Announcement

Collapse
No announcement yet.

E-mail πρός Χ.Κ. Μαινάλου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by REDBAKANAS
    Kατά πάσα πιθανότητα θα είμαι Καλάβρυτα το Σάββατο
    Μάλλον κι εγώ...

Comment

αφου θα πας εσυ καλαβρυτα να παω σε κανενα αλλο εγω

"
      ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

κελλυ
        αν εχεις τη καλωσυνη κανενα ενα ε μαιλ στο kostasbmw@yahoo.com γιατι θα ηθελα να σε ρωτησω 2 πραγματα η ενα τηλεφωνο επικοινωνιας για να σε παρω απο τη δουλεια μου αυριο

ευχ
        ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΣ??

Αδελφός μου.
          Κατερίνα

Comment

ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΣΟΒΑΡΑ???
            ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ...ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ...
            ΜΑΛΙΣΤΑ.. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..,
            ΑΕΛ

Comment

Αλέξη πρότεινε ένα τρόπο συνάντησης (ώρα τόπο και χρόνο) αφού επιβεβαιώσω ότι θα ανέβω γιατί παίζει και η Κυριακή αναλόγως καιρού.
              RED SWINGER

Comment

Είδες που σου είπα, αλλά το προσπέρασες με αξιοπρέπεια?
                ΑΕ Lακωνίας "
                Κατερίνα

Comment

Originally posted by ΑΛΕΞΗΣ
                  Originally posted by elgreco
                  1. Σήμα από τον ΕΟΤ έχει το χιονοδρομικό ή όπως και όλα τα άλλα δεν έχει ούτε αυτό
                  2...ελείψει ελέγχου από τον αρμόδιο φορέα...
                  3...ας έχουν τουλάχιστον οι Κύριοι του χιονοδρομικού τα balls να πουν Εντάξει είμαστε ακόμη ανοργάνοτοι αλλά είμαστε επίσης στην αρχή περιμένεται στην πορεία".
                  4. Έως τώρα μόνο από "ανεπίσημους" εκπροσώπους του ΧΚΜ το ακούω
                  1. Κανένα χ/κ στην Ελλάδα δεν έχει σήμα του ΕΟΤ.
                  2. Ο οποίος είναι ;
                  3. Νομίζω οτι τα αυτονόητα δεν χρειάζονται επισήμανση.
                  4. Έχετε κάποιους στο μυαλό σας ;

Παράκληση : μήν ανάγετε τη συζήτηση σε προσωπική αντιπαράθεση, κουβέντα κάνουμε.
                  Λοιπόν φίλε Αλέξη:
                  1 & 2 σου ξαναπαραθέτω αυτό που έγραψα στο προηγούμενο Post "Αλλά την ξέρω την απάντηση : "στην Ελλάδα ζεις ή σε καμιά άλλη χώρα"? Σήμα από τον ΕΟΤ έχει το χιονοδρομικό ή όπως και όλα τα άλλα δεν έχει ούτε αυτό οπότε ελείψη ελέγχου από τον αρμόδιο φορέα "ο καθείς κάνει ότι γουστάρει και οι άλλοι σωπένουν"?" Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση ο αρμόδιος φορέας -που όχι δεν ελέγχει αλλά και ούτε σήμα στα ΧΚ έχει δώσει, πως εξάλου χωρίς έλεγχο- είναι ο ΕΟΤ δυστηχώς με την γνωστή άσχετη με το θέμα υπουργό.

3. Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν άκουσα κανέναν σας να λέει ούτε να έχει σημανθεί πουθενά: "Αν έρθετε Μαίναλο προσοχή γιατί είναι επικύνδηνα εκεί και εκεί και εκεί......"

4. Μην ανησυχείς είσαι και εσύ μέσα και ο κος. Πετρόπουλος κλπ. κλπ.

Ουδέν σχόλιο για την παράκλησή σου γιατί το "προσωπική συζήτηση " διότι γίνεται μόνο για να απαντηθούν συγκεκριμένα θέματα χωρίς ίχνος παρεξήγησης.

Φιλικά

Χρήστος
                  "

Comment

Originally posted by REDBAKANAS
                    Αλέξη πρότεινε ένα τρόπο συνάντησης(ώρα τόπο και χρόνο) αφού επιβεβαιώσω ότι θα ανέβω γιατί παίζει και η Κυριακή αναλόγως καιρού.
                    Καλύτερα να το επιβεβαιώσουμε την Παρασκευή μέσα από το forum, αφού κι εγώ τότε θα το οριστικοποιήσω. Πάντως για Σάββατο μάλλον πιο σίγουρο.

Comment

• ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΄΄ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ΄΄...ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...
                      ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΤ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ,
                      ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΔΩ ...
                      ΑΕΛ

Comment

• Originally posted by elgreco
                        1 & 2.Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση ο αρμόδιος φορέας - που όχι δεν ελέγχει αλλά και ούτε σήμα στα ΧΚ έχει δώσει, πως εξάλου χωρίς έλεγχο - είναι ο ΕΟΤ.
                        3. ...δεν άκουσα κανέναν σας να λέει ούτε να έχει σημανθεί πουθενά: Αν έρθετε Μαίναλο προσοχή γιατί είναι επικίνδυνα εκεί και εκεί και εκεί..."
                        4. Μην ανησυχείς είσαι και εσύ μέσα και ο κος. Πετρόπουλος
                        1&2. Τον έλεγχο θα τον ασκήσει μία υπηρεσία του ΕΟΤ, την οποία όμως την...ψάχνουμε από περυσι, καθώς ακόμη δεν έχει συσταθεί για να παραλάβει τους φακέλους.
                        3. Μιλάμε για την μή ύπαρξη χιονιού στο πλατώ ή για τα σχοινάκια στα πιάτα ;
                        4. Δεν ανησυχώ, καθώς δεν έχω καμία αρμοδιότητα στο χ/κ Μαινάλου. Μή με μπερδεύετε με δ/νσεις ή εκπροσώπους..."

Comment

• Την περασμένη χρονιά αρμοδιότητες είχα,τώρα καμία και μιλάω σαν απλός πελάτης του χ.κ.Α και κάτι ακόμα εγώ ο Αλέξης και κάποιοι άλλοι δεν είμαστε μισθωτοί απο το χ.κ απλά το αγαπάμε και πάνω απο όλα κάνουμε το χόμπι μας "

Comment

• Παιδιά δεν υπονόεισα πουθενά ότι ήσαστε εγκάθετοι του ΧΚΜ.

Αλλά λίγο κράτει στην υπεράσπιση οποιουδήποτε επειδή λατρεύουμε υπερβολικά το μέρος που πάμε.

Και εγώ λατρεύω το Πήλιο και από εκεί είμαι, αλλά όταν είναι να τους τα χώσω τα χώνω με αποδείξεις και χωρίς να προσέχω κολλητούς, φίλους & γνωστούς και χωρίς βέβαια να σταματάω να πηγαίνω εκτώς εάν γίνουν τα πράγματα ακραία. (By th way και Παρνασσό μιλούσα με άλλους μας γράφανε.........τον έκοψα!! )

Όσα έχω πει φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.

Χρήστος"

Comment

• Originally posted by elgreco
                              Αλλά λίγο κράτει στην υπεράσπιση οποιουδήποτε επειδή λατρεύουμε υπερβολικά το μέρος που πάμε.
                              Χρήστο, το να δώσεις στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες δεν αποτελεί υπεράσπιση κανενός. Επίσης άλλο η προσωπική άποψη (την οποία προσωπικά σπάνια γράφω) και άλλο η παράθεση πληροφοριών. Π.χ. αρκετά σχοινάκια στον Αετό αντικαταστάθηκαν το καλοκαίρι του 2004 (επί κ.Πετρόπουλου) και τα υπόλοιπα πέρυσι. Θα δεχθώ την κριτική εάν γράψω οτι αντικαταστάθηκαν χωρίς αυτή (η αντικατάσταση) να έχει γίνει. Αυτό βέβαια στον γραπτό λόγο και δη στην ηλεκτρονική επικοινωνία ευκόλως παρερμηνεύεται.

Υ.Γ. Ωραία συζήτηση, την οποία κάποια Κυριακή μπορούμε να την κάνουμε από κοντά με όλη την παρέα...οπουδήποτε βολεύει τους περισσότερους.

Comment

• Originally posted by ΑΛΕΞΗΣ
                                Υ.Γ. Ωραία συζήτηση, την οποία κάποια Κυριακή μπορούμε να την κάνουμε από κοντά με όλη την παρέα...οπουδήποτε βολεύει τους περισσότερους.
                                Θα είμαι εκτός και μάλιστα Θεσ/νικη και δυστηχώς μόνο επαγγελματικά και όχι σκι

Κάποια άλλη φορά σίγουρα!!!!

Χρήστος"

Comment

Working...
                                X