κάθε άλλη μορφή διασκέδασης για να είναι κάθε ΣΚ εκεί απάνω. Με ποιο δικαίωμα λέτε δεν θέλουμε μόνιμους πελάτες. Δεν με ενδιαφέρει αν η πυκνότητα σε cherokee cayenne Q7 Χ5 Χ3 range rover κλπ είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και ότι κατά κανόνα έρχονται άνθρωποι στο Παρνασσό με κάποια οικονομική επιφάνεια και τα 2 , 42 202 EUR δεν θα τους λείψουν.. Θέλω και ονειρεύομαι το βουνό γεμάτο με ανθρώπους κάθε ηλικίας και οικονομικής κατάστασης να χαίρονται ένα ΧΚΠ σύγχρονο ασφαλές και μεγάλο πολύ μεγάλο με πολλά χλμ πιστών.

Αλλά με αυτή την διοίκηση μην φάτε έχουμε γλαρόσουπα.

Αυτά τα ολίγα
      Χρίστος"

Αφού έτσι το θές και με "παρακαλείς"

Comment

Originally posted by ccgr

Και άντε να πούμε ότι από 25 στα 27 δύο EUR παραπάνω είναι κάτι που δεν θα μας φανεί (λέω τώρα).
        Φένεται και πολύ μάλιστα.Ένας εργαζόμενος με καθαρές αποδοχές 700€ (υπάρχουν και με λιγότερα,και ειναι πάρα πολλοί) θα πάρει το πολύ 3.8% αύξηση για το 2006,δηλαδή το τεράστιο ποσό 26,6€!Αν αυτό διαιρεθεί με τους 14 μισθούς αναλογεί σε κάθε μήνα 1,90€.Αν υποθέσουμε ότι θα διαθέσει την αύξηση των μηνών Ιανουάριο-Απρίλιο για να κάνει σκι και προκειμένου να πληρώσει την αύξηση της κάρτας τότε για ένα σκι το μήνα θα είναι -0,10€ τα οποία για να τα βρει πρέπει να δανειστει.Με επιτόκιο 12% περίπου!!!Ο υπολογισμός έγεινε απλά για να μην συμπεριελάβω άλλες αυξήσεις...Δηλαδή ο εργαζόμενος πάλι μέσα μπένει...Edited by: sp
        ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

ma me ti logikh kanoune tetoia ayxhsh 450 euros???? to briskw 8eoparalogo !!!!! pragmatika niw8w oti paizoune ena paixnidi akyro me to ti prosferoune den 8a eixa kanena problem na thn plhrwsw re paidia alla giati tetoia anodos timwn??? me ti prosfora??? 8a mou peite opoios 8elei thn agorazei.. nai na thn parei alla poia h prosfora??? na to kleisoune pali to pasxa kai na koitazomaste?????
          as mou epitrapei....

f**king eleos!!!!

den yparxei kapoios foreas na tous balei freno se aythn tous thn kinish???????

j.s

Comment

παιδιά μη σκάτε ελάτε μαίναλο, ειδικα εγώ που είμαι κοντά....μια χαρά θα μου πέσει! Το μονο ρε γμτο ειναι ότι ειναι χαμηλό το βουνό και ειναι το τελευταίο που ανοίγει και το πρώτο που κλεινει. ΙΔΩΜΕΝ..... δε ξέρω ρε παιδια τι να πω με αυτές τις τιμολογιακές πολιτικές??? εγω νομίζω ότι μας λείπει στοιχειώδης παιδεία, ειμαστε απο τη φύση μας έτσι..αρπαχτηδες, και μιλαω για εμένα, εσένα,για το δντη του Α,Β,Γ Χ/Κ, οκ ας μη τα παιρνει ολα η μπόρα αλλα τελος πάντων η πλειοψηφία εχει το νου της πως θα αρπάξει.....και μετά σου λεει εξυγειανσεις στο δημόσιο και στα δικαστηρια κτλ ΜΑ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΝ κ.ο.κ οποτε τι καθοσαστε και λετε για τις τιμολογιακες πολιτικες των Χ/Κ? ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ (πολυ σωστες κατα τη γνωμη μου) ΠΡΑΞΕΙΣ που εκαναν καποιοι πιο πανω ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ!!!
            ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Χ/Κ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ
            ΠΡΟΕΔ. -ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ
            ΓΡΑΜ.- ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΩΣΕ ΚΑΝΑ 2€ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ.
            ΤΑΜΙΑΣ- ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ, ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ SUV ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ 500€.
            ΠΡΟΕΔ.- ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΑ, ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΑΜΙΑΣ

σορυ ρε παιδια για το μπουρου μπουρου αλλα τι να κανω ??
            ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ FZ6S!

Comment

sorry guys alla apo 250 450 giati?????? einai stegnh lhsteia stegnh kai kapoios prepei na kanei kati giayto!!!! kai amesa!!!!!

Comment

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που λένε 2€ δεν είναι πολλά,άλλωστε 2-3 χρονια δεν εχει κάνει αύξηση" θα ανεβάζουν τις τιμές.Αυτό το είπε ένας φίλος μου.Βέβαια αυτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έκανε μόνο 1 φορά σκι στον Παρνασσό και άλλη 1 στο Μαίναλο,όλη την περίοδο...Αλλά εκεί βασίζονται.Όσο για την ετήσια,σκεφτόμουν να πάρω,αλλά με την περσινή τιμή.Τώρα ούτε καν το σκέφτομαι,αφού με 650€ περνάω 10 ημέρες στα Πυρηναία...Ούτως ή άλλως κι εδώ τόσες φορές θα έκανα.Βέβαια φέτος ούτε εκεί θα πάω..."

Comment

Σίγουρα ο Παρνασσός αλλά και τα Καλάβρυτα είναι τα δύο χιονοδρομικά που υποτιμούν την νοημοσύνη μας και εκμεταλλεύονται το πάθος μας για σκι/snowboard περισσότερο απο κάθε άλλο! Αλλά αυτό πλέον έχει ξεπεράσει καταπολύ τα όρια της κοροιδίας!! Μιλάμε οτι οι άνθρωποι ξεσάλωσαν ..δεν έχουν την στοιχειώδη νοημοσύνη να προσφέρουν κάτι απειροελάχιστο έτσι για τα μάτια ώστε να δικαιολογήσουν την (αδικαιολόγητη όπως και ναχει) αύξηση!!!
                  Πάντως το Μαίναλο μια χαρά θα είναι ... ειδικά για τους snowboardάδες θα υπάρχει και snowpark φέτος εκεί οπότε ποιός τον μπίπ" τον παρνασσό

PS..Εμαθα από έγκυρες πηγές οτι στα ταμεία φέτος θα παίζει το κομμάτι "Πόσο μ*****ς είσαι" αφιερωμένο σε όλους εμάς"

Comment

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ

ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
                    "

Comment

haha kalo xerw kai me ton giwrika ena kalo...

Comment

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ .ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΜΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ 220 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 250 ΣΤΑ 450 ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 200 ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ .ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΠΛΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ??ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ"
                        http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
                        ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Γιατι βρε ΜΙΖ δεν δημιουργείτε μια ενωση επαγγελματιών Παρνασσού, να πιέσετε -οσο μπορειτε- τα δυσαρεστα αυτά τεκταινομενα ?

Γνωρίζεις πολύ καλυτερα από πολλους απο -μας, ότι ο Κος Τσαπλαρής κ ο κάθε περαστικός διευθυντής του ΧΚΠ, δεν θα επηρεαστει προσωπικά από μειωμενες επισκεψεις στο βουνο τους. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, με τα καταλύματα, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ?

Το μοντελο των Καλαβρύτων (όπου προσφατα δημιουργήθηκε σωματιο επαγγελματιών κ ασκησε πιεσεις στην παραλογη τιμολογιακη πολιτικη του ΧΚΚ) λειτουργησε κ θα δειτε αποτελεσματα από φετος..(περιμενετε κ θα δειτε..).

(κριμα διοτι ο σημερινός διευθυντής είναι χρόνια στο χωρο της χιονοδρομίας, όπως κ ο αδερφός του' κ δεν εξηγούνται -από τα απονηρευτα μας μυαλά- τέτοιες κινήσεις, ειδικα τέτοιες δυσκολες για όλους εποχές..)

Ποσο με λυπεί πραγματικά!
                          Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Κωστή την ίδια παράλογη τιμολογιακή πολιτική ακολουθούν και οι επιχειρηματίες της περιοχής γύρω απο το Χ.Κ Παρνασσού.Και όπως λεει και ο λαός,στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί"."

Comment

εγω εχω την εξής ερώτηση προς τους υπευθύνους: αν ήταν καταναλωτές θε έδιναν 27 ευρώ για μια μέρα. Η απάντηση που θα έδινε ο κάθε λογικός άνθρωπος είναι ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι που πέρνουν τις αποφάσεις στερούνται σοβαρότητας αφού φαίνεται η ανικανότητα τους σε κάθε απόφαση που πέρνουν. Προβλέπω ότι το ΧΚΠ θα πάθει μεγάλη ζημιά φέτος αφού δεν νομίζω ότι βρίσκονται εύκολα 3000 μαλάκες να ανέβουν την κυριακή και να δώσουν 27 ευρώ για 5χλμ ανοιχτών πιστών. γι αυτό κι εγώ θα πηγαίνω να απολαμβάνω τα 5χλμ πιστών του πηλίου και σάββατο και κυριακή πληρώνοντας τα λεφτα που θα πλήτωνα μόνο για μια ημερα στον παρνασσό.

Μετά λύπης,
                              Γιάννης Edited by: lazyjohn

Comment

11. Ετήσια Αθλητική κάρτα 100 €

poioi dikainountai na tin vgaloun autoi?

Comment

Working...
                                X